- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Цигари Merilyn в клиповете
ахах..прав си.Първоначално написано от got2Bthe1
трябва да си адския клош, за да си купуваш такива боклуци... дори клошовете няма да си дават малкото пари за такива неща...Първоначално написано от RiseGirl
Дерби слива- Грабни своята слива![]()
Нямам нищо против... Всеки да рекламира каквото си иска... Само едно не ми стана ясно- по принцип навсякъде по света т.е. почти навсякъде рекламирането на цигари е незаконно в каквото и да било отношение... Мога да го покажа по един известен на всички ни начин. Да вземем в предвид F1 там болидите на всеки отбор имаха надпис на вид цигари... например на Ферари пишеше Малборо... След което забраниха рекламата на цигари по целия свят и отборите махнаха рекламите на главните си спонсори...! Незнам в БГ как стоят нещата относно цигарите но ако сме наистина по Европейски стандарт вече би трябвало да е незаконно да се рекламират цигари!
Незаконно е да се рекламират цигари- това го приеха още преди да влезем в ЕС
Демек скоро пак ше ни орежат от ЕС![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Съмнавям се. За да го има във всичките тези клипове, които изброихте, явно са намерили вратичка в закона
Нов клип : Емилия- Харесва ми
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Аз не претендирам, че има закон в България, който да го забранява...Първоначално написано от Loshotia
Просто показвам, че не сме нито на Европейски- нито на Световен стандарт
Така, че моля уважаемите дами и господа, които казват, че България някога ще се промени или пък съм чувала фразата : "Ние сме вече в Европейския съюз"... Просто искам да покажа на какво ниво ще си остане България поне в следващите 40 години...
Абе в България няма такова нещо като "забрана". Щом се печелят пари от това нещо .. на никого не му пука забранено или не ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Май цигарите дават пари на Пайнер да ги показват...
Апфф наистина става досадно , нооо има два варианта .. 1 - вият певиците да копират една от друга (нещо нормално за поп фолк средите) и 2 - рият - Merylin да си плащат за реклама. Но като цяло е наистина хипер дразнещо ... Аз за това избягвам клиповете ..![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
стана банално вече въпреки че от време на време си купувам от тия цигари![]()
Да ти хубаво възкреси тема на 3 месеца.
Клиповете с подобни цигари вече са цензурирани, така че темата е за ключ![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
хаха
аз съм по старите теми![]()
![]()
![]()
и ония King ги рекламират...нема толкова гадни...![]()
рекламират ги в малоумните чалга клипове, а после малките курвички почват да пушат..защо ли?!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Абее кво ви боли в кой клип има цигари и в кой не. Просто са партньори.
П.П. - Merylin ванилия![]()
аз че не пуша, не пуша.. ама не съм чувал изобщо за тия цигари.. ква пък им е рекламацията, като в компания на пушачи не съм я чувал![]()