.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Супер фен Аватара на elysunny
    Мене лично и двата езика много си ме радват
    Значи Френския ти върши по-добра работа от Испанския, но само в Европейския съюз. За Южна Америка пък ти върши работа испанския.Зависи какво искаш да учиш и с какво искаш да се занимаваш

Но аз си избрах немския

Според мен френският език е най-хубав!!! .Няма значение ,че е труден.Този,който се старае го научава.

Ами...защо не учиш френски и след време да ходиш на курсове и по испански Вместо тук да се разразява колосален спор колко държави говорят френски Аз лично съм "учила" испански 3 години и никога не ме е затруднявл...ако може да се каже така,щото аз съм сменяла учителиии и някви луди дойдоха...и така...Но винаги съм искала да уча френски,ама не ми се отвори парашута... може дА иЗбЕрЕш ФеШъНсКиЯ...тОй Е мНоОоГо ЛеСеН, аКо Не Се ИзЛаГаШ с БъЛгАрСкАтА гРаМаТиКа И пУнКтУаЦиЯ
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Аз смятам, че и двата езика са много полезни, но испанския повече ми харесва и според мен е много приятен език.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

И двата езика много ги харесвам,сега обаче уча само испански.Който от двата езика изебереш,все ще е от полза,но по-добре испански.

С френския по-добра реализация, с испанския повече кеф.
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Испанския повече ми харесва.

оо испански ии още как..
    n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..

Испанския е много по-хубав език... Много по-разпространен е.
    Френският също не е лош, но е и по-труден.Но тук питаш кой е по-по-най... За мен това е испанският, но няма смисъл да питаш нас.

На теб който повече ти харесва, той.
    Важното е да го учиш с кеф.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мега фен Аватара на teenems
    аз предпочитам френски
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Испанския, харесвам го от много отдавна, красив език Колкото до френския - противен чи е начело с руския

Мега фен Аватара на ameli
    аз искам да влизам с испански
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Испански
    Моята свобода свършва, там където започва твоята!

ddd

i az mislq po tozi problem smqtam da izbera ispanski makar4e maikami i ba6tami znaqt nemski apak maiakmi znae i frenski a ba6tami kato malak e hodil na uroci po ispanski ama edva 4ete se taq govorih s tqh i ba6tami e bil 10 godini v amerika i mi kaza 4e izpanskiq si preli4a s angliskiq i ako go znam 6te shva6tam barzo saglasiha se 4e nemskiq e 6iban ezik i 6vabite da si go govorqt taka4e 6te izbera ispanski kato se ima predvid 4e 6te ura 21 4asa angliski na sedmica * 7 klas sam * i sledva6tata godina nqkoi predmeti na angliski NE MI DREME koi 6te mi e vtori ezik ako u4itelkata q biva za 1 godina 6te nau4a angliskiq super MOI SAVET ISPANSKI POVE4E hora go govorq i ako znae6 angliski dobre 6te shvane6 malko po barzo i ako ne te kefi moje da se zapi6e6 na uroci po frenski no da znae6 v bliskite 45 godini 6te se govori nai mnogo ispanski pove4e ot angliskiq ! za6toto tova e ezika na rabotnicite v amerika dosta preuspqvat s 4eren biznes ili po 4esto s sif *koito e legalen do edna stepen kato naprimer kato zakasa6 na magistralata idvat edin kreteni i ti predlagat da te darpat uj sa ot firma no nqmat aparati abe ni6to nqmat ama nosqt uborudnave nelegalni firmi nas ni darpaha predi 2 meseca ba6tami dade 150 lv * 2.50 na km iskat * izrodite se vozeha bez kolani minahme 2 policeiski koli ednata ni sprq i edini policai mi dade dafka ne e globqval ili ne6to podobno ot teia 200 kinta 50 na policiqta 50 za gas i podrajka 50 za 6efa koito gi vardi i 50 za 6ofiora male kolko se otklonix abe izbirai ispanskiq
    Fuck the burger Fuck the pizza the best is weed s bozica !

Град
    Изгубено
    ФрЕнсКи Или ИсПаНсКи ЕзИК
    Немски !

махни грозния шрифт с тези малки и големи букви - отвратително е !

Испанската граматика е по-лесна, и като език е по-прост за научаване.. Френския е език е много комплициран, всичко е толкова различно, пише се така - чете се така.. По-добре испански..

испански,обичам го тоя език

по въпроса руски или френски.Хахаххаахха незнам ти какво мислиш половината от света говори руски.Да не говорим за руските имигранти в америка

Град
    `In Hell`
    Испански,учила съм 1 година френски и е просто ужасен.

Re: ФрЕнсКи Или ИсПаНсКи ЕзИК

Цитирай Първоначално написано от lov3rka7a
    искам да ви питам кои език е по хубав и с кой език ще имам по добра реализация и на вас кой повече ви харесва. Найстина е много важно за мен.благодаря предварително
    По-яко заглавие не можа ли да направиш?!

Френският определено. Дава ти път по Европа, в доста африкански страни, които са добре развити заради нефта или диамантите, Канада... Пък и е по-красив от испанския. Аз самия говоря френски и съм учил и испански. Можеш и двата между другото да научиш, защото са близки.

Супер фен Аватара на dead_princess
    Испански, по-лесен е..

Испански естествено.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от MidnightStar12
    И един малко по-тъп въпрос:
    Френски или Руски???
    От 8 години уча английски и сега трябва да избирам френски или руски. Учила съм 4 години руски и въпреки приликите с българският език не е чак толкова лесен. Има 6 падежа, които така и не научих. И сега искам да уча френски, предполагам, че предлага по-добра реализация от руският. И въпросът ми е към хората, които са учили френски - наистина ли е толкова труден? И коя от двата бихте избрали?

Руския,разбира се.Говори се много повече,вярно,че с падежите е трудно ,но за теб все пак е важно да можеш да говориш и пишеш на него,всичко друго е на по-заден план.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Сега ще уча испански - доволна съм.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Spanish

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове