- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- интернет любов?!
ima naivni glupaci koito vqrvat v tva no spored mene tva ne moje da e vruska
Няма такова животно![]()
Честно казано преди време си пишех с едно момче от софия, често си говорехме по скайп шегувахме се и викахме, че сме гаджета, но аз го харесвах ( за него незнам). Просто ми беше приятно да си пиша с негоИ все пак това НЕ Е връЗКА (освен ако не е за обувКи
)
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
има има, не е кот да няма![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
За любовта няма граници..
Връзката може да започне в нета, в смисъл да се запознаете чрез Интернет. Но тя да просъществува само виртуално ..![]()
Връзка само по интернет - няма бъдещеНо ако са далеч един от друг и през повечето време разчитат на скайп, виждат се веднъж в месеца примерно, защо да няма такава любов? Всичко си е до хората. Трябва да има доверие, и всичко е възможно
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Неможе да ме черпи през и-нета значи няма любов ..![]()
Не майтап .. Може и да я има ама като не си я усетил ,как да я разбереш
.. Някои и реалната любов отричат ..
![]()
Интернет любов и накрая ти казват Fuck Off![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Според мен, една любов (вече създадена) може да се потдържа през интернет (ако гълъбчетата са на далечни разстояния), но не и зарибявката да се превърне в любов чрез скайп.![]()
И-нет любов ,и ако не си плати интернета .. и има ди енд и много саад ..![]()
трябва да слагат бан за теми за интернет/ skype любов![]()
За мен това е голяма глупост.. може да си допаднеш с някого по интереси и характер долу-горе.. но да се влюбиш в него по същия начин, по който си се влюбил в някой познат.. е невъзможно. Иначе после като се запознаеш с човека може да се влюбиш, но докато си чатите само неНищо не ми се разбра от поста май
![]()
да бе има! Г-Л-У-П-О-С-Т-И ... всичко е лъжа заблуда и лъжа, заблуда всичко е лъжа....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Интернет любов ??? Няма такова нещо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако се запознаеш със някого от интернет и излезете,тогава може да осъществите някаква връзка,иначе само чрез чат не.Не е истинско,нито знаеш в кой си влюбен![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Не мисля, че съществува .. най-малкото, че тва не е реалността .. В скайпа всеки може да се представи за такъв, какъвто не е .. например да изпрати снимки, които не са негови или да променя мнението си .. един вид да не бъде себе си .. любовта трябва да се изпита, а не да се "споделя" по скайпа ..
Първоначално написано от sexy_for_you
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Разбира се,че има
Ще я има и докато има хора.
Знам,че много от вас са били разочаровани от опита си,но има и мнозина други,на които им е провървяло.Разликата между двата типа е,че първите парадират с неуспеха си,а вторите не желаят да разгласяват щастието си на ляво и на дясно.(най-общо казано)
Разбира се,има ги и третият тип - тези,които само отричат без да са изпитали нещо.Или са видяли само лошата му страна в живота на свои приятели.
Но не е така.Истинска интернет любов има.Същото е както при всяка любов.Стига хората да са искрени,няма разлика.
А това,че някои хора си създават измислени образи на други е проблем,с който могат да се сблъскат и в действителността.
макар че,зависи какво разбираш под "интернет любов"Първоначално написано от chaotic
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Тези, които твърдят, че няма са хората, които не са я изпитвали. Аз знам за себе си, че има такава любов, но тя по никакъв начин не се различава от другата. Не мога да деля човека, с който усетих може би най-искрената си любов, защото тя се градеше на разговори, с другите мъже, към които съм изпитвала чувства. Най-гадното беше само това, че живеехме прекалено далеч един от друг, той работи в Гърция, а тук си идва прекалено рядко, а дори родния му град е много далеч от моя. Когато дойде чакания момент да се видим след години разговори по телефона и писане по мирката (тогава!), аз вече живеех със сегашния ми приятел и не можах да се видя с него. Много жалко...
Не се връзват двете понятия![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!