- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да кажеш ли на приятел,ако знаеш,че гаджето му изневерява?
Аз бих му казала ... но само ако съм напълно сигурна!!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не обичам 3ти човек да се меси в някоя връзка...
но при положение, че ми е приятелка ще й кажа...
по-добре да го научи от мен, а не от някоя клюкарка...
и после ще се сърди, защо не съм й казала аз...
Прекалено много държа на приятелите си и не бих позволила да ги лъжат. Разбира се, че бих му казала, че гаджето му изневерява. Не бива да е играчка за някоя. Аз бих искала мои приятели да ми кажат, ако гаджето ми изневерява.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
не мисля че е хубаво в такъв момент да си затваряш очите....а и ако найстина ти е приятел по-добре е да му кажеш ако на теб ти се беше случило нещо подобно предполагам щеше да искаш да ти кажат нали ?
LoVe iS tHe aNsWeR
Определено бих казала. По - добре ще бъде според мен.
И аз така.Първоначално написано от machine_shot
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Естествено ,че бих искала! Какъв приятел ще си ако знаеш такова нещо и не го кажеш?! По-добре ли ще е да гледаш как се подиграват с чувствата на приятелите ти?! Много ясно че не...Първоначално написано от shmurkam
А по темата: Просто отиваш и директно му/й казваш истината, при всички случаи е по-добре да я знае.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Какъв приятел си,ако знаеш нещо такова и си мълчиш ? Естествено,че бих казала особено,ако този човек ми е по-близък/а щом ти се води приятел,значи е така/ .Какво ще стане,ако приятеля ти разбере след време и за това,че и ти си знаел,но не си му казал ? Как ли ще се почувства ? Така че,по-добре сподели.
Многоо странен въпрос.. и най вече според зависи от човека!
Ако мие мн голям приятел(ка) ще кажа да .. и не защото съм интригантка а просто защото не е редно да я(го) лъжат(а и трябва да и имам доверие както и тя (той) на мен и да съм сиг в това)
Ако ми е просто познат няма да ида да му кажаа никога(незнам след време гаджето как може да извърти нещата и да излезна аз виновната.. а в същото време да съм искала да направя просто услуга
![]()
Много зависи и то не от мен и отношението ми към човека, а от неговото собствено. Ако аз бих искала да ми кажат, то най-добрият/ата ми приятел/ка могат да са на коренно различно мнение. И ако тяхното отношение е такова, че не биха искали да разбират - ще го уважа, защото това е техният живот и тяхната връзка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Една единствена моя приятелка ме е предупредила, че не иска да знае за това нещо, ако един ден се случи! По принцип не бих искала да си мълча в подобна ситуация, но трябва да преценя как точно да поднеса информацията и колко да кажа. Ако премълча, бих се чувствала като съучастничка и упреците в предателство ще са основателни. Бих се чувствала гузно, ако слушам излияния колко са щастливи заедно и как правят планове, а той в същото това време да мачка чаршафите с някоя.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако някой ми каже нещо, което изрично съм казала, че не искам да знам, то поднеслият ми информацията ще бъде зачеркнат от списъка ми с познати.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Правил съм го, но за мой късмет се оказа че човека вече знае, защото тая случка беше пирчината да скъсат, а аз не искам да съм причина за такива неща, но се чувствам длъжен да кажа ако съм видял нещо.
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Не, не бих.
ако гледаш че 1 приятел го лъжат и мамят по добре да кажеш
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
az bih podskazal![]()
zleПървоначално написано от Wrathchild
^Все пак е нейно право да реши дали да бъде уведомена или не. Писах, че имам приятелка, която също не иска да бъде уведомена. Ще уважа решението й /дано не се налага!!!/. Но в останалите случаи важи преценяването как и колко инфо да поднеса.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз не искам да знам. Разчитам на неговата честност. Разбира се човек не бива да с предоверява, защото нищо не се знае, но аз смятам, че вероятността да ми изневери и да не ми каже граничи с нула. Колкото до друг човек, въпросът е комплексен. Според зависи ще си е. Ако той/тя не иска да знае, няма да казвам. В друг случай е въпрос на такт. Ако нямам изрична забрана-ще кажа на близка приятелка. Много е сложно всъщност. Гледам да не виждам и чувам подобни неща, защото не ми е работа. Но определено би ми тежало, ако знам и го крия. Особено ако изневеряват на важен за мен човек. Бтв ако изневеряват на сестра ми или на майка ми, грам няма да се колебая и ще им го съобщя. Дори и въпреки тяхното нежелание да знаят.
Аз пък бих поговорила с момчето.. Ако не се разбере от една дума ще и кажа и на нея. В крайна сметка за мен е важно да не е наранена, заради някакъв си.. нали ми е приятелка![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Незнам. Още не ми се е случвала такава ситуация, но вероятно ще снимам и ще покажа![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Точно като по филмите...Първоначално написано от a1a2b3v
![]()
Да, веднъж даже казах на най-добрия си приятел...
Той се осъмни, разбира се, но после ми повярва, тя му призна за изневярата и скъсаха.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]