- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какви момчета харесвате
еее,нямаше начин да не се убади една курвентия....Първоначално написано от Ufff
Огромен подпис!
.; machoka :.
Първоначално написано от Shalala
![]()
![]()
Shalala :
Ufff написа:
богат, забавен, умен, да изглежда добре, да ме уважава, да ме лиже, да прави хубав секс, да ми угажда
еее,нямаше начин да не се убади една курвентия
абсолютно точно !!!!!!!!!
защо така бе, колко сте зли, малеееееееееее
А да и о6те не6то гледам доста качества хубави сте изредили ам като излизам насам натам ..... немисе струва да е точно така.
Аз съм от типъ с чувство за хумор
А колкото до Ufff......... на много момчета им писна вече тва с парите, на мен вече ми се струва баналнооооооооооооооооооо ооооооооо.!!!!
Според мен важното е да те харесва такава каквато си + лошите черти.
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Мм нямам критерии и аз..
То верно сърцето говори...
И понякога те наебава /сърцето/ с неподходящия!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
момчета като момчета![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
харесвам и руси и черни и слаби и дебели ...просто любовта е непредсказуема няма критерии :PПървоначално написано от lipsvashh_mi
love is gone!
Харесвам момчета,които знаят как да ме впечатлят,които го могат .Момчето до мен трябва да го чувствам момче,а не да е жена почти колко мен .. тоест искам да се държи мъжки.Трябва да е попорастнал,да има нещо в главата си,да разсъждава,трябва да се чувствам сигурна и обичана с него,но не прекалено задушавана.Изобщо много съм капризна . За външния вид нямам големи претенции .. трябва да ми грабне окото.Да се отличава сред всички други сладникави красавци.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
АРЕ ДА МЛЪКВАТЕ ВСИЧКИ С ТВА : ВАЖНОТО Е ДА МЕ ОБИЧА..
кво се правите на такива каквито не сте.. сигурна съм, че няма да тръгнете с някъв тъп грозен олигофрен мангал, само защото ви е казал, че ви обича..
аз лично търся някой хубав, умен и забавен човечец.. въобще не гледам парите.. тва за мен трябва да си няква супер материална кучка, за да гледаш единствено тях..
амм да не слуша чалга и тези гаднища.. абе да е нормален и няма да е зле да носи кецове или конвърс.. смисъл просто мразя чалгарчета, фешънчета и някви такива.. и такам : )
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
нормални![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
НедумайПървоначално написано от ecstazy
![]()
Нормалното е обикновено еднакво,общо и незабележително.Първоначално написано от ecstazy
Аз пък харесвам странните хора. ^_^ Такива които ще са ми интересни и не разбирам. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
малки, сладки бебета, но същевременно олегнали, тези са ми фаворити мм аз си намерих такова и сега не го пускаааам хах :P
Просто аз
Умни с хубаво тяло,да имат чувство за хумор,да знаят как да се държат към едно момиче,и да изпалняват желания![]()
![]()
Тва да не ти е златна рибка,че да изпълнява желания.. ^^Първоначално написано от sweetchef
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Те повечето момичета от приятелите си очакват да им свалят света в краката .....Изобщо не се очудвам от такива коментариПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
--------------------------------------------------------
Такива които ме разбират, уважават подкрепят. Идеалното момче трябва да е добро, симпатично, забавно и винаги искрено..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
На първо място момчета,чиято дума значи НЕЩО и са постоянни.
След това вече да са приятни,симпатични,да имат увереност и интелект,да са добри хора.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ами ако не харесваме момчета?![]()
Тааа какви момчета харесвам... Най-вече спортисти, с чувство за хумор, които знаят какво искат. Трябва да са със здрави нерви, ама много здрави. Да знаят къде е границата и да я спазват, за каквото и да е било и да знаят как да се забавляват. Предполагам, че има още доста такива важни качества в момчетата, които харесвам, но сега не ми се мислят.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Харесвам странни отвеяни момчета,който да имат свои възгледи за живота,да се смеят постоянно,да са позитивни и естествениХаресвам шарени,слънчеви хора,с които е удоволствие да си говори на всякакви отвлечени теми
трудно се намират такива хора
Забавни.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Висок, тъмноок, чаровен, готин характер...да ме обича![]()
Въпреки, че все се влюбвам в момчета със светли очи и коси... Незнам защо така се получава?
![]()
![]()
![]()