.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от jimei
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Scouser- пич,утвърден...един от малкото във форума !

Да.

В повечето теми, които гледам просто ми идва да повърна от това което виждам. Основен признак на тъпа тема е когато потребителите се шегуват със случката или с автора. В тази тема няма този основен признак.

Това подсказва, че си сериозен и знаеш какво да правиш.

Аз лично мисля, че ти знаеше отговора преди да пуснеш темата... нали? И на мен ми се е случвало. Знаеш отговора, но не ти е достатъчен някак си.

Аз казвам: продължавай. Ти си свестен пичага, не си изпълнен с лигня като днешното поколение, а си различен, което пък е добре. На колко си години?

Даже Mr. Jingles не ти напсува темата. Даже и аз обикновено съм негативно настроен към повечето теми в тоя раздел. Рядко се намират хора които могат да пишат даже. Давай все така, намирай следващото момиче и живей живота. Късмет!
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    не си се провалил, ще срещнеш друга ... поне се надявам

иначе е лесно да се каже, а не мога да си представя на теб какво ти е

Аз имах подобна ситуация...обичах момче, но един ден всичко свърши и тогава не виждах за какво да живея, нямаше смисъл на никой не му пукаше(поне така си мислех) след това разбрах, че има момче за което аз съм целия свят, което не може без мен и което ме цени и уважава много повече от предното. Когато осъзнах че има човек (хора) на който му пука започнах да излизам с приятели...абе страшен купон...по-добре е и от преди...спокойно трябва да рзбереш кой е човека за който света свършва с теб, а със сигурност има такъв човек и ти обещавам, че щом го намериш...всичко ще е много по-добре

Супер фен Аватара на ScarletBite
    От върха има път само надолу
    Дишай, сладур.От любовта боли, но нали точно болката ни прави по-силни?
    Обичал я, ама тя го зарязала... не виждал смисъл да живее... дрън-дрън-шикалки!Не си първия, няма да бъдеш и последния, минал през това!
    Проблемът идва в това, че самочувствието ти се е сринало.Ти вярваш, че си наудачник и съответно се превръщаш в такъв.
    На много хора им пука за теб!На мен ми пука!Не знаеш колко гадно ми става, когато гледам как млади, проспериращи хора си съсипват живота със самосъжаление.
    Затова си вдигай задника и си намери нова муза!
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Провалям си живота..

Не оставяй нищо в теб и не крий емоциите си. Ако си много ядосан иди в някоя зала и бий в чувалите със цялата злоба, която имаш. Бягай повече и по-бързо по време на тренировки, викай ако трябва на силен глас, дори плачи. Няма нищо лошо в това. Излей цялата си мъка и емоция, а не я оставяй в себе си. Като ти остане свободно време излизай с момичета и си прави кефа. Футболист си и едва ли имаш проблеми с теглото и тялото.. за другото да не ти пука. Самочувствието на 6 и горе главата. Може да не се оправиш веднага, но щи мине. Не казвай никога, че си се провалил и не приемай провала за себе си, защото ако го приемеш се губи смисъла на съществуването ти. Приеми провала като стъпка от дългия и тежък път към нещо по-добро.

Разликата между посредствените и великите е,че посредствените след някой пореден провал се отказват и това е краят. Великите се провалят много повече от посредствените, но никога не се отказват и постоянството им ги води към величието.
    Метафорично звучи, но като си го прекараш през призмата ще разбереш какво искам да кажа. И запомни, че ако толкова лесно се откажеш от всичко си слаб, а само силните побеждават. Никога не е късно да се върнеш в играта.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Проваляш ти...и кой ти е виновен!Сам си втълпяваш,че си зле и ставаш такъв.
    Я се вземи в ръце....
    Не ти го казвам,щото се заяждам,казвам ти го да се стегнеш!
    Давай,ти си мъж!
    Брях,брях

Град
    Hueco Mundo
    Вижте кога е пусната темата.

Град
    Дупи
    Така е за жалост .
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Да, хора. Благодаря за последните няколко коментара, наистина са добри, но аз го преодолях.

ПП: умри, кефи ме твоето коментарче и специално последната част. Бива си те и си много, много прав.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си