- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Провалям си живота..
You'll be fine..Хората са казали - Времето лекува.. , така, че горе главата!!!
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Няма да повтарям всичко,което ти казаха другите.Но запомни това,че ти живееш за себе си...така че горе главата и продължавай напред![]()
+1000Първоначално написано от NeZaPoznat
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
+++111Първоначално написано от elsy
и намери друг смисъл на живота си![]()
Благодаря, хора! Оценявам всеки един коментар от вас, както и се опитвам да се уча от това, което казвате. Ще се опитам да си върна добрата форма във футбола, ще се боря, пък ако моето момиче не се върне при мен, ще потърся друга.И отново да не забравя, благодаря.
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Това, че си загубил момичето до теб не те прави безсилен ...!!!Ти си решил, че така ще бъде ... и така го виждаш и правиш ...
Трябва сам да осъзнаеш, че тя не е всичко ... иначе ще продължиш по този начин .. а не ти харесва нали???
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
това примерно че някое момиче не му пука за теб не значи че нямаш достатъчно близки хора както и приятели на който не им пука живей за тях радвай се на тях представи си живота без приятелите ти и без близките тогава ще разбереш че си обичан
LoVe iS tHe aNsWeR
На мен, ми пука.Няма как да знаеш,че не й пука за теб...Сигурна съм,че на поне 10 човека им пука за теб.Не се сдухвай,ей.Бъди силен мъж!
Просто намери нещо, което да върне смисъла в живота ти. Тя не е единствената на която и пука за теб, просто се огледай и виж колко хора те обичат и подкрепят. А като се огледаш, ще видиш че докато си се сдухваш покрай теб има момичета, които си заслужават.
Успех ии помогни си сам, друг не може да ти помогне![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Опитай се да си я върнешАко не стане - просто трябва да намериш сили и воля в себе си и да я забравиш.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Докажи, че си пич и не се излагай! За никое момиче, ама за абсолютно никое, не заслужава един мъж да рони сълзи. Раздели сте се, на нея не и пука, ти продължаваш да я мислиш и да я поставяш в култ около мислите си. Затова се проваляш и в спорта и се чустваш нещастен през цялото време. Не отричам, че е трудно да забравиш някого, но има една голяма истина. Това, че времето лекува! Колкото по-скоро осъзнаеш, че от липсата и в момента можеш да имаш повече ползи отколото минуси, толкова по-скоро, ще се почувстваш отново щастлив! Просто продължавай да търсиш, това не е било последното момиче в живота ти все пак. Мацките идват и си отиват, това е. Животът си тече, а времето не се връща назад, но все пак той е в изобилие. Все пак все още си млад (или направо малък, дори сам не знаеш...) та няма какво да изпадаш в отчаяние, любовта може да е навсякъде, може дори следващата да е още по-силна. Просто част от нещата, които животът поднася. Радвай се за моментите щастие, които все пак ги е имало, а не за това, че са си отишли...
не ти трябва никой, докато не го осъзнаеш няма да си щастлив.
запомни го от бай ти куро!
аз сега съм сам, нямам приятелка, нямам приятели... но не ми и трябват, хич не ме интересува какво става с бившата ми или с бившите ми приятели, просто щото те ми показаха че не мога да имам доверие на никого освен на себе си. има освен финансова криза и криза в отношенията между хората, затова съм замразил каквито и да е сърдечни контакти с хора. става ли дума за пари или за жена никой няма да се поколебае да ти забие нож в гърба, дори и "приятели", които познаваш от 10 години... заеби, сам е добре, защото няма кой да ти скапва животеца.
колкото си по-голям егоист, толкова си по-щастлив. ако имаш нужда да даваш любов на някого вземи си куче, аз съм имал и беше най-верното същество на света! няма да те прецака както жена или "приятел"
айде весело и помисли над думите ми
Първоначално написано от Jingles
Да.
В повечето теми, които гледам просто ми идва да повърна от това което виждам. Основен признак на тъпа тема е когато потребителите се шегуват със случката или с автора. В тази тема няма този основен признак.
Това подсказва, че си сериозен и знаеш какво да правиш.
Аз лично мисля, че ти знаеше отговора преди да пуснеш темата... нали? И на мен ми се е случвало. Знаеш отговора, но не ти е достатъчен някак си.
Аз казвам: продължавай. Ти си свестен пичага, не си изпълнен с лигня като днешното поколение, а си различен, което пък е добре. На колко си години?
Даже Mr. Jingles не ти напсува темата. Даже и аз обикновено съм негативно настроен към повечето теми в тоя раздел. Рядко се намират хора които могат да пишат даже. Давай все така, намирай следващото момиче и живей живота. Късмет!
Стегни се малко бъди оптимист.И вярвай,че можеш да продължиш напред.Забрави всичко от миналото и започни нов живот.Вярвай в себе си.
Благодаря на Jingles и Jimei.![]()
Прав си, че знаех отговора, просто ми е трудно да повярвам отново в себе си и може би за това пуснах темата. Иначе съм на 18г.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Всяка болка минава...сигурна съм,че ти е тежко и те боли...няма как да е друго яче...хубаво е че си го признаваш,похвално е даже...Нещата винаги имат край-и хубавите ,и лошите-...предполагам,че като сте започнали връзката си,си знаел че все някога ще свърши...така както е свършила тя,ще отмине и болката : ) ...намери си причина да си щастлив...понякога и най-малките неща носят радост,огледай се в света около теб,преоткрий го... Ще срешнеш още момичета,ще имаш още връзки,това е едва началото...радвай се,че си я имал до себе си и мисли за бъдещето-все пак хората а казали : "всяко зло за добро"...и успех!
![]()
ем и аз си го провялам ама по друг начинМоя начин на проваляне определено е по забавен весел и жизнерадостен , особено понякога , но пагубен .. но няма да ме разберете ..
![]()
phah
много правилно и жалкостава ли дума за пари или за жена никой няма да се поколебае да ти забие нож в гърба, дори и "приятели", които познаваш от 10 години...
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Така е,напълно съм съглана а и както казах съм сигорна,че от теб ще стане футболистПросто щом до сега си оцелял (сривайки на половината живота си) и след това ще можеш,но може би при теб времето е оказало въздействие
И както пишеше по магоре в едно от мненията си голям пичага и съ сигорност има много или поне 7-8 момичета които искат да са с теб въпреки,че не е толкова лесно на практика
![]()
На всеки може да се случи!Според мен има хора, на които им пука за теб!Вьпреки това ти трябва да си този който мисли за себе си...този, на когото му пука..!Когато се сьбудиш сутрин не си казвай, че няма за какво да живееш винаги има за какво да се живее!Ако още от сега се предадеш по натам какво.....Гледай на всичко с усмивка и бьди силно момче!Живота е един и ти трябва да си този, които ще направи всеки миг от него незабравим!
И аз като другите ще ти кажа ,че със сигурност има хора,на които има пука за теб.Нещата ще се оправят,и ще ти мине.Гледай си живота,радвай се на всичко.Радвай се на изгрева,радвай се на хората,които обичаш,радвай се на това,което обичаш да правиш,радвай се че (надявам се) си здрав и живота е пред теб.И аз съм сигурна че някой ден,когато най-малко очакваш ще срещнеш още по-хубаво и умно момиче,което ще обичаш още повече , на кратко,ще срещнеш момичето ,което не си си и представял,пак няма да ти се вярва че е истина.Вярвай в себе си и всичко ще се нареди.Трябва да преминеш през много гадости от всякакво естество,за да стигнеш до щастието. Лесно е да се каже,но не се измъчвай,давай смело напред и със сигурност един ще намериш това,от което имаш нужда,и аз ти го пожелавам![]()
![]()
сигурна съм че има доста хора на които им пука за теб.също така в момента си потънал в няква депресия която тотално те обърква.според мен за да се оправят нещата трябва да започнеш да излизаш както преди за да намериш другата,която определено ще е по добра от предната. Успех!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
аз също съм така но не се предавам не се отчайвам боря се докрай и печеля просто не мога да загубя това при мен е като проклятие