.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    И двата ми харесват, но си избирам френския

Sporedd menee Frenskiqq ( ama na mene mi hareswa ) trqwba da vidish na tewe koi ti dopada ... yspehii

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Френския е един от официалните езици в европейския съюз...

Ако ще ходиш в Аржентина или няква такава дива индия учи испански..
    много точен отговор
    и какво като се говори в Южна Америка.. Нека..ще се реализирате във Еквадор ли?! Според мен това че се говори испанския в Южна Америка не е основен фактор..
    А това че френския бил по-труден..и така да е.. да не учим езика само щото е труден и все да се учим на по-лесното ли?и защо?Всеки език е труден, нещо ново, нещо различно.Не знам за вас но никога не бих избирала език (който и да е) само защоото ще учиш по-малко... струва ми се просто глупаво
    Щастието на човека е в малките събития..!

Супер фен Аватара на cookie_master
    Френският повече ми харесва

Град
    In your dreams..
    Казват, че френският е много труден. Затова - испански.

на тебе кой повече ти допада,,,

на мен лично по ми харесва френския
    I LiKe mOnEy

emi ispanskiq -po lesen e4 za u4ene poneje ima malko sinonimi puk i e hubav ezika kvo mu e \/

Според мен испански

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KeInEnAmE
    emi ispanskiq -po lesen e4 za u4ene poneje ima malko sinonimi puk i e hubav ezika kvo mu e \/
    абе малко синоними имал.Това беше най-тъпото изказване.Чичо ми като се върна от Америка(северна) каза,че много се говорел испански,но пък и френския е полезен.Давай и двата

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Brunetkaa
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Френския е един от официалните езици в европейския съюз...

Ако ще ходиш в Аржентина или няква такава дива индия учи испански..
    много точен отговор
    и какво като се говори в Южна Америка.. Нека..ще се реализирате във Еквадор ли?! Според мен това че се говори испанския в Южна Америка не е основен фактор..
    А това че френския бил по-труден..и така да е.. да не учим езика само щото е труден и все да се учим на по-лесното ли?и защо?Всеки език е труден, нещо ново, нещо различно.Не знам за вас но никога не бих избирала език (който и да е) само защоото ще учиш по-малко... струва ми се просто глупаво
    Казаха ли ви гооо, скъпи ГПИчЕтаа
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

испанската

испанския е по-лесен от френския аз учих испански и бих казала, че не е труден и е много готин езикк

Град
    Бургас
    френски
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Град
    Пловдив
    испански
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

испански
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    А между немски и испански кое е по-добро?
    Немски
    I like pie.

Испански ест.Много по як е от френския.Братовчед ми учи френски и като гледам езика е гаден и не ме кефи,както и него

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Доста са близки езиците.Като се има впредвид,че съм учил от 5 годишен до 7 клас френски би ме интересувал испанския,а не шибания руски дето сега го учим
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

френски
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

испански
    Stay up all night with the stars *

МнОуУУУУУУууУуУУУУУуУУууу уУ е ЯкО дА пИшЕш ТаКаа

Re: ФрЕнсКи Или ИсПаНсКи ЕзИК

Цитирай Първоначално написано от lov3rka7a
    искам да ви питам кои език е по хубав и с кой език ще имам по добра реализация и на вас кой повече ви харесва. Найстина е много важно за мен.благодаря предварително
    Френски естествено!!!!!!!!
    испанския е само за испания... и там острови глуспоти
    Френския е по як
    испанския е модерен и секи дтори ненагледал се от сапунки си мечтае да сои говори с дон кухонеееее

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Ако трябва да се точни, най-говорим е китайския.
    Е тука така се изложи много яко !!! Да си беше замълчал/а .... Това, че китайският народ е най-многоброен не значи, че китайският е най-говорим език Английският е най-говоримият език в ЦЯЛ свят !!!
    Във всяка държава можеш да си говориш на английски ! * айде от мен да мине почти всяка, въпреки че не се сещам място, където да не се учи английски ... *

По темата ... японски рулз ... Така де испански

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ако ще оставаш в Европа - френският ще ти бъде много по-полезен (Франция, Швейцария, Белгия, Люксембург).
    А ако имаш планове за преместване зад океана - ами испанския, там повече се говори и ще ти е полезен

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Не може да се каже, че езикът, който избереш ще бъде лесен. Това зависи изцяло от теб - дали ще учиш, дали ще ти хареса и т.н. Но лично аз съм за испански на 100% . Много по-приятно ми звучи поне на мен. Като чуя някой да говори на френски, сякаш слушам как мангали се карат ... А колкото до това кой ще беде по-използваем ... език, какъвто и да е се търси навсякъде (основният естествено е англ. ). Имам приятелка в Белгия и от нея знам, че дори да не знаеш френски и кажеш на англ. пак те разбират. Така че вече само и единствено от теб зависи кой от двата езика ти харесва повече и искаш да го научиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си