- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да кажеш ли на приятел,ако знаеш,че гаджето му изневерява?
Нали затова са приятелите.. да ни отварят очите..
зависи от приятел до приятел... имам една приятелка тя строго ми е казала че би искала да и се каже ако нещо такова стане, и имам една друга която е на обратното мнение... така че мисля че всичко зависи от това какво мисли този ти "приятел"![]()
![]()
Аз мисля, че трябва да му кажеш.Ако ти е толкова добър приятел, не би крил нищо от него, нали ?![]()
Няма да му кажа ,щото изневярата може да бъде само веднъж и да не се задълбочи .. Незнам .
Доста ще боли, ама по-добре да знаеш що за стока е "половинката" ти![]()
ако се случи на мен и видя че fr почва да хлутва яко ще му кажа
Според мен ако става въпрос за нещо дребно (напр на някакъв купон или нещо) няма смисъл, да се оправят те. Но ако знаеш, че по принцип му изневерява, т.е. редовно, вече трябва да се каже. Така мисля аз поне![]()
Да, трябва.Иначе все едно я прикриваш .. ставаш съучасник
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Ако наистина ми е толкова добър приятел/приятелка, ще кажа естествено...иначе не бих се месила в чуждите връзки![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Трябва да се каже или поне да се намекне нещо.
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Бих казал само на много добър приятел![]()
Голям х*й - весела къща!
Добрите приятели си казват всичко,нали?
Ако не кажеш мисля,че ще се почувства заобиколен от предатели.
Аз бих казала защото ще е за негово добро..По добре да разбере навреме отколкото късно ,когато вече се е задълбочило повече
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Първоначално написано от youloveme
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Да, бих.. който ме познава знае че за такова нещо не бих излъгала.. в случай че се съмнява че аз лъжа![]()
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
Ако съм 100% сигурна в твърдението си и съм го видяла със собствените си очи... да бих казала. В крайана сметка мисля, че приятелите са за това - за да ни отварят очите понякога.
За мен да си премълча нещо такова пред най-добрата си приятелка примерни , си е предателство. Все едно й се подигравам в очите.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Естествено че ще му кажа...освен ако не изневерява с мен.
Майтап.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Да, само ако 100% съм сигурен в това, че изневерява.
Не,няма да му кажа,не се меся в чужди връзки.Той/Тя рано или късно ще разбере
Не може просто така да се каже![]()
Много зависи от ситуацията
Естествено,че трябва.
И аз го направих вече. И сега приятелката ми ми е благодарна,за което. Понякога човек отказва да види сам и е добре някой да му отвори очите.
Щом би казал истината защо подяволите не отвориш очите на момичето дето е приятелка на приятеля ти .. представяш ли си после болката й? .. Не мислиш ли какво ще й е на нея когато разбере .. да приятел ти е .. ама вие нас момичетата ни имате за .. нз кво .. за кво така си играете с момичето .. не ви разбирам понякога сериозноПървоначално написано от doomkillerr
![]()
Та по темата .. Бих казала разбира се само ако съм 100 % сигурна в това : )) .. вече съм го правила .. ииии последиците бяха малко гадни .. но важното е че нямаше излъгани и всичко отмина бързо![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]