- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Официално-Йорданка Фандъкова е новият образователен министър
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
+1Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
![]()
![]()
Не е честноо
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
+1Първоначално написано от bebkata
Ей, то няма угодия, бе! Кажете кого трябва да сложат, за да сте доволни? Когото и да сложат, винаги ще се намери някой многознайко да го оплюе. Заговорило се за махане на изпит - не било честно, щото другите преди това държали... Тогава защо да махат матурите, като тези от випуск 2008 и 2009 са ги държали, пак ще е нечестно спрямо тях. Стига толкова оплаквания, бе - условията за всички ваши съвипускници са еднакви, колкото ви е трудно на вас - толкова и на тях, няма неравнопоставени. Сега някой почна да се оплаква, че не можел да си научи за кандидат-студентския изпит, щото имало матури - е то не може по всичко максимално бе - избирайте си приоритетите. Аз матура не съм държал, но ако трябваше да държа - честно ви казвам, че нямаше да се подготвям нещо специално изобщо, щях да си готвя само кандидат-студентския изпитСега, някъде пък ако им искат оценки от матурите - това вече е проблем на университета, там се оплаквайте
И все пак аз съм против матурите или айде, ако имаше матура, да беше под формата на изпит, който просто да има положителна или отрицателна оценка, но не да се изчислява нещо до някви си стотни и хилядни и после това да провали на някого мястото му във ВУЗ. Пак напомням - сами си създайте приоритети и ги следвайте. И малко да се поспре с бележкарството - няма значение колко ти е общата диплома (с изключение на много малко специалности в някои университети) и не се хабете да се натискате все за 6-ци - пример: пълна отличничка и 5-те години в езикова гимназия и накрая провал на кандидат-студентските изпити, макар и малко да не й е стигнало. Закво си е пълнила 5 години главата да научи всичко възможно по всички предмети - за да си пропусне 1 година и да завърши университет 1 година по-късно
Успех!
Между другото - аз също мога да тръгна да се оплаквам, че на повечето изпити в моя университет, трябва да се премине през практичен изпит, тест, писмено изпитване и накрая устно. И ако отпаднеш на което и да е от тях, на следващо явяване започваш отначало. Може да си много подготвен, но нещо да объркаш на практичния примерно и кво - после пак след няколко месеца, когато ще си забравил повечето от нещата. Само че не се оплаквам - щото условията са същите за всички студенти от моя курс. Това е от мен, ЗАСЕГА![]()
Мили мои,тази година кандидатстващите след 7. клас бяха 28 хил.Като знам как се топим - догодина колко ще са те?
Какви изпити,какви 5 лв?
Това е един вид измиване на ръцете.А и ще има нещо като матура,което е много по-прозападен вариант и е хубаво.Наистина,Звучи по-добре,но има подобна функция.Какъв ви е проблема?
Жената ми се стори приятна.Онзи ден я гледах в "Панорама".Има топло излъчване,не като Вълчев,дето само се чудех как да го изтърпя ,само,за да чуя каква нова глупост е измислил да приложи.
И по мнение - не смятам,че ще има матури по математика.Просто новото правителство не може да си позволи да го намразят вече пълнолетните ученици,част от които вече са могли да гласуват на избори това лято.
нека започне да прави нещата тогава ще съдим каква е !
Що се отнася до изпитите те не могат да отпаднат защото нали се сещате че всички ще искат да учат на едно място а това няма как да стане . Пак ще има някакво отсяване дали ще е матура , диплома или изпит няма никакво значение . Всеки един ще се потруди да си го изкара не може най големия тъпак да вземе да учи в немската , френската , испанската или тн.
уаааааааааааааааааааааа говори ми в картинкиПървоначално написано от master_of_disaster
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, master_of_disaster, ти започна с тея снимки, я дай да видим твои снимки, да изкоментираме тях, може пък точно ти да се окажеш по-подходящ за министър!
Каквото иска да прави, но да не връща стария вариант на изпита след седми клас!Аз вече не съм седми клас и не трябва да ми пука, но тестовете са по-добрият начин според мен.
![]()
Male
Първоначално написано от master_of_disaster
Маме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначеее ке я видим..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Мда - частните уроци са нещо като практическата забранена част на Защита Срещу Черните ИзкустваПървоначално написано от BloomF
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Гледах я в няколко предавания и ми звучи добре. Ще видим какво ще направи...
Защо не престанете вече с тези тъпи снимки?!?!? Нищо смешно няма!!!
За новия министър, дано да увеличи стипендиите. Ако го направи, никой вече няма да я плюе. Иначе за изпита след 7 клас, няма как да отпадне, просто форматът явно ще е друг и наименованието. Успех и пожелавам на Фандъкова, дано наистина да се окаже професионалист и да успее да спре упадъка на образователната ни система.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от ver0nika_
Дали?
Така съм чувала:
http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=5543
Пък вече ще видим как ще се развият нещата ...![]()
![]()
![]()
споко
тя ще продължи да краде
само че на др пост...
То важното е не дали ще слагат матури като при нас, а това дали ще се проверяват както трявба и какви ще са критерийте за оценка. Ако е както ни бяха на нас, по-добре да приемат по успех...
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
+1Първоначално написано от tArIkAt
защо в анкетата няма отговор - " а все ми е тая "
иначе не познавам жената лично - хаха
ще видим ... дано като цяло новото управление бъде по-добре
Оптимистично съм настроена,въпреки че не я познава лично и за първи път я чувам,но изглежда по-компетентна от чичко ви Вълчо.![]()
ще се види по-нататък какво ще направи,оня Вълчев се мислеше за много умен,понеже синът му минал изпита,та значи и цяла България.. таа Фандъкова-винаги ми е била смешна фамилията й!
![]()
аа ще е яко ако вземе да махне матурите,ама ако сложи матура по математика-край няма да завърша никога![]()
изглежда ми доста по-свестна от предния министър... ( има време се издъни)
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?