.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: чудя се...

чудя се...

значиииииии.... пред дилема съм. да си боядисам косата или да я накъдря перманентно и двете са вредни така 4е не става, и двете ще са ми за първи път и се чудя кое да избера. Не може и двете майка ми не дава, но съм почти сигурна че ще се съгласи на 1 от двете. имам предвид не искам да си я къдря сега защото има супер мн време до де почна даскало и то ще се развали а ако се боядисам ще се отмие всичко до тогава (ем ще мога да видя как ми седи на кичури) обаче след тва дали ще мога да се накъдря??? и кое от двете да избера???

Супер фен Аватара на pinki
    Нито 1 от 2те Ти сама казваш, че и 2те няма да издържат . Според мен се направи на кичури, а като почнем даскало ще се накъдриш
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Re: чудя се...

Цитирай Първоначално написано от silveto17
    значиииииии.... пред дилема съм. да си боядисам косата или да я накъдря перманентно и двете са вредни така 4е не става, и двете ще са ми за първи път и се чудя кое да избера. Не може и двете майка ми не дава, но съм почти сигурна че ще се съгласи на 1 от двете. имам предвид не искам да си я къдря сега защото има супер мн време до де почна даскало и то ще се развали а ако се боядисам ще се отмие всичко до тогава (ем ще мога да видя как ми седи на кичури) обаче след тва дали ще мога да се накъдря??? и кое от двете да избера???
    и двете са адски вредни и много ще си поразиш косата,особено от това кадрене може след време да започне да капи,не знам сама си прецени

[quote="pinki"]Нито 1 от 2те Ти сама казваш, че и 2те няма да издържат ./quote]

+ че е вредно...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ок мерси още се чудя ще видя ще си помисля мисля да си я боясисам и след тва къдрене, ако не ми е харесало как ми седи като е боядисана

Ами добре защо точно сега ти е зор Дай преди да почнеш училище няколко дена преди това да има по голям ефект .. Аз така като си орязах косата и от дълга стана къса.. два дена преди дасккало я направихх Да видиш как се смаяха сички .. голям кеф е .. Пък и аз искам да направя нещо върху косата си , ама като се сетя колко е вредно.. И ми става гадно Пробвай нещо дето може да не е толкова вредно

Ще съжаляваш, което и да направиш...

Какво ти пречи да се къдриш със ролки примерно,защото ще започне да ти писва след няколко седмици.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Какво ти пречи да се къдриш със ролки примерно,защото ще започне да ти писне след няколко седмици.

Супер фен Аватара на j_adore2
    За боята - боядисаш ли се веднъж.цял живот трябва да се боядисваш.Дори да се боядисаш с цвят,подовен на твоя,никога няма да е същия като естествения и като ти расте косата става адски грозни,като на циганките шарените коси .. Иначе за къдренето не знам .. всичко на този свят е вредно,но .. не ти пречи да опиташ ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

e 6to trqaa sa boqdisva6 s boq pr0bvai s ocvetitel ili kakto kazvat dr se nak1dri s rolki`ocvetitelq ne e tolkova efikasen ama ne e i osobeno vreden

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Най-добре не прави нито едно от двете

Ми интересното е че се пробвах с един оцветител на палете нищо не стана,след тва преди максимум 1 седмица си взех боя на арома ама и тя не ме хвана, а уж всичко което е написано правя... ама...и сега за това на фризьор

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Оцветителите на Палете хващат само на естествено руса коса.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    За боята - боядисаш ли се веднъж.цял живот трябва да се боядисваш.Дори да се боядисаш с цвят,подовен на твоя,никога няма да е същия като естествения и като ти расте косата става адски грозни,като на циганките шарените коси .. Иначе за къдренето не знам .. всичко на този свят е вредно,но .. не ти пречи да опиташ ..

ти в ред ли си??
    боядисах се преди няколко месеца и вече от боята и следа няма..
    ахахаха къв цял живот..

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от allergic
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2

ти в ред ли си??
    боядисах се преди няколко месеца и вече от боята и следа няма..
    ахахаха къв цял живот..
    Значи боята ти е била боклук и след 2 измивания е паднала
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Re: чудя се...

Цитирай Първоначално написано от silveto17
    Ще ти се отмие?Че ти само веднъж ли смяташ да се боядисаш?Като израсте как ще ходиш по улицата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си