Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Всяка болка минава...сигурна съм,че ти е тежко и те боли...няма как да е друго яче...хубаво е че си го признаваш,похвално е даже...Нещата винаги имат край-и хубавите ,и лошите-...предполагам,че като сте започнали връзката си,си знаел че все някога ще свърши...така както е свършила тя,ще отмине и болката : ) ...намери си причина да си щастлив...понякога и най-малките неща носят радост,огледай се в света около теб,преоткрий го ... Ще срешнеш още момичета,ще имаш още връзки,това е едва началото...радвай се,че си я имал до себе си и мисли за бъдещето-все пак хората а казали : "всяко зло за добро"...и успех!

Така е,напълно съм съглана а и както казах съм сигорна,че от теб ще стане футболист Просто щом до сега си оцелял (сривайки на половината живота си) и след това ще можеш,но може би при теб времето е оказало въздействие И както пишеше по магоре в едно от мненията си голям пичага и съ сигорност има много или поне 7-8 момичета които искат да са с теб въпреки,че не е толкова лесно на практика