- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможно ли е..?
Първо,много се извинявам,ако има такава тема,но наистина много рових и не открих..аз съм момиче на 15..Преди няколко дена с гаджето ми имахме интимни взаимоотношения ,но не секс...всичко останало,но без така нареченото ''отваряне''.Изпразни се върху гърдите ми..та искам да попитам възможно ли е,ако е попаднала сперма на половия ми орган (за което се съмнявам) да има лоши последствия...или спермата трябва да попадне във влагалището и тогава..?
Ти много си се поровила... НЕ НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ!!!Първоначално написано от katyperry11
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от katyperry11
Как от гърдите ще ти стигне до оная раота та чак и да влезе и да стане бебето. СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ!!!![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
+1Първоначално написано от bebe7o
![]()
Хахахаха,неграмотна работа![]()
Защо не попиташ майка си?Да ти обясни нагледно ситуацията![]()
Божеее закво ги правите тия работи като изглежда нищо не знаете.АААДСКИ ЗЛЕ!Не си бременна и земи си купи някоя друга книжка за секса може и с картинки ако ще ти е по лесно да разбереш![]()
Направо почвай да се притесняваш.![]()
абе след секс без кундом приятелката ми казва че я боли кръст(както преди да и дойде всеки месец) но не и идва и закъснява с половин ден дали сме сгафили ?![]()
Първоначално написано от katyperry11
Не е възможно ! напразно не се притеснявай .. Давай на устата ти да се изпразне , тогава може близнаци да родиш![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
След месец ще родиш!![]()
Първоначално написано от chukleto
Хе хе , да не я правяш душманската![]()
, ами пробвайте с кондом бе човек , като не искаш да ти се изпоти задника и да търсиш 300 лв за аборт
![]()
Inna - On and On
това не беше отговор на моя въпрос
оффффффффффффффффффф да бременна си зимай ескапел бързо! баси неграмотните се едно путката ти е на гърдите![]()
земи се образовай малко тогава пиши
![]()
Истински ценните неща са невидими за очите
Не се притеснявай , кръста неможе да боли от това , по - вероятно след заради бурния секс , а и за закъсняването незнам , ден и половина не е много за да си правиш изводи , че приятелката ти е бременна . Но няма да е лошо да й купиш тест за бременност , за всеки случайПървоначално написано от chukleto
и друг път , като не се доверяваш на себе си , не го прави без презерватив
![]()
Inna - On and On
баце аз видях как сфуршвам извън нея...а и аз както знам преди да влязат в цикъл имат болки в кръста гърдите или корема ддз...ето ти доказателствоПървоначално написано от Sevgincho
"След като момичето е имало вече няколко цикъла, може да забележи, че тялото или настроенията й се променят малко преди началото на поредния цикъл. Например, възможно е гърдите да я наболяват или да набъбват, или да получи пъпки по лицето. Никой, обаче, не може да разбере само по външния вид, дали момичето е в месечния цикъл."
Няма начин споксПървоначално написано от katyperry11
![]()
[quote="pi4man"]Ако е момче го кръстете на мен - МартинПървоначално написано от katyperry11
![]()
![]()
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven..
може ли някой да каже какво мисли по моята случка моля![]()
кви хора сте вие бe???? момичето не знае и тарси помощ,а вие я обиждате :@.Нали затва е тоя форум-да се задават въпроси ебахти хората! И не няма ти нищо миличка!!!
Защо се заяждате толкова грубо с момичето, само не знам ... Не не е възможно...![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Не може да стане нищо, дори и ако ти попадне на входа на влагалището... Пенисът изхвърля на такива струйки и с такава скорост сперматозоидите, че те да могат да стигнат до маточните тръби и да стане работата... и понякога дори така не става, тъй като много от сперматозоидите измират във водна среда още преди да са стигнали. това че е на входа на влагалището ти - абсолютно нищо не значи ! Няма как просто да си бременна!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Първоначално написано от purple__love
именоо
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()