.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    ima naivni glupaci koito vqrvat v tva no spored mene tva ne moje da e vruska

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Няма такова животно
    Честно казано преди време си пишех с едно момче от софия, често си говорехме по скайп шегувахме се и викахме, че сме гаджета, но аз го харесвах ( за него незнам). Просто ми беше приятно да си пиша с него И все пак това НЕ Е връЗКА (освен ако не е за обувКи )
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Стара Загора
    има има, не е кот да няма
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Интернет ?! Хаха ..

Връзката може да започне в нета, в смисъл да се запознаете чрез Интернет. Но тя да просъществува само виртуално ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Връзка само по интернет - няма бъдеще Но ако са далеч един от друг и през повечето време разчитат на скайп, виждат се веднъж в месеца примерно, защо да няма такава любов? Всичко си е до хората. Трябва да има доверие, и всичко е възможно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Plovdiv`Sity
    Неможе да ме черпи през и-нета значи няма любов .. Не майтап .. Може и да я има ама като не си я усетил ,как да я разбереш .. Някои и реалната любов отричат ..

Голям фен
    Град
    Лондон
    Наистина привличане,увлечение може да има ,но любов е трудно ,а и не си заслужава .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Интернет любов и накрая ти казват Fuck Off

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Според мен, една любов (вече създадена) може да се потдържа през интернет (ако гълъбчетата са на далечни разстояния), но не и зарибявката да се превърне в любов чрез скайп.

Град
    Plovdiv`Sity
    И-нет любов ,и ако не си плати интернета .. и има ди енд и много саад ..

трябва да слагат бан за теми за интернет/ skype любов

Супер фен
    Не вярвам в такива чудеса ...
    Обичам те <3 !!!

Супер фен
    За мен това е голяма глупост.. може да си допаднеш с някого по интереси и характер долу-горе.. но да се влюбиш в него по същия начин, по който си се влюбил в някой познат.. е невъзможно. Иначе после като се запознаеш с човека може да се влюбиш, но докато си чатите само не Нищо не ми се разбра от поста май

Повече от фен Аватара на YourPoison
    привличане.. увлечение може да има ,но лЮбов не

да бе има! Г-Л-У-П-О-С-Т-И ... всичко е лъжа заблуда и лъжа, заблуда всичко е лъжа....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Интернет любов ??? Няма такова нещо

Ако се запознаеш със някого от интернет и излезете,тогава може да осъществите някаква връзка,иначе само чрез чат не.Не е истинско,нито знаеш в кой си влюбен

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Не мисля, че съществува .. най-малкото, че тва не е реалността .. В скайпа всеки може да се представи за такъв, какъвто не е .. например да изпрати снимки, които не са негови или да променя мнението си .. един вид да не бъде себе си .. любовта трябва да се изпита, а не да се "споделя" по скайпа ..

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Не вярвам.Чак да бъда категорична дали съществува или не-не мога.Но според мен няма.Възможно е хора да се запознаят по интернет,после да се видят,да излизат продължително време и чак тогава.Но за интернет любовта аз винаги ще се отнасям с предразсъдъци.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Повече от фен
    Разбира се,че има
    Ще я има и докато има хора.

Знам,че много от вас са били разочаровани от опита си,но има и мнозина други,на които им е провървяло.Разликата между двата типа е,че първите парадират с неуспеха си,а вторите не желаят да разгласяват щастието си на ляво и на дясно.(най-общо казано)

Разбира се,има ги и третият тип - тези,които само отричат без да са изпитали нещо.Или са видяли само лошата му страна в живота на свои приятели.
    Но не е така.Истинска интернет любов има.Същото е както при всяка любов.Стига хората да са искрени,няма разлика.
    А това,че някои хора си създават измислени образи на други е проблем,с който могат да се сблъскат и в действителността.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от chaotic
    Няма ! Т.е не съществува..
    макар че,зависи какво разбираш под "интернет любов"
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Тези, които твърдят, че няма са хората, които не са я изпитвали. Аз знам за себе си, че има такава любов, но тя по никакъв начин не се различава от другата. Не мога да деля човека, с който усетих може би най-искрената си любов, защото тя се градеше на разговори, с другите мъже, към които съм изпитвала чувства. Най-гадното беше само това, че живеехме прекалено далеч един от друг, той работи в Гърция, а тук си идва прекалено рядко, а дори родния му град е много далеч от моя. Когато дойде чакания момент да се видим след години разговори по телефона и писане по мирката (тогава!), аз вече живеех със сегашния ми приятел и не можах да се видя с него. Много жалко...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не се връзват двете понятия
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си