.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз бих му казала ... но само ако съм напълно сигурна!!!!

Супер фен
    Да!Бих казала на моята приятелка,ако съм сигурна в думите си.И бих искала и тя да ми каже истината,ако я види преди мен.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Бургас
    не обичам 3ти човек да се меси в някоя връзка...
    но при положение, че ми е приятелка ще й кажа...
    по-добре да го научи от мен, а не от някоя клюкарка...
    и после ще се сърди, защо не съм й казала аз...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Прекалено много държа на приятелите си и не бих позволила да ги лъжат. Разбира се, че бих му казала, че гаджето му изневерява. Не бива да е играчка за някоя. Аз бих искала мои приятели да ми кажат, ако гаджето ми изневерява.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

не мисля че е хубаво в такъв момент да си затваряш очите....а и ако найстина ти е приятел по-добре е да му кажеш ако на теб ти се беше случило нещо подобно предполагам щеше да искаш да ти кажат нали ?
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Определено бих казала. По - добре ще бъде според мен.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    най-вероятно бих подкрепил видяното с съответния материал, например снимка и чак тогава.
    И аз така.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Ти би ли искала? На бас, че ще е една от истините, които не искаш да знаеш. Остави го сам да разбере, не се меси в чужди връзки.
    Естествено ,че бих искала! Какъв приятел ще си ако знаеш такова нещо и не го кажеш?! По-добре ли ще е да гледаш как се подиграват с чувствата на приятелите ти?! Много ясно че не...

А по темата: Просто отиваш и директно му/й казваш истината, при всички случаи е по-добре да я знае.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Какъв приятел си,ако знаеш нещо такова и си мълчиш ? Естествено,че бих казала особено,ако този човек ми е по-близък/а щом ти се води приятел,значи е така/ .Какво ще стане,ако приятеля ти разбере след време и за това,че и ти си знаел,но не си му казал ? Как ли ще се почувства ? Така че,по-добре сподели.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Многоо странен въпрос.. и най вече според зависи от човека!

Ако мие мн голям приятел(ка) ще кажа да .. и не защото съм интригантка а просто защото не е редно да я(го) лъжат(а и трябва да и имам доверие както и тя (той) на мен и да съм сиг в това)

Ако ми е просто познат няма да ида да му кажаа никога (незнам след време гаджето как може да извърти нещата и да излезна аз виновната.. а в същото време да съм искала да направя просто услуга

Много зависи и то не от мен и отношението ми към човека, а от неговото собствено. Ако аз бих искала да ми кажат, то най-добрият/ата ми приятел/ка могат да са на коренно различно мнение. И ако тяхното отношение е такова, че не биха искали да разбират - ще го уважа, защото това е техният живот и тяхната връзка.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Една единствена моя приятелка ме е предупредила, че не иска да знае за това нещо, ако един ден се случи! По принцип не бих искала да си мълча в подобна ситуация, но трябва да преценя как точно да поднеса информацията и колко да кажа. Ако премълча, бих се чувствала като съучастничка и упреците в предателство ще са основателни. Бих се чувствала гузно, ако слушам излияния колко са щастливи заедно и как правят планове, а той в същото това време да мачка чаршафите с някоя.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ако някой ми каже нещо, което изрично съм казала, че не искам да знам, то поднеслият ми информацията ще бъде зачеркнат от списъка ми с познати.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правил съм го, но за мой късмет се оказа че човека вече знае, защото тая случка беше пирчината да скъсат, а аз не искам да съм причина за такива неща, но се чувствам длъжен да кажа ако съм видял нещо.
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    Поговори с тоя/тая дет изневерява..Уточни се първо с него/нея за да не станат грешки... И после вече казвай на когото си искаш..

Град
    София
    Не, не бих.

Голям фен Аватара на Aicken
    ако гледаш че 1 приятел го лъжат и мамят по добре да кажеш
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

az bih podskazal

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ако някой ми каже нещо, което изрично съм казала, че не искам да знам, то поднеслият ми информацията ще бъде зачеркнат от списъка ми с познати.
    zle

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Все пак е нейно право да реши дали да бъде уведомена или не. Писах, че имам приятелка, която също не иска да бъде уведомена. Ще уважа решението й /дано не се налага!!!/. Но в останалите случаи важи преценяването как и колко инфо да поднеса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз не искам да знам. Разчитам на неговата честност. Разбира се човек не бива да с предоверява, защото нищо не се знае, но аз смятам, че вероятността да ми изневери и да не ми каже граничи с нула. Колкото до друг човек, въпросът е комплексен. Според зависи ще си е. Ако той/тя не иска да знае, няма да казвам. В друг случай е въпрос на такт. Ако нямам изрична забрана-ще кажа на близка приятелка. Много е сложно всъщност. Гледам да не виждам и чувам подобни неща, защото не ми е работа. Но определено би ми тежало, ако знам и го крия. Особено ако изневеряват на важен за мен човек. Бтв ако изневеряват на сестра ми или на майка ми, грам няма да се колебая и ще им го съобщя. Дори и въпреки тяхното нежелание да знаят.

Аз пък бих поговорила с момчето.. Ако не се разбере от една дума ще и кажа и на нея. В крайна сметка за мен е важно да не е наранена, заради някакъв си.. нали ми е приятелка
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Незнам. Още не ми се е случвала такава ситуация, но вероятно ще снимам и ще покажа
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Незнам. Още не ми се е случвала такава ситуация, но вероятно ще снимам и ще покажа
    Точно като по филмите...

Да, веднъж даже казах на най-добрия си приятел...
    Той се осъмни, разбира се, но после ми повярва, тя му призна за изневярата и скъсаха.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си