- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Загуба на девственост и море
имам малък проблем братовчедка ми която е на 16 това лято ще ходи на лагер и дойде да ме пита и да ми иска съвет.Аз уж като по голяма(19г) би трябвало да знам ама ето че изпадам в ужасно затруднение и невидение по този въпрос.Тя заедно с нейното гадже от класа смятат да си направят сефтето на лагера и нейния въпрос е дали ако го направи ще има проблем после с влизането в морето защото ми развива теории че нали все пак разкъсването на химена и пркървяването е вид рана или аз нз и дали после от солената вода щяло да я боли и щипе.Нз какво да и кажа и нз кого да питам
Моля, пиши описателни заглавия на темите си!
krem4et0
хмм... много странен случай, никога не са ме питали такова нещо и за за не те подведа не мога да ти кажа
Истински ценните неща са невидими за очите
Ma ти на 19 си много зле.Каква рана,какви пет лева?Първоначално написано от TraPPed
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Според мен нищо няма да и стане![]()
Vin diesel RULZZZZ
Нищо няма да и стане като влезе във водата.
И никаква рана не се получава.Боли първите няколко пъти,особено,ако е по остър.Но за никви рани няма място тук.
В морето има какви ли не мръсотии тъй че тя трябва да се притеснява принципно независимо дали е девствена или дали сега си е направила сефтето. (от инфекции и т.н. ) А и просто не е препоръчително веднага когато свършат тя да се хвърли към морето.. Иначе нищо страшно![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Нищо няма да й стане, няма да умре може спокойно да си влиза..![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Да го напрай преди да си тръгне...Първоначално написано от TraPPed
![]()
Нищо няма да и стане.
Кажи и да не се напъва като плува, че ще й паднат червата ..![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
казах че тя ми развива теории .....а не че съм я посъветвала все още нещо.....чети ако обичаш по-внимателно ...
да ме го прави на морето или да го направи преди да си тръгне , ся зор ли е да го направат там и да я боли п*тката и да я сарби , и да и карви !? и да неможе тия 10 дни да се изкъпе едно хуубаво в моренцето и да трябва да лежи на пясака, ако карви даже дали ше лежи наплажа незнам ... по добре да не се е*е точно в тия 10 дни
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Щом има кръв, значи има рана!! Следователно да не влиза 1-2 дена във водата, поради риск от инфекции.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
[quote="TraPPed"
Да го напрай преди да си тръгне...[/quote]
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Ebasi horata ste....momi4eto seriozno govori....Taka zna4i...az ne msilq 4e 6te i stane ne6to......,za6toto tova ne e rana...puk i kurveneto ne e 1-2 dena...a moje bi minuti....vsi4ko e okey....Puk da ne govorim ,4e nqkoi hora za purvi put go pravqt v moreto ......i o6te jiveqt!
.....I know better,because you said FOREVER....
абе хораа .стига бее . Вие биология не сте ли учили , става въпрос за ципа , а не за рана ... пффф
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Да бе, какви рани ви гонят, все едно кръвта, която жените "изпускат" при мензис, е предизвикана от рана.![]()
![]()
![]()
така:
1. не е много желателно, тъй като ципата служи именно за предпазване и толкова кратко време след късането и, не мисля, че ще е добре /и то не изобщо да не влиза, но не да е на същия ден например/
2. от друга страна не би трябвало нищо да и стане, защото това НЕ Е РАНА /независимо дали има кървене/
3. откъде е сигурна изобщо, че ще прокърви, за всяко момиче е различно
Първоначално написано от xplay
Съгласна съм![]()
![]()
глупости
солта е естествен дезинфектант, в кръвта си има бели телца които убиват микробите, п*тката и да не седи зеинала през цялоро време че да и се пълни с вода, споко по-голям ша е резила ако са почви на плажа с почервенели бански..![]()
Първоначално написано от monincetyyy
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Няма какво друго да допълня...Първоначално написано от therichbitch
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!