- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето, което харесвам
.
гледай романтични филми, виж как се държат геройте там и прави точно обратнотоуспеха е гарантиран
![]()
Аз не бих съжалявал за мацка регистрирана в 2 сайта за запознанства ...![]()
А как да си намериш - ами тук със сигурност няма да стане това, което искаш - намери си подходяща среда, приятели.
Зубър ?! Какво значение има ...ако си готин ... кво ?!
Е да - аз съм момче и не мога да ти дам акъл ..
Айде момичета - пишетееееее !!
Настроил си се много негативно към намирането на нова приятелка,което е много голяма грешка.Мисли положително,че ще си намериш готино момиче,което няма да ти се изсмее! ,а напротив ще е щастлива,че е твое момиче и ще сте щастливи заедно.Недей да се настроиваш,че ще има негатини слухове-просто промени в положителна насока своите очаквания и всичко ще се нареди постепенно добре за тебНе се отказвай.Ако не се постараеш сам няма как да си намериш гадже-трябва да излизаш ,да общуваш и така все ще срещнеш момиче,с което да си станете по-близки ,а от там и гаджета
![]()
![]()
+1Първоначално написано от shell
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
.
Само не прави едно... в никакъв случай не си променяй изцяло начина на живот само и само да си намериш приятелка... Просто си намери компания, с която да общуваш и да излизаш, бъди естествен и готиното момиче ще дойде само!![]()
Алооо малко повече самочувствие човеко :P :P Я се стегни, грозен според кое си грозен, да не би да има система за сравняване на външния вид, че да можеш да кажеш. Пък и има едно нещо дето му викат чар, то също много помагало. Поне така разказватПървоначално написано от ivobg1
![]()
А ти защо нямаш приятели.
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не го прочетох цялото. Но виж, престани да се надяваш .. Колкото и да казваш, че тези неща са минали, толкова добре знаеш, че сам се лъжеш. За да успееш да имаш успешна връзка с друго момиче, просто приеми , че няма да Я имаш. Осъзнай се, изгубил си 4 години от живота си само в надежди. Спри, защото няма да стигнеш доникъде така.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
щом мнението ти за теб е толкова ниско-как очакваш някой друг да те хареса?!..не,честно-има една поговорка...за да те харесват другите -трябва първо сам да се харесваш и да се одобряваш ..да ти е комфортно в собствената кожа...
Момиче все някога ще намериш,стига да оставиш мивалите неща в миналото,защото определено си обсебен от онова момиче ,а това не е на добре...забра ви я ,преодолей я и си кажи,че така е било писано да стане...никога не знаеш какво ти предстой,с кой ще се запознаеш,зад кой ъгъл ще срещнеш любовта![]()
Амин ! Слушай момичето ! Няма да сбъркаш ..Първоначално написано от lipsvashh_mi
Както казаха другите-спри да си даваш надежди.То това си е изгубена кауза... Опитай се да намериш приятели в новия град,хубава компания.Точно когато най-малко очакваш,любовта ще почука на вратата ти.(wоw колко поетично само
) Айде успех!
![]()
тъкмо това щях да кажа...Първоначално написано от Converse333
не си поставяй намирането на приятелка като фикс идея,защото тка ще измъчваш само себе си..остави се на съдбата и настина когато най-малко очакваш момичето ще се появи![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Стегни се мой ,момичетата разбират ,че си отчаян за това главата горе и само напред в новия град разбии ги :P
Vin diesel RULZZZZ
как може да си прогубиш 4 години, при условие, че още на първата е станало ясно, че с тая няма да се получи?!според мен просто си се вкопчил в нея, защото имаш отчаяна нужда да мислиш за някого, да правиш планове, да имаш надежди.. сам казваш, че нямаш много познати и следователно няма и много момичета около теб и живота ти е бил скучен. тва момиче се е явило нещо като смисъл на дните ти, защото, нека не се лъжем, никой не може да живее единствено с мисълта за училището и оценките ;д но сега си в нов град, дава ти се шанс да започнеш на чисто. не го пропилявай.
излез, заговори някого, запознай се с някого. просто ти трябва компания, с която да излизаш и да си прекарваш времето. иначе другото ще се нареди.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
.
ужааасПървоначално написано от ivobg1
много мразя отчаяни хора. кво си се затаковал, все едно.. :Д подозирам, че каквото и да ти кажем тука, няма да се промениш, понеже си имаш вътрешното убеждение, че нищо няма да се нареди. от теб си зависи, ти решаваш как искаш да живееш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Това ти убеждение, че си грозен просто го забрави. Веднага ще ти кажа и защо - Имах двама съученици с които бяхме на центъра на града ни, за не помня и аз какво и единият от тях по мое мнение беше меко казано отвратителен. И не щеш ли две мадами и то ама страхотни почнаха да му викат името и да тичат към него. Всички на около се обърнаха да ни видят и да разберат какво стана.А ония мацуранки като хванаха да го разцелуват оня, та да ти не обяснявам повече... Мисля, че и сам ме разбра. Важно е собственото излъчване.
А мадами колкото искаш. Гаранция, че и твоята те чака някъде там. Само трябва да се огледаш.
Ти вече се отказа дори преди да си започнал .... ами ...Първоначално написано от ivobg1
![]()
get a life.
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.