.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Момичето, което харесвам

.

гледай романтични филми, виж как се държат геройте там и прави точно обратното успеха е гарантиран

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Аз не бих съжалявал за мацка регистрирана в 2 сайта за запознанства ...

А как да си намериш - ами тук със сигурност няма да стане това, което искаш - намери си подходяща среда, приятели.

Зубър ?! Какво значение има ... ако си готин ... кво ?!

Е да - аз съм момче и не мога да ти дам акъл ..

Айде момичета - пишетееееее !!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Настроил си се много негативно към намирането на нова приятелка,което е много голяма грешка.Мисли положително,че ще си намериш готино момиче,което няма да ти се изсмее! ,а напротив ще е щастлива,че е твое момиче и ще сте щастливи заедно.Недей да се настроиваш,че ще има негатини слухове-просто промени в положителна насока своите очаквания и всичко ще се нареди постепенно добре за теб Не се отказвай.Ако не се постараеш сам няма как да си намериш гадже-трябва да излизаш ,да общуваш и така все ще срещнеш момиче,с което да си станете по-близки ,а от там и гаджета

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Настроил си се много негативно към намирането на нова приятелка,което е много голяма грешка.Мисли положително,че ще си намериш готино момиче,което няма да ти се изсмее! ,а напротив ще е щастлива,че е твое момиче и ще сте щастливи заедно.Недей да се настроиваш,че ще има негатини слухове-просто промени в положителна насока своите очаквания и всичко ще се нареди постепенно добре за теб Не се отказвай.Ако не се постараеш сам няма как да си намериш гадже-трябва да излизаш ,да общуваш и така все ще срещнеш момиче,с което да си станете по-близки ,а от там и гаджета
    +1
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен Аватара на RaZzer
    Само не прави едно... в никакъв случай не си променяй изцяло начина на живот само и само да си намериш приятелка... Просто си намери компания, с която да общуваш и да излизаш, бъди естествен и готиното момиче ще дойде само!

Цитирай Първоначално написано от ivobg1
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Ако не се постараеш сам няма как да си намериш гадже-трябва да излизаш ,да общуваш и така все ще срещнеш момиче,с което да си станете по-близки ,а от там и гаджета
    А когато човек, няма дори и приятели просто няма на какво да разчита, освен да си чака дните пред компютъра и да ходи на училище, където целия клас са надути и си мислят само за това, кога най-скоро ще могат да се съберът, за да се напият... А пък и аз, като съм грозен и съм едно нищо...
    Алооо малко повече самочувствие човеко :P :P Я се стегни, грозен според кое си грозен, да не би да има система за сравняване на външния вид, че да можеш да кажеш. Пък и има едно нещо дето му викат чар, то също много помагало. Поне така разказват А ти защо нямаш приятели.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не го прочетох цялото. Но виж, престани да се надяваш .. Колкото и да казваш, че тези неща са минали, толкова добре знаеш, че сам се лъжеш. За да успееш да имаш успешна връзка с друго момиче, просто приеми , че няма да Я имаш. Осъзнай се, изгубил си 4 години от живота си само в надежди. Спри, защото няма да стигнеш доникъде така.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    щом мнението ти за теб е толкова ниско-как очакваш някой друг да те хареса?!..не,честно-има една поговорка...за да те харесват другите -трябва първо сам да се харесваш и да се одобряваш ..да ти е комфортно в собствената кожа...
    Момиче все някога ще намериш,стига да оставиш мивалите неща в миналото,защото определено си обсебен от онова момиче ,а това не е на добре...забра ви я ,преодолей я и си кажи,че така е било писано да стане...никога не знаеш какво ти предстой,с кой ще се запознаеш,зад кой ъгъл ще срещнеш любовта

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    щом мнението ти за теб е толкова ниско-как очакваш някой друг да те хареса?!..не,честно-има една поговорка...за да те харесват другите -трябва първо сам да се харесваш и да се одобряваш ..да ти е комфортно в собствената кожа...
    Момиче все някога ще намериш,стига да оставиш мивалите неща в миналото,защото определено си обсебен от онова момиче ,а това не е на добре...забра ви я ,преодолей я и си кажи,че така е било писано да стане...никога не знаеш какво ти предстой,с кой ще се запознаеш,зад кой ъгъл ще срещнеш любовта
    Амин ! Слушай момичето ! Няма да сбъркаш ..

Супер фен
    Както казаха другите-спри да си даваш надежди.То това си е изгубена кауза... Опитай се да намериш приятели в новия град,хубава компания.Точно когато най-малко очакваш,любовта ще почука на вратата ти. (wоw колко поетично само ) Айде успех!

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Както казаха другите-спри да си даваш надежди.То това си е изгубена кауза... Опитай се да намериш приятели в новия град,хубава компания.Точно когато най-малко очакваш,любовта ще почука на вратата ти. (wоw колко поетично само ) Айде успех!
    тъкмо това щях да кажа...
    не си поставяй намирането на приятелка като фикс идея,защото тка ще измъчваш само себе си..остави се на съдбата и настина когато най-малко очакваш момичето ще се появи
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Стегни се мой ,момичетата разбират ,че си отчаян за това главата горе и само напред в новия град разбии ги :P
    Vin diesel RULZZZZ

Мега фен
    как може да си прогубиш 4 години, при условие, че още на първата е станало ясно, че с тая няма да се получи?! според мен просто си се вкопчил в нея, защото имаш отчаяна нужда да мислиш за някого, да правиш планове, да имаш надежди.. сам казваш, че нямаш много познати и следователно няма и много момичета около теб и живота ти е бил скучен. тва момиче се е явило нещо като смисъл на дните ти, защото, нека не се лъжем, никой не може да живее единствено с мисълта за училището и оценките ;д но сега си в нов град, дава ти се шанс да започнеш на чисто. не го пропилявай. излез, заговори някого, запознай се с някого. просто ти трябва компания, с която да излизаш и да си прекарваш времето. иначе другото ще се нареди.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Асеновград
    4 години .. евалла бе !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ...но сега си в нов град, дава ти се шанс да започнеш на чисто. не го пропилявай. излез, заговори някого, запознай се с някого. просто ти трябва компания, с която да излизаш и да си прекарваш времето. иначе другото ще се нареди.
    След като се преместих, вече не съм толкова уверен както преди и най-лошото е, че не мога да съм такъв. Не ме бива в разговорите с хората. Не мога да правя нови приятелства. Няма къде да изляза, след като единствените хора, които познавам от този град са от класа ми, а както споменах вече, тях ги интересува само това, кога ще могат най-скоро да се напият или пък как най-ефективно да използват хората около тях. Едва ли е нужно да споменавам, че съм на 17 години и никога не съм целувал момиче. Но, нека да зарежем тази тема - ясно е, че нищо няма да се получи.
    ужааас много мразя отчаяни хора. кво си се затаковал, все едно.. :Д подозирам, че каквото и да ти кажем тука, няма да се промениш, понеже си имаш вътрешното убеждение, че нищо няма да се нареди. от теб си зависи, ти решаваш как искаш да живееш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Това ти убеждение, че си грозен просто го забрави. Веднага ще ти кажа и защо - Имах двама съученици с които бяхме на центъра на града ни, за не помня и аз какво и единият от тях по мое мнение беше меко казано отвратителен. И не щеш ли две мадами и то ама страхотни почнаха да му викат името и да тичат към него. Всички на около се обърнаха да ни видят и да разберат какво стана. А ония мацуранки като хванаха да го разцелуват оня, та да ти не обяснявам повече... Мисля, че и сам ме разбра. Важно е собственото излъчване.
    А мадами колкото искаш. Гаранция, че и твоята те чака някъде там. Само трябва да се огледаш.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    След като се преместих, вече не съм толкова уверен както преди и най-лошото е, че не мога да съм такъв. Не ме бива в разговорите с хората. Не мога да правя нови приятелства. Няма къде да изляза, след като единствените хора, които познавам от този град са от класа ми, а както споменах вече, тях ги интересува само това, кога ще могат най-скоро да се напият или пък как най-ефективно да използват хората около тях. Едва ли е нужно да споменавам, че съм на 17 години и никога не съм целувал момиче. Но, нека да зарежем тази тема - ясно е, че нищо няма да се получи.
    Ти вече се отказа дори преди да си започнал .... ами ...

Голям фен Аватара на Aicken
    get a life.
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си