.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    Варна

Монитор към лаптоп.

Нека и аз се аддна към нообовете. Значи поръчал съм си една конфигурацийка комп + екран. В момента само екрана е тук. И просто искам да си гледам на него филмчета и т.н. Аз съм с едно фуджитсу лаптопче и нали вкарвам кабели, настройвам от контрол панела, че искам да ползвам и втория екран. Дотука добре. Ресетвам, за да вземат ефект настройките.
    Включвам.

Зарежда се.

И съм включил шопа междувременно. ОБАЧЕ. Всички икони излизат на екрана на лаптопа (primary), а всичко останало трябва да драгна до другия. Ако искам да отворя нещо и т.н. трябва от на лаптопа. Когато влизам в пропъртис да направя новия праймъри ми изписва

Та въпроса ми е, какви настройки трябва да направя, за да може втория ми екран да е праймъри?
    Благодаря предварително.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Хем ме мързи, хем нямам XP да подкрепя написаното със скрийнове, затова прочети ето тук:

http://cybernetnews.com/cybernotes-h...r-on-a-laptop/

Според мен дава идеално решение на това което искаш да направиш. Ако имаш проблеми с превода или нещо друго - кажи, след час-два ще ме "отмързи"
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    Варна
    Благодаря ти много. Но явно f4 (където има изобразен монитор) не работи...

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    Здрасти това фуджитсу с външното видео ати ли е ?
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Благодаря ти много. Но явно f4 (където има изобразен монитор) не работи...
    Ъхъм. По принцип има core events на които някои function keys реагират. или казано по-простичко: някои от клавишните комбинации за специални функции на лаптопа ти ще работят, дори да нямаш OS. За останалите обаче ти трябва софтуер.

Например, аз в момента нямам инсталиран софтуер за тези копчета, но мога да си регулирам от тях яркостта на екрана(Fn+стрелки ляво-дясно), да си изключвам тъчпада(Fn+F7), да си загасям осветлението на дисплея(Fn+F6) и други. Но ако се опитам да "сменя активният екран" - не работи(както при теб, само че копчетата са Fn+F5). Не ми работи "Go To Sleep"(Fn+F4 при мен), не бачка "System Status"(Fn+F1), не бачка "Mute All"(Fn+F и разни други. Пробвай да си инсталираш софтуера за съответният модел лаптоп, който отговаря за тези копчета. Ако кажеш модела мога да ги потърся и да ти дам линк.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си