.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

зависи от приятел до приятел... имам една приятелка тя строго ми е казала че би искала да и се каже ако нещо такова стане, и имам една друга която е на обратното мнение... така че мисля че всичко зависи от това какво мисли този ти "приятел"

Аз мисля, че трябва да му кажеш.Ако ти е толкова добър приятел, не би крил нищо от него, нали ?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Първо бих говорила с този, който изневерява. Може "виновника" да реши сам да каже, вместо гаджето му да чува от трети лица. А пък въпросната изневяра може да е била само една целувка, не е фатално.
    Та.. само след разговор бих преценила дали да кажа

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Plovdiv`Sity
    Няма да му кажа ,щото изневярата може да бъде само веднъж и да не се задълбочи .. Незнам .

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Нали затова са приятелите.. да ни отварят очите..
    Точно

Доста ще боли, ама по-добре да знаеш що за стока е "половинката" ти

ако се случи на мен и видя че fr почва да хлутва яко ще му кажа

Супер фен
    Според мен ако става въпрос за нещо дребно (напр на някакъв купон или нещо) няма смисъл, да се оправят те. Но ако знаеш, че по принцип му изневерява, т.е. редовно, вече трябва да се каже. Така мисля аз поне

Град
    Париж
    Да, трябва.Иначе все едно я прикриваш .. ставаш съучасник
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Ако наистина ми е толкова добър приятел/приятелка, ще кажа естествено...иначе не бих се месила в чуждите връзки
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Трябва да се каже или поне да се намекне нещо.
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

Град
    сливен
    Бих казал само на много добър приятел
    Голям х*й - весела къща!

Добрите приятели си казват всичко,нали?
    Ако не кажеш мисля,че ще се почувства заобиколен от предатели.

Град
    Slivnica

..

Аз бих казала защото ще е за негово добро..По добре да разбере навреме отколкото късно ,когато вече се е задълбочило повече
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Ако ми е добър приятел/ка бих му/й казала.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от youloveme
    Ами мисля ,че трябва ако наистина ти е приятел трябва да знае какво върши неговата
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Да, бих.. който ме познава знае че за такова нещо не бих излъгала.. в случай че се съмнява че аз лъжа
    It takes years to build up trust
    and only seconds to destroy it...

Град
    Габрово
    Ако съм 100% сигурна в твърдението си и съм го видяла със собствените си очи... да бих казала. В крайана сметка мисля, че приятелите са за това - за да ни отварят очите понякога.
    За мен да си премълча нещо такова пред най-добрата си приятелка примерни , си е предателство. Все едно й се подигравам в очите.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Естествено че ще му кажа...освен ако не изневерява с мен .

Майтап.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Да, само ако 100% съм сигурен в това, че изневерява.

Град
    Русе
    Не,няма да му кажа,не се меся в чужди връзки.Той/Тя рано или късно ще разбере

Град
    Сливен
    Не може просто така да се каже
    Много зависи от ситуацията

Супер фен
    Естествено,че трябва.
    И аз го направих вече. И сега приятелката ми ми е благодарна,за което. Понякога човек отказва да види сам и е добре някой да му отвори очите.

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Ако сме много близки приятели с дадения човек (момче или момиче) бих му казал/а, ако разбера че гаджето му изневерява! Само трябва лично да съм видял такова нещо, че да съм 100% сигурен и убеден в това, което прави гаджето на приятеля/приятелката ми. Друг е въпроса когато е обратното! Ще дам пример: Мой много добър приятел изневерява на приятелката си! Аз не одобрявам това което върши, но си е негова работа - даже сме говорили по тоя въпрос с него... Явно момичето не е от най-схватливите (нищо против нея нямам), но още не го е усетила въпреки, че много го ревнува. Даже съм попадъл под "кръстосън" разпит от нейна страна, къде сме ходили с този приятел и какво сме правили! [-o< От друга страна момчето така я лъже за някой неща, че дори и аз бих се хванал ако не знаех истината за нещата. Има една поговорка по тоя случай: "Казвай винаги истината за да не ти се налага да помниш"

П.С. - И така... в крайна сметка бих казал истината! \/
    Щом би казал истината защо подяволите не отвориш очите на момичето дето е приятелка на приятеля ти .. представяш ли си после болката й? .. Не мислиш ли какво ще й е на нея когато разбере .. да приятел ти е .. ама вие нас момичетата ни имате за .. нз кво .. за кво така си играете с момичето .. не ви разбирам понякога сериозно

Та по темата .. Бих казала разбира се само ако съм 100 % сигурна в това : )) .. вече съм го правила .. ииии последиците бяха малко гадни .. но важното е че нямаше излъгани и всичко отмина бързо
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си