Да, пуша..ама кво да прая
не си забавна,маПървоначално написано от babyt0o12
не се изказвай неподготвен,прасе
Не пуша и не пия!![]()
Нем, иначе ще трябва да си търся квартира.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не![]()
НЕ
Пробвал съм и само защото баща ми ми каза да пробвам не ми хареса
Спортувам
Гледах 6 месеца как дядо ми умира от рак на белия дроб и не искам да гледам пак някой близък в това положение нито самия себе си.
Баща ми е тъп и продължава да пуши въпреки това.
Според мен пушачите за олигофрени и не знаят какво искат и това че са пристрастени не е никакво оправдание ако имат воля могат на момента да ги спрат
ДА, пуша!!
И искам да се вида как умирам... не за друго пуша.. просто ме успокоява и забравям всичко за миг...
It's too late...
Не пуша това е най-безмисленото нещо,да даваш пари за такава глупост!
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
+1 ...Първоначално написано от stupid0boy
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Пушим. Вредно е,ама то затва се казва порок - щот' въпреки че го знаеш не спираш..
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Не пуша, но всички покрай мен пушат => пасивен пушач съм. Не ми пречи някой като пуши, свикнала съм =)
да
Погледни аватара ми и ще разбереш![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
За тебе поне е нормално,на годините ти еПървоначално написано от storex
Ама дет има някви от 13-16 години дето пушат,много ги мраза мислят си,че правят нещо велико.Нито са привикнали към цигарите нито имат нужда от тях,но нали трябва да се изгъзараят
![]()
Не. Но мисля, че всичките ми приятели пушат. На мен не ми пречи да пушат около мен, въпреки, че ме е яд на това, как от акъл си съсипват здравето.
да пушако да кажа тука в несебър всички пушат някви тъпи 5 % сигурно не пушат .. има и лапета дето 3 клас пушат вече не че аз не съм лапе ама поне съм за 6 : )
![]()
еми и аз пуша вече от половин година .. мислех , че няма да стана зависима , ноо вече с късно ...обаче все още не съм осъзнала вредата , може би съм прекалено малка , за да се озъзная , но все пак има време де .
![]()
![]()
За съжаление пуша и вече от много време- някъде 4 години, но нямам желанието и волята да ги спра.
HE!
F_CK
All I need is U! :P
Категорично НЕ! .... Т'ва е просто една огромна простотия, едвали 11 годишните изпитват нужда или удоволствие от тютюнопушенето. Просто се правят на готини и големи..... Не ....просто е страшно тъпо, даваш си парите и си съсипваш здравето - умно..!![]()
Но това е лично мое мнение!