.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

кой file е iso ;д

хора, моля ви помогнете! свалих win xp home,разархивирах го,а сега трябва да направя bootable диск, само че незнам кой файлове да запиша.след разархивирането има един файл setup-него ли трябва да кача на диска или .. моля ви помагаите !

Чакай малко сега. Дай да се разберем коя версия си изтеглила и какво си разархивирала. Накратко за iso - файл подобен на архив. При изпичане на диск се разопаова. Това става с цел да се предотврати крашването на защитените от копиране файлове.

Все пак ми отговори на въпроса, зада ти помогна.
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ръгаш исото на диска директно, е в Преинсталация на уиндоус съм го обяснил.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Re: кой file е iso ;д

Цитирай Първоначално написано от infinity05
    хора, моля ви помогнете! свалих win xp home,разархивирах го,а сега трябва да направя bootable диск, само че незнам кой файлове да запиша.след разархивирането има един файл setup-него ли трябва да кача на диска или .. моля ви помагаите !

Windows който е на "ISO"-файл се записва с "Alcohol 120", а може и с "Nero" - само, че от менюто трябва да избереш не "New File...", а "Open File" намираш къде е "ISO"-файла и го отваряш... след това "Burn"

rofl много разбирачи ей....

Значи доколкото разбрах искаш да си направиш bootable диск с Windows Xp

Стартираш Nero и отваряте Nero Express:

Избираш Disc Image Or Saved Project:

Избираш имджа, който искаш да запишеш, избираш подходяща скорст и натискаш Next:

Или друг начин:

Отиваш където е самия *.iso файл даваш втори бутон-->Open with-->Choose Program-->Nero Burning Rom-->Ok
    и после е лесно...

Надявам се да съм ти бил полезен

П.П : Опитах се да сложа и снимки но нестана защото съм скоро регистриран потребител...

Мега фен Аватара на machoka
    Точно така, .исо те записва директно на диска, но гледай да не направиш грешката да запишеш самия файл .iso на диска, а да го 'отвориш' с него както споменаха - от там нататък той ще си се запише както си трябва.

doomkillerr го обясни за нерото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си