Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Лиготия е за мене. Моят си свършва долу-горе еднакво бързо и с, и без презерватив. Като му се вържеш на акъла да го направиш без, забрави после да го накараш да сложи. Разбира се има случаи на алергии или на много слаба чувствителност на пениса, но те са единични. Към колегите по-горе....не е до презервативът ще знаете. Щом през дънки сам докарвала до края...Сменете си мацката с такава, която ви възбужда до пръсване, без дори да ви докосва. не презервативът, а тази, с която спите е виновна. Еб**и мъжете сте-то трябва едно тамънене за вашия оргазъм. Ако партньорката ви провлича и през чувал ще свършите. Той сексът не е в търкането на пенис и влагалище....

Иначе може да ползваш алтернативни начини за предпазване от бременност - противозачатъчни, глобули, диафрагми...и прочие, но те не пазят от болести!
Да да точно така ние мъжете сме за "тамъненето" ще знаеш ! За тва вие жените постоянно пищите колко сме некадърни и куп други простотий .... Значи щом презерватива е на ПСИХИЧЕСКА основа, то тогава и женския оргазъм е на такава ... Не сексът е един разговор нищо повече, кви търкания кви прониквания, няма такива неща, сядате говорите и двамата свършвате още докато сте в дрехите... Абе кви са тея глупости бре ? Това, че си докарвала някой неопитен, несдържащ се младеж да свърши през дънките браво на тебе чувствай се горда ! Хъх да сменя мацката си за някоя дето да ме възбуда до пръсване ... Та заради мойта приятелка стоя по 25 часа дневно и 8 дни седмично стоя твърд та даже понякога и топките почват да ме болят от превъзбуда .... Уцелила си неопитно момче и за това си успяла да го накараш да свърши така, за съжаление такива момчета са малко ! Има момчета, които не могат да е*ат с кондоми и това е истина ! Както написах в предишното си мнение, последвай съвета ми как да направиш всичко и ако стават гафове явно може наистина да има я алергия, я некомфорт, но ако са врели накипели и с презерватив не му спада и свършва то тогава го научи с презерватив. Пък ако не е случайно момче, познавате се от много време, знаеш къв е що е лично мнение, че без презерватив ще ви е най-добре. Но ако е случаен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО презерватив !!!!