Хей,
Имам нужда от помощ по един проблем, на който се надявам да получа адекватно мнение, тъй като съм много объркана.
Ще ви кажа кратката версия. Let's start the movie.
Play!
Всичко започна с това, че скъсах с бившето си гадже (дългогодишна връзка, но нне изтърпях накрая, защото той започна да ме удря и си тръгнах.) След като скъсахме срещнах друго момче, с което ходехме малко повече от месец. Той ме четеше като отворена книга - нямаше какво да скрия от него. Той ме караше да се чувствам истинска, без задръжки и каквото и да било друго. Просто аз. И се влюбих, въпреки че не вярвах, че любовта ще ме сполети отново, а тя ме удари с пълна сила по главата. Наскоро ми се обади бившия ми и тъй като не съм от хората, които се сърдят дълго и прощавам. Видях се с него. Единственото, което стана е, че говорихме - той ми обясняваше колко съжалява за всичко и иска да се върна при него, и се разплака. Казах му, че можем да сме само приятели тъй като имам нова връзка. Същата вечер приятелят ми се прибра от работа и започна да ми говори, че усеща, че крия нещо и аз му казах, че съм се видяла с бившия и какво е станало. Той се почувства излъган и предаден и скъса с мен. На сутринта ми каза да си тръгна. И аз го направих. Излязох с приятелката ми и по-късно се срещнахме с бившия ми, с който се разходихме. Накрая на деня ги събрах и двамата и им казах на всеки един от тях, заедно какво мисля и чувствам към единия и към другия. Те и двамата ми казаха, че ме приемат такава каквато съм и искат да са с мен. Същата вечер единия ми се обади и започна да ми обяснява как не може да живее без мен, а другия по същото време ми пращаше смс-и със същото съдържание.
Единия ми обеща да се промени и вече аз ще съм на първо място, а другия винаги правеше това.
Трябва да избера един от двамата, защото не аз съм човека, който да си играе с чужди съдби.
Наистина незнам какво да правя, знам, че решението трябва да взема сама, за това не изисквам от вас съвети, а мнение за цялата ситуация.
Не се шегувам и нямам нужда от лекомислени шеговати мнения, защото работата е наистина сериозна. Аз обичам и двамата, но единия ме нарани страшно много и дълбоко в мен, а другия ме е страх да не го нараня аз по този начин.
Благодаря ви предварително за мненията ви и искрено се надявам да сте напълно сериозни в изказванията си.