.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Голям фен Аватара на Aicken

Как се справяте с раздялата?

От бая време не сам виждал подобна тема знам че има , но какво правите когато сте се разделили с половинката си и знаете че е завинаги и нищо не може да се промени или подобри а пък и трябва да се виждате всеки ден поради обстоятелствата? какво правите в такива случаи как се развеселявате и превъзмогвате ОГРОМНАТА ТЪПОТИЯ която ви наляга????
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    при мама
    Оле колко познато....
    До преди няколко дена си мислех,че няма и не искам да го забравя.Просто ще приема,че той не иска да сме заедно,че вече няма чувства към мен.
    Продължи напред,знам трудно е,но няма как.Аз самата в момента съм в такъв период и знам какво е.
    Но няма смисъл да гледаш назад,живота продължава с нея или без нея.Останете си приятели,ние така се разбрахме и подържаме контакт.
    С времето всичко минава.
    Успех

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Все още не ми се е наложило да преживявам раздялата с любимия си /да чукам на дърво/, но незнам как бих могла да го виждам всеки ден и да знам, че целувките му вече не са за мен, не мога да се огледам в очите му, или дори просто да го прегърна. Аз не бих могла да бъда ПРОСТО приятелка на човека, на който до преди 2-3 дена съм се вричала в любов.
    Но все пак, преживява се. Хората не случайно са казали - времето лекува. Пък ако можете да си запазите добрите отношения, още по - добре.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Опитвам се да приема факта, че той вече не иска да е до мен или пък просто сме се разделили по друга причина. Казвам си, че просто така е трябвало да стане и се успокоявам с поговорката:" Всяко зло за добро!" или пък "Когато се затвори една врата се отваря друга." Понякога си поплаквам ако ми е много тежко, та да ми олекне и най-важното ям шоколад Опитвам се и да не мисля за това, като излизам с приятелки, правя нещо, което ми харесва, един вид занимавам се с нещо, гледам да отвличам вниманието си от това, което ми се е случило.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Никога не вярвам, че е завинаги. Внушавам си, че съм незаменима и постоянно си мисля, че ще се съберем пак. След време просто ми минава, отшумява усещането за любов и близостта. В момента не мога да кажа, че напълно съм изритала от живота си някои мои бивши, но съм се научила да живея без тях, успяла съм да обичам и след това и мога да кажа дори по-силно и истински.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Никога не вярвам, че е завинаги. Внушавам си, че съм незаменима и постоянно си мисля, че ще се съберем пак. След време просто ми минава, отшумява усещането за любов и близостта. В момента не мога да кажа, че напълно съм изритала от живота си някои мои бивши, но съм се научила да живея без тях, успяла съм да обичам и след това и мога да кажа дори по-силно и истински.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Как се справяте с раздялата?

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    От бая време не сам виждал подобна тема знам че има , но какво правите когато сте се разделили с половинката си и знаете че е завинаги и нищо не може да се промени или подобри а пък и трябва да се виждате всеки ден поради обстоятелствата? какво правите в такива случаи как се развеселявате и превъзмогвате ОГРОМНАТА ТЪПОТИЯ която ви наляга????
    Плезя и се и гледам реакцията и ... Забавно е

Когато обстоятелствата са такива,че трябва да го виждам всеки ден е много кофти...
    Така се случи преди години с едно момче от моето даскало-първоначално след раздялата бяхме неразделни,непрекъснато си пишехме,звъняхме,излизахме ...
    После и тоя период мина и спряхме да излизаме заедно .. (бяхме от една компания) .. Но и хората около нас се промениха много,абе с две думи компанията се разпадна...
    Иначе винаги се поздравяваме,лафим си.. почти всяко голямо междучасие се засичахме... В доста добри отношения сме (като за бивши )
    А всъщност непосредствено след раздялата ми беше много гадно,въпреки че така често бяхме заедно,просто ме болеше..
    Теб не знам какво да те посъветвам.. С времето всичко ще отмине,а дали ще останете приятели след раздялата или ще се подминавате зависи само от вас-всичко е до човек.. И от вас зависи в квъ отношения ще сте,и от там какво трябва да ти е държанието към нея..
    Дано съм помогнала поне малко

ами не ме наляга тъпотия по скоро ми е кофти известно време.ама нещата се оправят дори и ако си бил наистина влюбен можеш да забравиш човека с много воля, но и това отнема доста време.свиква се и после вече ти е безразлично...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на gabsit000
    аз съм такъв човек,че бързо се привързвам и след това доста тежко ги преживявам....ама минава..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен
    ^И аз съм така

Мии гледам да се занимавам с други неща и да не мисля...
    nicolepcd

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Много лесно

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    ^И аз съм така

Мии гледам да се занимавам с други неща и да не мисля...
    Аз също съм сама вече
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен
    Последната седмица на училище изкарах така.Виждах го всеки ден по незнам колко пъти и знаех,че той не иска повече никога да има нещо общо с мен.Беше ми адски трудно отначало и понякога плачех след като го видех.Но после си казах,че няма смисал и че живота така или иначе продължава с него или без него.Движех се с повече хора и гледах да се забавлявам,но не ми се наложи да го правя дълго,защоо се събрахме отново
    Обичам те <3 !!!

раздялата се приема с ботилка уиски или бърбан

мани маитапа казваш си к'во толкова тои/тя не е единствения/единсвената има мнопо момчета/момичета по света ще си намеря друг/друга и след 1 седмица си като преди само горе главата и малко по голямо самочуствие
    ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя

Аз като се раздела с човека с който съм бил ме наляга някво мрачно настроение и си оправям настроението с death..black..trash metal и като цяло обръщам мъката на злоба
    Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ................

Музика .. това ми помага най-вече и подкрепата от приятели \/
    When there is a will, there is a way ...

Абе аз мисля,или поне аз така разбрах,че въпроса беше как се справяте с раздялата,конкретно когато всеки ден по една или друга причина се виждате с бившия/бившата...
    Гледам тука всеки написал общи методики...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Хм..Още не мога да кажа как се справям в подобна ситуация.Оня ден скъсах с гаджето,виждам го всеки ден.Минаха се няколко дни.И какво?-Таман се поразведря,тегля му една и той цъфва от някой ъгъл.Тааа...решила съм да ходя на планина,при една фр от друг град само и само да не му гледкам милия фейс.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на Shia
    Безразличие.Скъсал е с мен или аз с него,тогава той не ме заслужава.Аз съм красиво,привлекателно и чаровно момиче и всеки ще ме оцени,той да се вайка,че го е направил.

Позитивно мислене на мен ми помага или се занимавам с дейности,които ми отвличат вниманието и изобщо не се сещам.

Ами какво мога да направя... Той беше студен, не искаше нищо повече с мен и аз се примирих и го пуснах да си живее живота... а не излизах от вкъщи даже без него... Постоянно бяхме заедно... година и половина и така... Бях ужасно зле с много последици... Но аз съм силен и борбен характер... Просто не се предавам и не падам духом и ... с времето намерих сили, намерих си ново момче, нов живот...
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    До преди 2-3 месеца бях така като изключим виждането всеки ден... Засичахме се, но аз гледах да избягвам подобни ситуации, защото се сдухвах... Общо взето се бях оставила на времето. В началото пробвах да се боря, но каквото и да направех имах чувството, че съдбата върви против мен и ми прави обратното на пук... Накрая се пуснах по течението, излизах с приятели, забавлявах се, отвличах си вниманието с някакво хоби и неочаквано дори и за мен дойде момент, в който вече не ми пукаше и не изпитвах нищо... Трудно е, много при това. А в твоят случай е двойно по-гадно, защото трябва да се виждате всеки ден. Единственото, което бих могла да те посъветвам е да се стараеш колкото се може да избягваш въпросния човек... иии просто гледай да не мислиш за него/нея... Илизай с приятели, забавлявай се, намери си хоби или някакво занимание и чакай времето да ти помогне Друг лек няма!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Бикини-Ботъм
    Трудно е.Иска се воля и сили,и също и добри приятели,които да са до теб и да ти покзват обичта и подкрепата си.Когато се сещам за своите и ми олеква,защото вмомента и аз преживявам една раздяла,и то от дълго време.Но хубаво е накрая да си останете поне добри познати,много е гадно после да се мразите или нещо от сорта,запазете хубавите мигове и си простете,ако можете.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

фремету лекуфа...но през тофа фреме просто е адски трудну и гадно .. фсичку ти напомня за бифшия...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си