- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не6тастието на едно мом4е
ми така е кат не знаеш за секса най-вайното но кусмет за напред и не заправяй контрацептивите:P
Аве кво му скачате на момчето като лопоши в ерекция ... оспокойте са ... то се е въздържало да не ебне щото е нямал кондом пък вие му се карата пфф... зле .. место да го потупате по рамото че се въздържал вие.... кфо по добре да беще я ебал и ся да е татко ли ?!?3 дена ме нямаше и сте изкокоригали ТОТАЛНО ...
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
хах мерси поне ти разбра за какво говоря ...![]()
![]()
Викни мацето пак и и кажи, че имаш изненада за нея и айде![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
НАЙ-ТОЧНО КАЗАНО ЕВАЛЯПървоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
![]()
не бързам така се случиПървоначално написано от swords1010
![]()
![]()
на 100 % съм сигурен, че никоя е нямало да ти пусне ..така ли е ..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Не губи КУРаж, участвай в следващия тираж![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
усвен че си детсвен си и страшну ниграмотенПървоначално написано от Smite
![]()
+100Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
хах и защо мислиш така ? понеже съм на 14 ли ???Първоначално написано от migancy
![]()
![]()
![]()
Не, какво като си на 14 .. просто си толкова тъп, че ще се скъса презерватива, защото ще се отегчи от теб и ще имаш деца.. а като те гледам теб.. държавата ще трябва да те глобява, че си толкова неграмотен и грозен..Първоначално написано от Smite
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Първоначално написано от migancy
![]()
![]()
![]()
яко ли съм грозен ^^
![]()
![]()
![]()
Ми...кофти...Първоначално написано от Smite
Егаси, честно, какво очакваше да ти се отговори?
"Аз ти ги зех за да те пр**ба и да останеш девствен, МУАХАХАХАХА " :P
не,не за да остане деВстевн,а деТствен МУХАХАХАПървоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
![]()
никоя не ти е щяла да ти пуска каквото и да е,нито ти е правила свирки или чекии![]()
![]()
![]()
айде лапе,игарй си пред блока както казаха преди мен![]()
![]()
![]()
божеееее, виж кво бе пич аре си поиграи още малко, доизживей си детството и тогава мисли за секс. За къде си се забурзал толкова много още си на 14 ебаси, за кво всички бързат да правят секс е така просто за спорта, не разбрахте ли че тва не е просто мода, която да гоните ебаси. Все пак ти си заеш де, но след 2 сед когато имаш капути в тебе ще цуфне и тема "ДАЛИ СЪМ БРЕМЕННА......". Аре живейте си живота и мислете за неща, които са блиски до върстта ви.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
А така!Скарай им се! Как му се нахвърлиха само.. човека им споделя проблема си ,те..Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Айде не се правете на шокирани.. 12 годишни пикли стават майки.. негова работа си е какво кога ще прави
![]()
На такива като теб трябва да им забранят да правят секс![/quote]
Трябва,трябва или най-много да им отрежат половите органи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
малко не разбрах къв беше смисълът от тази тема...като си нямал кондоми, за другия път ще си фули само по-полека
![]()
'Аз не живея - аз горя...'
Първоначално написано от gorgeous
да изкажа нештастието си ;д;д![]()
![]()
.....
hahahaha баси фунна ^ ^Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
![]()
.....