.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Цитирай Първоначално написано от metalcheto
    Начи моля те не се подвеждай на онея глупаци дето викат че с френския ще имаш по-добра реализация - тва е абсолютно грешно. Поне като не са запознати да не пишат, защото така само те подвеждат, а това е много важно решение в твоя живот и трябва да си наясно с всичко. На пръстите на едната ръка се броят даржавите, в които се говори френски, докато ПОЧТИ НЯМА СТРАНА В КОЯТО ДА НЕ ЗНАЯТ ИСПАНСКИ И АНГЛИЙСКИ. За бога испанския е втория по говоримост език в света Знаеш ли тези двата езика нямаш абсолютно никакъв проблем където и да отидеш.
    Да обобщя---испанският трябва да бъде твоя избор(не се налагам просто това е моя съвет) Емии дано съм ти помогнал поне малко Ще постна това и в темата, за да съм сигурен, че ще го видиш ( освен ЛС-то)
    Другите не били наясно я прочети бе--> Говори се в: Франция и 53 други страни в Западна Европа, Африка и др.<--- уикипедиа..за повече достоверност http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...B7%D0%B8%D0%BA прочети две три изречения от този текст и ми говори, че се говорел в 5-10 държави. Да не говорим, че езиците на които се говори в Европа основно са английски немски и френски.Таке че хайде не нареждай, че другите не разбирали
    Щастието на човека е в малките събития..!

Френски с 2 ръце,учих го в подготве,труден е но после ще ти е много по лесно да учиш испански.А пък и френският се говори почти навсякъде
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Ами аз уча френски и мога да кажа , че е трудничък ,но е много хубав език. За испанския - по лесен е , но аз лично не го харесвам

Супер фен
    И двата езика ми харесват, не знам
    nicolepcd

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Аз съм за испански. Уча го и определено ме кефи повече, отколкото френския. Бтв времената са 13 и е 4-ти по говоримост (английски, хинди и китайски ).
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

аз бих избрала френски..
    но който и език да знаеш, все ще е плюс
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Brunetkaa
    Цитирай Първоначално написано от metalcheto
    Начи моля те не се подвеждай на онея глупаци дето викат че с френския ще имаш по-добра реализация - тва е абсолютно грешно. Поне като не са запознати да не пишат, защото така само те подвеждат, а това е много важно решение в твоя живот и трябва да си наясно с всичко. На пръстите на едната ръка се броят даржавите, в които се говори френски, докато ПОЧТИ НЯМА СТРАНА В КОЯТО ДА НЕ ЗНАЯТ ИСПАНСКИ И АНГЛИЙСКИ. За бога испанския е втория по говоримост език в света Знаеш ли тези двата езика нямаш абсолютно никакъв проблем където и да отидеш.
    Да обобщя---испанският трябва да бъде твоя избор(не се налагам просто това е моя съвет) Емии дано съм ти помогнал поне малко Ще постна това и в темата, за да съм сигурен, че ще го видиш ( освен ЛС-то)
    Другите не били наясно я прочети бе--> Говори се в: Франция и 53 други страни в Западна Европа, Африка и др.<--- уикипедиа..за повече достоверност http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...B7%D0%B8%D0%BA прочети две три изречения от този текст и ми говори, че се говорел в 5-10 държави. Да не говорим, че езиците на които се говори в Европа основно са английски немски и френски.Таке че хайде не нареждай, че другите не разбирали
    Френски език - говоримост : 128 милиона
    Испански език - говоримост : Повече от 375 милиона, за 340 милиона от които е майчин език
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Френски! По-благозвучен е от испанския. И стига сте ги плашили хората с времената. Колко от тях се използват? А и съм чела, че знаенето на френски винаги е означавало високо ниво.
    Ако учиш редовно, френския изобщо не е толкова труден. Особено като става въпрос за времената.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Френския е един от официалните езици в европейския съюз...

Ако ще ходиш в Аржентина или няква такава дива индия учи испански..

Испански с две ръце! Много по-благозвучен е.. И се говори повече ;]
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Испански с две ръце! Много по-благозвучен е.. И се говори повече ;]
    и е по-лесен .Все тая .Какъвто и език да е,все полезно

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    ИСПАНСКИ
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

P

С десетте си ръце ,седемте крака...и четирите си глави съм за испански.......и не съм изрод..повярвай ми
    .....I know better,because you said FOREVER....

ФРЕНСКИ!!!

Френски :P

амиии аз ще ги уча и двата френски я ми е първи кофти..исках много испански да уча,защото супер много ме радва тоя език,но може би така е трябвало да стане

Град
    Wonderland
    френски. прекрасен е

харесвам и двата езика но френския определено ми харесва повече по - интересено звучи също така е и много известен. Но все пак не се влияй толкова от моето мнение ако ти харесва испанския повече избери него
    YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P

<a></a>

според мен-испански
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

И един малко по-тъп въпрос:
    Френски или Руски???
    От 8 години уча английски и сега трябва да избирам френски или руски. Учила съм 4 години руски и въпреки приликите с българският език не е чак толкова лесен. Има 6 падежа, които така и не научих. И сега искам да уча френски, предполагам, че предлага по-добра реализация от руският. И въпросът ми е към хората, които са учили френски - наистина ли е толкова труден? И коя от двата бихте избрали?
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Град
    ..във един измислен свят..
    В никакъв случай не записвай френски...аз започнах в френска гимназия и се отказах..отвратителен език ... исках испански ама не ме приеха...

ИСПАНСКИИИИИ

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Това, че на теб не ти стига(кое ли), не означава че и на другите няма ^

Испанскии !!! Ама искам да почна и френски да уча щото не знам харесва ми.. ;д А иначе наистина испанския е мнооого по-говорим от френския ама френския е по-използван в Европа и ако някой иска да работи в някоя от институциите на Европейския съюз задължително трябва да знае френски.. Ама все пак испански ;д !!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Всеки си има различно мнение кой език е по-хубав и "по-полезен" ;д Тъпо е да се обижда единия или другия, както правят някои..Всеки език е богатство и е хубаво да се знаят колкото се може повече езици..Аз примерно съм много запалена на тема испански език..много ми харесва как звучи и въобще много ме радва, но съм приета във френска гимназия..с първи език английски..но за втори ще уча френски..ии нямам нищо против..И двата езика са хубави, така че не съжалявай, който и да си записала (:

Абе мишкиииииииии. И кво като в Южна Америка се говори предимно испансkи, да няма да отидете да живеете или работите във Венецуела, Перу или там другите суперразвити държави. По тая логика учете френски и отивайте в Африка Френският естествено е по-добрият избор. Много повече шансове за развите дава. В ЕС като цяло някой го боли патката за испансия _)_ . Ама ако искате учете испански и отивайте в Мексико или Южна Америка и започвайте да пласирате дрога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си