- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не6тастието на едно мом4е
все о6те сум детсвен но пък сум на 14 (и сум стра6но загорял![]()
![]()
) миналия вторник им се отдаде вузможност моита да ми пусне но така стана 4е и двамата нямахме кондоми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как е вузможно това ? като даже си спомням 4е имах 2 ...
Не се отчайвай нямал си късмет тогава.Успех за напред
Vin diesel RULZZZZ
Другия път си купи 20 и наслагай у секи джоб![]()
nicolepcd
Първоначално написано от youloveme
4есно да ти кажа сум голям не6тастник правили са ми сякакви простотии но не и секс....... (свирки ,4икии)
но все о6те няма секс
сега е времето на няк0я от варна да каже ела мом4е аз 6ти пусна и 6та опбразовам кат за първи път ^^![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
Охо то всеки си мечтае за такава кака![]()
![]()
Vin diesel RULZZZZ
Абе ти яко си се вкарал във филма. Нямал си презервативи, пък си бил сигурен, че си имал два. Батя ти сега ще ти даде един съвет, запомни гоПървоначално написано от Smite
![]()
![]()
По-добре да имаш и да не ти потрябва, отколкото да нямаш да ти потрябва.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
така и не ги намерихПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
назад сум с 1/2 лв
![]()
![]()
Хахаха много лошПървоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
Направо днеска мели
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
бе тъпчи дрехите с презервативи , че да има , а и ръгай бе като си имал възможност... Смотан! Кога ще ти се отдаде друга възможност?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
няма такива малоумни теми...![]()
ee гъзар да беше го направил бе щеше да бъдеш млад татко ай шш ти са![]()
Първоначално написано от elsy
те така е!![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
oxo ima kytiii ot oni deto gi razdavat stani ba6ta te vatre sa 700 i sa bezplatni xodi ve4e s takiva 6et ima6 vinagi daje i 6et si yslojliv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LambOfGod
Напълно съгласен ;]
Хахаха бил на 14 и много му се правило секс.. абе дете я бутай камиончетата пред блока там и не се занимавай с глупости, че и да занимаваш хората по форумите с глупостите си.
Айде умната и със здраве![]()
готкия ...др път си вземи повече
![]()
бе ей мършо/гей я мълчи там секи си избира кога да се ебе!!!!Първоначално написано от LambOfGod
Аз съм на 16 ама още не съм правил сефтето,не щото не съм имал възможности,просто не ми е чак толкоз спешно
![]()
хах недей и на такова нещо съм била свидетелка...Първоначално написано от elsy
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аве,вижте сега.Хубаво пича загорял,ама не е хубаво ся по форумите да се споделя това,а пък и видях доста остри коментари към автора на темата.Хора,осъзнайте се малко.Няма смисъл да псуваш някой,който не познаваш,нали така.Аре поздрави на всички![]()
Епаа, язе съм на 9 години и съм загорела.Ако искаш ела..![]()
Като бях на 14, още се събирахме по пейките пред входа и се радвахме на някаква близалка или дъвка.![]()
сажалявам пич вече е повече от 15 (сега ще си помислите че се гордея и още наредби)Първоначално написано от Jingles
не ми пречат чесно казано благодаря на тия дето разбраха какво имам в предвит