- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ФрЕнсКи Или ИсПаНсКи ЕзИК
Мене лично и двата езика много си ме радват![]()
![]()
Значи Френския ти върши по-добра работа от Испанския, но само в Европейския съюз. За Южна Америка пък ти върши работа испанския.Зависи какво искаш да учиш и с какво искаш да се занимаваш![]()
Но аз си избрах немския![]()
![]()
Според мен френският език е най-хубав!!!![]()
.Няма значение ,че е труден.Този,който се старае го научава.
![]()
Ами...защо не учиш френски и след време да ходиш на курсове и по испанскиВместо тук да се разразява колосален спор колко държави говорят френски
Аз лично съм "учила" испански 3 години и никога не ме е затруднявл...ако може да се каже така,щото аз съм сменяла учителиии и някви луди дойдоха...и така...Но винаги съм искала да уча френски,ама не ми се отвори парашута... може дА иЗбЕрЕш ФеШъНсКиЯ...тОй Е мНоОоГо ЛеСеН, аКо Не Се ИзЛаГаШ с БъЛгАрСкАтА гРаМаТиКа И пУнКтУаЦиЯ
![]()
Аз смятам, че и двата езика са много полезни, но испанския повече ми харесва и според мен е много приятен език.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
С френския по-добра реализация, с испанския повече кеф.![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Испанския повече ми харесва.
оо испански ии още как..![]()
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
Испанския е много по-хубав език... Много по-разпространен е.
Френският също не е лош, но е и по-труден.Но тук питаш кой е по-по-най... За мен това е испанският, но няма смисъл да питаш нас.
На теб който повече ти харесва, той.
Важното е да го учиш с кеф.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
аз предпочитам френски![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Испанския, харесвам го от много отдавна, красив езикКолкото до френския - противен чи е начело с руския
![]()
аз искам да влизам с испански![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
i az mislq po tozi problem smqtam da izbera ispanski makar4e maikami i ba6tami znaqt nemski apak maiakmi znae i frenski a ba6tami kato malak e hodil na uroci po ispanski ama edva 4ete se taq govorih s tqh i ba6tami e bil 10 godini v amerika i mi kaza 4e izpanskiq si preli4a s angliskiq i ako go znam 6te shva6tam barzo saglasiha se 4e nemskiq e 6iban ezik i 6vabite da si go govorqt taka4e 6te izbera ispanski kato se ima predvid 4e 6te ura 21 4asa angliski na sedmica * 7 klas sam * i sledva6tata godina nqkoi predmeti na angliski NE MI DREME koi 6te mi e vtori ezik ako u4itelkata q biva za 1 godina 6te nau4a angliskiq super MOI SAVET ISPANSKI POVE4E hora go govorq i ako znae6 angliski dobre 6te shvane6 malko po barzo i ako ne te kefi moje da se zapi6e6 na uroci po frenski no da znae6 v bliskite 45 godini 6te se govori nai mnogo ispanski pove4e ot angliskiq ! za6toto tova e ezika na rabotnicite v amerika dosta preuspqvat s 4eren biznes ili po 4esto s sif *koito e legalen do edna stepen kato naprimer kato zakasa6 na magistralata idvat edin kreteni i ti predlagat da te darpat uj sa ot firma no nqmat aparati abe ni6to nqmat ama nosqt uborudnave nelegalni firmi nas ni darpaha predi 2 meseca ba6tami dade 150 lv * 2.50 na km iskat * izrodite se vozeha bez kolani minahme 2 policeiski koli ednata ni sprq i edini policai mi dade dafka ne e globqval ili ne6to podobno![]()
ot teia 200 kinta 50 na policiqta 50 za gas i podrajka 50 za 6efa koito gi vardi i 50 za 6ofiora
male kolko se otklonix abe izbirai ispanskiq
Fuck the burger Fuck the pizza the best is weed s bozica !
Немски !ФрЕнсКи Или ИсПаНсКи ЕзИК
махни грозния шрифт с тези малки и големи букви - отвратително е !
Испанската граматика е по-лесна, и като език е по-прост за научаване.. Френския е език е много комплициран, всичко е толкова различно, пише се така - чете се така.. По-добре испански..
испански,обичам го тоя език![]()
![]()
по въпроса руски или френски.Хахаххаахха незнам ти какво мислиш половината от света говори руски.Да не говорим за руските имигранти в америка![]()
Испански,учила съм 1 година френски и е просто ужасен.![]()
По-яко заглавие не можа ли да направиш?!Първоначално написано от lov3rka7a
Френският определено. Дава ти път по Европа, в доста африкански страни, които са добре развити заради нефта или диамантите, Канада... Пък и е по-красив от испанския. Аз самия говоря френски и съм учил и испански. Можеш и двата между другото да научиш, защото са близки.
Испански естествено.![]()
Първоначално написано от MidnightStar12
Руския,разбира се.Говори се много повече,вярно,че с падежите е трудно ,но за теб все пак е важно да можеш да говориш и пишеш на него,всичко друго е на по-заден план.![]()