А бе стига с тия повърхностни отговори без разсъждения бе мамка му..
Бахти веднага обвинихте естествено момчето още преди да се е доказало какъв е слчуая точно, мн дразнещо женско мислене.
Точно като лапета реагирате с това правене напук - ти пък му кажи еди кво си, остави го на чекии и т.н. Така не се прави качествена зряла връзка между двама човека. Винаги има изключения, нека видим какъв е случаят

Малеее, доста си му насъбрала.. Моят хубавец вика
Не звучи така сякаш мн държиш на него : P

Сега, напълно възможно е да го има проблема с гумичките. И наистина може да му е прекалено притъпено чувството и да не може да свърши или дори да му спада. НО това не значи, че не тряба да опитате 1-2 пъти все пак да видите дали при теб ще е така. Може пък с теб да не му спада, всяка вагина е рзлична и чувството ще е различно. И също пробвайте след това с някой от тънките модели гумички.
На мен също първите пъти в началото ми беше много некомфортно и ми се е случвало ми е спада само заради гумата или не съм можел да свърша. Ама това бяха само пътвите пъти, после се свиква. И с някои гуми се чувствам мн добре, с други не толкова, оказва си влияние.
Може да се притеснява от това, че ще се изложи и твърдо да ти е отказал да го прави с гума, щото е кофти излагацията.

Другият вариант е просто да ти прави въртели, но е 50 на 50.
Може да се прави на интересен и да иска да си постигне своето и то доста добре.
Докато не пробвате с гуми няколко пъти и с различни няма как да разберете.

Мен ме съмнява, че дори и да има проблем, дори и да няма, с точно тази тактика чрез твърдото отказване на секс се опитва малко да те изманипулира и да омекнеш. Щото дори дам има проблем, ако си поискаш все пак да видиш както ще стане, ако държи на теб и не е само заради ръчкането ще се съгласи и след това да предприемете мерки, а не направо на неговата както той иска май
Дано ме разбра, ама тва е деликатна тема с тия тактики и отказвания ей така : Р

П.П. е ти пък кво толкова, че са ти отказвали секс, всеки може да отказва когато си поиска, тва че в Космополитън пише, че всеки път като видим гола жена й скачаме не е така