.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Оригинално..или не?

Как ви звучи идеята да носите винаги един и същ цвят.. Например винаги черно,или винаги розово? И хората да ви знаят като розовата Пенка или оранжевият Мишо..? Според мен е наистина много сладко,но не мисля,че бих могла да нося винаги само един и същ цвят,дори и в различни нюанси..?

Супер фен Аватара на sladkalady
    Аз преди носех само оранжево-панталони,потничета,обици и какво ли още не...Просто ми беше любимия цвят-но какъв е смисъла да се ограничаваш само с един цвят.Има толкова хубави цветове и особено като се съчетаят става страхотна комбинация и си по забележима отколкото ако всичките ти дрехи са в един цвят
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Ами мисля,че е тъпо. :P Може той (цветът) да преобладава в гардеробът ти, но само в един цвят.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Ами мисля,че е тъпо. :P Може той (цветът) да преобладава в гардеробът ти, но само в един цвят.

Звучи ми тъпо.

Град
    blg
    според мен е много глупаво еднообразно и скучно не случайно модните критици определят това да си в целия в един цвят дрехи и аксесоари за грозно ( да се разхожда някакво цветно петно по улицитв хаха )
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

ужасно.

много е грозно да се облечеш от-до в един цвят,какво остава пък постоянно да ходиш така.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Еми аз се обличам само в черно,напоследък малко разнообразявам с червено,бяло и тъмно зелено и все пак никой не ме е върнал от улицата и не мисля,че е грозно зависи много и от дрехите
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

От горе до долу в черно е ебати якото! Но не да се носиш така всеки Божи ден, де.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Ее само един цвят ,дори в различни нюанси..Аз например има повече розови дрехи(обичам и розов лак,обувки),но имам и други и никога не съм излизала цялата розова

Мега фен Аватара на ameli
    ау тва черно...сякаш отивате на погребение

Имаше период (около 2 години) когато зиме и лете аз ходех в един единствен цвят. Никакви нюанси - просто светло син цвят - небесен. а бе просто като влезнех в магазин и не можах дори да видя други дрехи, исках само сини. Не знам как я преодолях тази мания, но добре че успях! Млад човек според мен трябва да носи разнообразни и добре подбрани цветове и материи!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ми аз имам много дрехи в черно,но не всичко ми е черно имам и други цветове ако нося всичко в черно някой че ме помисли за погребална агенция всички цветове нося само д ами хареса модела

Град
    Под слънчевите лъчи...
    не бих го направила тъпо е

Град
    Wonderland
    аз познавам един такъв пич но аз да нося само един цвят-не..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Сивото преобладава в гардероба ми. Обожавам го тоя цвят. Но да се нося в него всеки ден.. ще откача..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Нали знаеш като имаш една любима песен и започваш постоянно да я слушаш... след време просто вече не можеш да я траеш... и колкото и да се мъчиш, понеже знаеш, че ти е била любима преди... повече не ти доставя същото удоволствие като преди като я чуеш... дори може да те отвръщава. Същата работа и с дрехите... любим цвят ама до време, след товаще ти писне и няма и да го поглеждаш. Много еднообразно и определено не ми харесва. Пък и така много се ограничаваш...

Иначе, през зимата нося по-тъмни цветове а през лятото по-ярки, но това не е същото

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Това от една страна може да си е някакъв собствен стил на обличане, но не мисля, че един човек може да се носи всеки ден облечен в един цвят от горе до долу.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на SunSmile
    според мен е тъпо и смешно
    не бих се обличала само в един цвят
    не ме блазни мисълта да ми казват 'розовото момиче' или нещо подобно
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Имам една приятелка,която познавам от 4 години и през това време не съм я видяла в някакъв друг цвят освен черен.Смисъл за младо момиче да се почерни,някак не ми харесва.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Не мога да се обличам само в един цвят, но нямам нищо против някой друг да го прави. Звучи доста добре.

Супер фен
    Оригинално звучи, ама не бих се занимавала всеки ден да си подбирам облеклото... да си сменя целия гардероб само в един цвят всичко... не знам, скучно е
    nicolepcd

Фен
    Град
    Plovdiv
    всеки има предпочитания към някой цвят , но чак целият гардероб.......

Град
    Там, където е сърцето...
    Не ме кефи, отначало хората си казват "а, гледай цялата/целия е в еди си какъв цвят" но като всеки ден си с едни и същи на цвят дрехи става еднообразно, скучно ии незнам просто трябва да има разнообразие
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от allergic
    ужасно.

много е грозно да се облечеш от-до в един цвят,какво остава пък постоянно да ходиш така.
    Да и според е много грозно всичко да е в един цвят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си