пушех, но заради гаджето ги спрях, той е много против пушенето, аз пък не му давам да яде месо когато е с мен...любов бе хора, любов![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Пуша, но от скоро се опитвам да пуша електронна цигара, а не истински... не че винаги успявам. Друго нещо са си Black Devil с ванилия. Иде ми да ги изям, но нито ми де дават 6лв на ден за цигари, нито искам да се тровя с тях, понеже показателите са им доста високи нищо, че не се усещат.
малко само с компания или когато съм ядосана на някой.трябваше да има и такъв отговор
![]()
Не, но се замислям. Всичките ми познати пушат, само аз не (Е, има още 4-5 човека), чудя се, но знам пък, че един ден ще съжалявам. Само ще търся мерки как да ги спра. Колебая се все още.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от Midi4ka
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Честно по-повърхностно нещо от това да правиш нещо само щото тоя и оня го прави, няма.. И не само за цигарите, за всичко е така.. Ако стане на мода да се мре, сигурно пак ще се колебаеш. Стегнете се. O.oПървоначално написано от BlackEyedPeas
По темата-не пуша.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
така си е за жалостПървоначално написано от viksit0y
![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Не, и няма да пропуша![]()
...на хиляди парченца стъклени в теб разбивам се...
Не![]()
![]()
![]()
Пуша заради дима основно, но не обичам дима, когато не пуша... За мен това си чиста проба егоизъм, не знам за вас.![]()
Първоначално написано от Rebirthing
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (