- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Крайно време беше
EDIT:Тъй като хората не четат за развитието на събитията ще го напиша...хвана ме..каза ми че все още мога да оправа нещата..ама мене ми е гузно да я погледна в очите..
Крайно време беше и аз да се оплескам..
Така проблема
Хода с едно момиче и тя непрекъснато ми повтаря че съм можел да права квот си искам с други момичета и подобни а аз постоянно я убеждавам че не е права че немога да права такива работи че имам принципи..че немога докато съм с едно момиче да съм с друго ама ето на...так се развиха нещата че ммм кръшнах й....разбрахме се с момичето че за тва няма да споменаваме ама онова гадното как му се викаше.....съвест почна да ме изяжда..кво да права..да си затрая ли или да посрещна това което ме очаква след като кажа на приятелката ми с дигната глава?
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
Посрещни го...то каквото е писано ще стане.
Ама щом така ти вика,че да правиш квот' си искаш,се замисли,че може да иска да те разкара.
Ами наистина е кофти тръпка.. аз ако бях на твое място щях да си призная.. поради простата причина, че ако скрия нещо такова и точно съвестта ми се обажда.. и имам гадното чувство, че го лъжа.. Кажи си да ти е леко на душата.. каквото ще да става по-хуу да си честен.. Успех.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Първоначално написано от Lysit0
Може и да иска да го провери дали му стиска и колко държи на нея..
![]()
хах ми тя сама си е казала, че може...![]()
Кажи и .. ако ти се разсърди ще е супер тъпо ...
P.S. Аз не разбирам тия хора дето като кажат .. "нищо ми няма" очакват да ги умоляват да споделят кво им е .. апфф ако иска бе ...![]()
(тва беше малко отклонение .. )
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може да те е проверявала колко държиш на нея..
А майка ми ми е казвала, че изневяра не трябва да се казва. Защото така освен себе си нараняваш и другия човек, който започва да си мисли какво не е направил, къде е сгрешил и т.н. Според мен си затрай ако искаш да си с това момиче.
Dude, trai si... neshtoto narecheno syvest zaspiva sled vreme.. vervai mi.Prosto si trai.Tova e momentno systoqnie,koeto s vremeto minava.
Jingles
ПГЕА говори ли ти нещо...по-подробно Професионална гимназия по Електротехника и автоматика гр.София..също известно като Киров..Булевард Овча купел...срещу автогарата...днеска не ми е много ден и ми писна от тебе..вторник...11:30 заповядай пред Киров да ти наритам гадния фейс
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
Ако не бях в добро настроение щях да те попитам дали баща ти знае какви ги говори майка тиПървоначално написано от tItEufFf
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Ако искаш да запазиш момичето до теб . ТРАЙ СИ !
напълно съм съгласнаПървоначално написано от Hilary_
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
да помеждодругото са докато пуших се замислих над това..на колко години си защото не искам да се окажа в неловката ситуация да бия пишлеме с 5 години по малко от мене защото ако е така ще трябва да те приключа с един удар..и не се притеснявай дори да си с 5 години по-голям нема да се напишкам в ръцете ти..ще ти пишкам в устата
Първоначално написано от Brutalkiller666
Ам не искам да се меся ама Jingles не е ли момиче..![]()
![]()
[22:56:03] Неси каза: a
[22:56:08] Неси каза: vsu6tnost prikliu4ihme
[22:56:09] Неси каза:
[22:56:12] Неси каза: za6toto razbrah
[22:56:14] Еди каза: хм?
[22:56:15] Неси каза: za
[22:56:15] Неси каза: vili
[22:56:17] Неси каза: a ne mi kaza
[22:56:18] Неси каза:
мисла че съм прецакан![]()
Казах ти да си признаеш.. кофти ситуация..Първоначално написано от Brutalkiller666
![]()
![]()
Пфф защо нещата се разбират толкова бързо..мислех да си затрая а то си еба мамата
Ми братле кво да ти кажа преди време и аз имах такава приятелка но бях малък и заблуден хванах се за думите и...и спах с друга после и казах това което последва беше адски шамар напрао като се сетя и пак чувам камбани в ушите си но просто сведох глава защото си го заслужавах и разделихме се вкрайна сметка.Дали ще и кажеш или няма само ти си знаеш но бъди сигурен че понякакъв начин това ще ти се върне.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Абе да бе знам, че е плъх чела съм "Зеления път" ама говорех за тебПървоначално написано от Jingles
.. Както и да е сори за грешката и за офф топика..
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Jingles
ha - ha - ha
jensko sym
razocharovan li si :P
Първоначално написано от Jingles
добре братле вече найстина ми умря коня..кажи къде и кога да ти спукам гадната физиономия защото имам адски голямата нужда да наритам някой в момента и ако сега откажеш се признаваш за пълна путка...моля те искам да ти разпилеа мозъка по некой паваж
Съдбата си играе с тебПървоначално написано от Brutalkiller666
![]()
Късноо... сгащиха го вече..Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
![]()
Ами секи които би се поставил на местото на приятелката ти би казал кайи й.
А тва за принципите ....ммм мн малко маже вече са с принципи,щастлив съм че съм 1 от тях![]()
![]()
!
имах приятелка и като осетих че сам в састояние да кръшна с др момиче просто си и казах и се разделихме.малко шибано но е факт
![]()