Чувствам се повече от добре В четвъртък вечерта бях с милото и си прекарахме страхотно Прибрах се към 03:30ч.,а сутринта трябваше да ставам в 05:00ч. Бях малко във Варна за да гледам състезанията по гребане и ветроходство Силистренските отбори отново са на челни места - първо място и в двете дисциплини за момчетата и първо или второ за момичетата на гребане (нищо,че женския отбор беше само един,но там се гледа времето) Трябваше да се прибера днес,но вчера се изпържих като рак и предпочетох да се прибера малко по-рано Сега целия гръб ме боли ,но поне хванах и доста тен :P За съжаление,обаче,милото нямаше време да дойде до Варна,а така исках да сме заедно през тези 3 дена Като за капак с един съфорумник така тъпо се разминахме,че направо ... Точно,когато аз бях във Варна,той вече беше тръгнал за София
Е както и да е Важното е,че си прекарахме яко Сега остана да ми мине гърба и лицето и всичко ще е 6+++
Еххх няма по-влюбен и по-щастлив човек от мен :P :P :P
Едит:Като за капак току-що получих две СМС-чета от милото и от един много добър приятел Много ме зарадваха и двамата Нямам търпение да си ги видя,но за съжаление с милото ще се видим чак на първи август (е освен ако не му отида малко на гости на Златни пясъци),а с другото момче сигурно не по-рано от средата на август Както и да е След малко ще стане 10ч. и мойто коте ще ми се обади да се чуем