- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- чудя се...
значиииииии.... пред дилема съм. да си боядисам косата или да я накъдря перманентно и двете са вредни така 4е не става, и двете ще са ми за първи път и се чудя кое да избера. Не може и двете майка ми не дава, но съм почти сигурна че ще се съгласи на 1 от двете. имам предвид не искам да си я къдря сега защото има супер мн време до де почна даскало и то ще се развали а ако се боядисам ще се отмие всичко до тогава (ем ще мога да видя как ми седи на кичури) обаче след тва дали ще мога да се накъдря??? и кое от двете да избера???
Нито 1 от 2теТи сама казваш, че и 2те няма да издържат . Според мен се направи на кичури, а като почнем даскало ще се накъдриш
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
и двете са адски вредни и много ще си поразиш косата,особено от това кадрене може след време да започне да капи,не знам сама си прецениПървоначално написано от silveto17
[quote="pinki"]Нито 1 от 2теТи сама казваш, че и 2те няма да издържат ./quote]
+ че е вредно...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ок мерси още се чудя ще видя ще си помисля мисля да си я боясисам и след тва къдрене, ако не ми е харесало как ми седи като е боядисана![]()
Ами добре защо точно сега ти е зорДай преди да почнеш училище няколко дена преди това да има по голям ефект .. Аз така като си орязах косата и от дълга стана къса.. два дена преди дасккало я направихх
Да видиш как се смаяха сички .. голям кеф е .. Пък и аз искам да направя нещо върху косата си , ама като се сетя колко е вредно..
И ми става гадно
Пробвай нещо дето може да не е толкова вредно
![]()
Какво ти пречи да се къдриш със ролки примерно,защото ще започне да ти писва след няколко седмици.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
За боята - боядисаш ли се веднъж.цял живот трябва да се боядисваш.Дори да се боядисаш с цвят,подовен на твоя,никога няма да е същия като естествения и като ти расте косата става адски грозни,като на циганките шарените коси ..Иначе за къдренето не знам .. всичко на този свят е вредно,но .. не ти пречи да опиташ ..
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
e 6to trqaa sa boqdisva6 s boqpr0bvai s ocvetitel ili kakto kazvat dr se nak1dri s rolki`ocvetitelq ne e tolkova efikasen ama ne e i osobeno vreden
![]()
Ми интересното е че се пробвах с един оцветител на палете нищо не стана,след тва преди максимум 1 седмица си взех боя на арома ама и тя не ме хвана, а уж всичко което е написано правя... ама...и сега за това на фризьор![]()
Оцветителите на Палете хващат само на естествено руса коса.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от j_adore2
![]()
![]()
![]()
ти в ред ли си??
боядисах се преди няколко месеца и вече от боята и следа няма..
ахахаха къв цял живот..
Значи боята ти е била боклук и след 2 измивания е падналаПървоначално написано от allergic
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.