Цитирай Първоначално написано от Faces
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от MetalZone
PS: 3oPuTy, не слушай приказките на разни хора... защото точно заради тях стават всичките прееееееебни Направи това което ти решиш... но го направи със сърцето, а не с главата... надявам съм да съм помогнал с нещо : ) Хайде успех като се видите

И такам... в момента развявам гривата на Crematory - In My Hands
Абе и аз все казвам,че няма да обръщам внимание на хорските приказки ама ... Както и да е Писахме си в скайп,тъй като в момента е на 150 км. от мен В началото му наговорих ужасни неща,казах му,че искам да се разделим,но след почти двучасово разубеждаване се разбрахме Сега с нетърпение чакам да си вземе почивка и да се прибере в Силистра и да се доизясним

Батеее пак мерси Ако не беше ти с твоите философски разсъждения направо не знам к'во щях да правя
Не че ми е работа и едва ли имаш нужда точно от моя съвет но като момче съм имал връзка с момиче което така искаше да се разделяме и аз я разубеждавах ама в един момент писва и приех желанието и..и до ся не ме е преживяла и съжалява много.Мисълта ми е недей да правиш така много е гадно и нечестно още повече щом решението е взето под влияние на хорските глупости
Това ми е пределно ясно и за това нямам намерение да повтарям днешната случка По принцип не обичам да правя подобни "скандали",но просто имах нужда да му кажа всичко,което ми беше в главата и мислех,че след като го прочете ще ме зареже и точно за това му ПРЕДЛОЖИХ да сложим край на всичко За щастие той направи точно обратното и се държа страхотно Изяснихме се ... Казах му всичко,което ме тревожеше Обещахме си да не обръщаме внимание на околните и сега всичко е на 6+ Сега остана да имам търпение докато свикне със сериозната ни връзка,защото най-сериозната му до сега е била почти 2 месеца и то преди 2 години ... Е поне се радвам,че е от хората,които не изневеряват докато са с някое момиче,а и за пореден път ми доказа,че иска да се промени
Аххх ОБИЧАМ ГО!!!За първи път хлътвам толкова много по момче,което почти не познавам и с което имам връзка едва от месец

Оффф,както и да е Сега отивам да се изкъпя,че направо заврях