- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подмокрянето...
Имам проблем.
Когато се целувам с гаджето ми се подмокрям.Доста е неприятно,защото когато например сме на публично място и той ме целуне по-страстно аз се овлажнявам доста (в някои случаи дори и ежедневните превръзки не помагат). Правили сме секс 1 път (първият ми път) и тогава влезна по-лесно,защото се овлажних достатъчно!
Има ли начин да намaля отделения секрет,защото понякога ми създава проблеми![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Аз лично не виждам проблем с овлажняването ти. Вероятно приятеля ти много те възбужда и това е причината. Само не ми е ясно защо носиш превръзка, когато не ти е дошло. Заради овлажняването ли?![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Да,заради овлажняването.Това са от онези много тънки,по-малки превръзки,които могат да се носят всеки ден,дори и когато не ти е дошло![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
не, няма как са го намалиш.
Ммммм !!! Браво !! Блазе му на гаджето тиПървоначално написано от ChocolateGirl
![]()
Аз също не разбирам защо това да е проблем? Аз съм същата (поне бях с последния ми приятел) и да си призная наистина не беше комфортно след целувките но пък идеята, за него и за мен, си беше възбуждаща. Доста момичета биха ти завидели.![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
много е страстен явно приятеля ти![]()
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!
България над ВСИЧКО !!
Не можеш да го намалиш по никакъв начин..
Единственото, което можеш да направиш е да си слагаш по-дебели превръзки, шото тънките целите се наблъскват и пропускат иии после може да имаш по гащите, дори и по панталоните, ако подмокрянето е някво супер силно..айде успех ! това не би трябвало да те притеснява :]
P.S. никога не късай с този..![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
Може не той ад е причината а тя просто да си е такаваПървоначално написано от bloo
Според мен апела би трябвало да звучи повече от сорта на "Този никога да не къса с теб" защото на него му е по-кеф 100 на 100
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
е...да сигурно, но пък не се знае дали самата е такава или просто той я възбужда и тя го прави.. той 100 % му е по-кеф за тва няма спорПървоначално написано от aniezina
![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
само мога да ти кажа да се радваш ...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Виж, по-добре се радвай затова.. Има много момичета, които имат проблем точно с овлажняването. *та даже и аз*
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
няма как да го намалиш ... за съжаление ... и на мен ми се е случвало и е доста неприятно !
самото подмокряне е неприятно...
но само това,че приятеля ти го предизвиква с една целувка е направо страхотно![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
+1Аз лично не виждам проблем с овлажняването ти. Вероятно приятеля ти много те възбужда и това е причината.
Мдам..Първоначално написано от smpt
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
при целувка?кво ли е при секс?
![]()
![]()
![]()
*течее всичко течеее*
ми може само от целувка, щото ако са отскоро заедно, човек още е радостен, няма ги проблемите, превъзбуден се чувстваш,после може и да не е толкова силна възбудата тиПървоначално написано от plmn
![]()
Ми кво и на мен ми се е случвало и ми се ратзреперват колената само то целувка,пък сме от доста време заедно.Нищо лошо няма![]()
И като си мисли за негърски лайна к'ъф кеф изпитва от цялата работа?Първоначално написано от tqnko
Мадам, въобще да не ти пука.. Прай си кефа с тфоя момък и тфа е..
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Спокойно....аз даже още съм така кат тебе...ниси си превръзката и няа проблем...най-малкото мъжете ги възбужда тва :P
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
Първоначално написано от plmn
Ами няма да разбереш просто![]()
Моя приятел адски много ме възбужда например..ахх с неговите целувки.. (:![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
да много е неприятно
ОБИЧАМ ТЕ
Ох,че аз вече 2 години съм с моя приятел и понякога се подмокрям от целувка![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
WTF????Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
Ем да по принцип неприятно е... и щом се получава от целувки леле....
не мисля че можеш да го спреш след като в момента изпитваш удоволствие а после явно ти е неприятно леле човече на кой тялото му бяга от удоволствието .... за да го спреш явно трябва този с който си да ти е противен а не мисля че искаш това така че не действай срещу природата "остави я да си свърши работата "N-JOY
Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032