- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ФрЕнсКи Или ИсПаНсКи ЕзИК
И двата ми харесват, но си избирам френския![]()
Sporedd menee Frenskiqq ( ama na mene mi hareswa ) trqwba da vidish na tewe koi ti dopada... yspehii
![]()
много точен отговорПървоначално написано от EarthShaker
![]()
и какво като се говори в Южна Америка..Нека..ще се реализирате във Еквадор ли?! Според мен това че се говори испанския в Южна Америка не е основен фактор..
![]()
А това че френския бил по-труден..и така да е.. да не учим езика само щото е труден и все да се учим на по-лесното ли?и защо?Всеки език е труден, нещо ново, нещо различно.Не знам за вас но никога не бих избирала език (който и да е) само защоото ще учиш по-малко... струва ми се просто глупаво![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Казват, че френският е много труден. Затова - испански.![]()
на тебе кой повече ти допада,,,
на мен лично по ми харесва френския![]()
![]()
I LiKe mOnEy
emi ispanskiq -po lesen e4 za u4ene poneje ima malko sinonimi puk i e hubav ezika kvo mu e \/
абе малко синоними имал.Това беше най-тъпото изказване.Чичо ми като се върна от Америка(северна) каза,че много се говорел испански,но пък и френския е полезен.Давай и дватаПървоначално написано от KeInEnAmE
![]()
Казаха ли ви гооо, скъпи ГПИчЕтааПървоначално написано от Brunetkaa
![]()
![]()
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
испанския е по-лесен от френския аз учих испански и бих казала, че не е труден и е много готин езикк![]()
![]()
френски![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
испански![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
испански
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
НемскиПървоначално написано от joannalof
![]()
I like pie.
Испански ест.Много по як е от френския.Братовчед ми учи френски и като гледам езика е гаден и не ме кефи,както и него![]()
Доста са близки езиците.Като се има впредвид,че съм учил от 5 годишен до 7 клас френски би ме интересувал испанския,а не шибания руски дето сега го учим![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
френски![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Френски естествено!!!!!!!!Първоначално написано от lov3rka7a
испанския е само за испания... и там острови глуспоти
Френския е по як
испанския е модерен и секи дтори ненагледал се от сапунки си мечтае да сои говори с дон кухонеееее
Е тука така се изложи много яко !!! Да си беше замълчал/а .... Това, че китайският народ е най-многоброен не значи, че китайският е най-говорим езикПървоначално написано от elito6754
Английският е най-говоримият език в ЦЯЛ свят !!!
Във всяка държава можеш да си говориш на английски ! * айде от мен да мине почти всяка, въпреки че не се сещам място, където да не се учи английски ... *
По темата ... японски рулз... Така де испански
![]()
Не може да се каже, че езикът, който избереш ще бъде лесен. Това зависи изцяло от теб - дали ще учиш, дали ще ти хареса и т.н. Но лично аз съм за испански на 100% . Много по-приятно ми звучи поне на мен. Като чуя някой да говори на френски, сякаш слушам как мангали се карат ... А колкото до това кой ще беде по-използваем ... език, какъвто и да е се търси навсякъде (основният естествено е англ. ). Имам приятелка в Белгия и от нея знам, че дори да не знаеш френски и кажеш на англ. пак те разбират. Така че вече само и единствено от теб зависи кой от двата езика ти харесва повече и искаш да го научиш.