.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Sofia

Отказване на цигари

Пуша от около 8 години и вече започнах да пуша по около 2 кутии на ден.Някош може ли да ми даде съвет как да ги откаже?Благодаря

Е сега да ви кажа... майка ми беше пушила 20 години и вече от половин година не е запалила цигара. Отказа ги с някаква електронна цигара ( май се казваше mini cigarette ) Много се гордея с нея!
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от tryYy
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Е сега да ви кажа... майка ми беше пушила 20 години и вече от половин година не е запалила цигара. Отказа ги с някаква електронна цигара ( май се казваше mini cigarette ) Много се гордея с нея!
    стига лъга бе :П пуши самоче здравословно демек пара симулираща истикнската цигара ^^
    Кой лъже бе?! Ако не ми вярваш тва си е твой проблем...
    Не казвам, че сега пуши нея, а че не пуши изобщо каквото и да е. Тая цигара помага да се премахне вредния навик да се запали цигара, защото пушенето е изградено въз основа на психиката
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

всичко е в главите ви
    поредния вреден навик, който МОЖЕ да бъде отвикнат, вие го изкарвате невъзможно. просто спри.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    всичко е в главите ви
    поредния вреден навик, който МОЖЕ да бъде отвикнат, вие го изкарвате невъзможно. просто спри.
    Точно това е въпроса.Как?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    На майка ми много й помогнаха никотиновите дъвки. Всеки път като ти се допуши лапваш една. Казват, че заместитилите не са хубави, ама помагат. Но да знаеш, че си е до човека. Майка ми спря да пуши, но ако има някакъв проблем насреща й отива на двора и пали цигарата. И все пак е по-добре от кутия на ден. Докато леля ми вече половин година не е пипнала цигара

Успех!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Воля...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

намираш си някакво занимание ... гледаш да си спокоен и контролиран да се изправяш със спокойствие през проблемите ... намери нещо невинно да правиш за да отвикнеш от навика да държиш цигара

Шапка свалям на всички който са ги отказали.Това е толкова вреден навик,че........Много воля трябва.
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Аз не пуша вече от месец и 3 дни и не мога да ви опиша колко се гордея със себе си! Пуших 5 години, ама много и накрая просто си казах СТОП!!! Не от понеделник, не от утре ами от един момент. Почнах да си купувам бонбони уинтърфреш и като много ми се припуши смучех по един бонбон. Лошото е, че всички около мен пушат и те изобщо не се съобразиха с мен, но аз въпреки всичко успях. Регистрирах се и в един надъхващ форум и така. Направих го за да си докажа, че мога и от там нататък видях хиляди прдимства.
    ПС: Направо забогатях и не съм качила и един килограм
    Успех!!!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    воля..
    и аз ги отказах..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Много воля

Успех

Град
    Момини Цици
    ам нали имаше реклами дето ги дават почти на секи канал.. как да се откажат цигарите не се сещам точно сайта към който трябваше да се обърнат пушачите

Цитирай Първоначално написано от tryYy
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    стига лъга бе :П пуши самоче здравословно демек пара симулираща истикнската цигара ^^
    т'ва дето момчето го казва е истина.Тази цигара струва около 120 лева. Тя е с капсули с никотин (доколкото знам ) по евтино е отколкото обикновените цигари и помага за отказване на цигарите

Вола !И то не чак толкова много . по-скоро поставяне на цел .
    Пуших доста години . Още толкова не пуша .
    Една сутрин като тръгнах навън се отбих за цигари .Бях си забравил портмонето . Е, какво пък ще изкарам без цигари .за храна взех назаем .
    На другия ден не си купих цигари и така вече много години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си