- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Оригинално..или не?
Как ви звучи идеята да носите винаги един и същ цвят.. Например винаги черно,или винаги розово? И хората да ви знаят като розовата Пенка или оранжевият Мишо..? Според мен е наистина много сладко,но не мисля,че бих могла да нося винаги само един и същ цвят,дори и в различни нюанси..?
Аз преди носех само оранжево-панталони,потничета,обици и какво ли още не...Просто ми беше любимия цвят-но какъв е смисъла да се ограничаваш само с един цвят.Има толкова хубави цветове и особено като се съчетаят става страхотна комбинация и си по забележима отколкото ако всичките ти дрехи са в един цвят![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ами мисля,че е тъпо. :P Може той (цветът) да преобладава в гардеробът ти, но само в един цвят.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Звучи ми тъпо.![]()
според мен е много глупаво еднообразно и скучно не случайно модните критици определят това да си в целия в един цвят дрехи и аксесоари за грозно ( да се разхожда някакво цветно петно по улицитв хаха )
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
ужасно.
много е грозно да се облечеш от-до в един цвят,какво остава пък постоянно да ходиш така.
Еми аз се обличам само в черно,напоследък малко разнообразявам с червено,бяло и тъмно зелено и все пак никой не ме е върнал от улицата и не мисля,че е грозно зависи много и от дрехите
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
От горе до долу в черно е ебати якото! Но не да се носиш така всеки Божи ден, де.
Ее само един цвят,дори в различни нюанси..Аз например има повече розови дрехи(обичам и розов лак,обувки),но имам и други и никога не съм излизала цялата розова
![]()
Имаше период (около 2 години) когато зиме и лете аз ходех в един единствен цвят. Никакви нюанси - просто светло син цвят - небесен. а бе просто като влезнех в магазин и не можах дори да видя други дрехи, исках само сини. Не знам как я преодолях тази мания, но добре че успях! Млад човек според мен трябва да носи разнообразни и добре подбрани цветове и материи!
ми аз имам много дрехи в черно,но не всичко ми е черно имам и други цветове ако нося всичко в черно някой че ме помисли за погребална агенциявсички цветове нося само д ами хареса модела
![]()
аз познавам един такъв пично аз да нося само един цвят-не..
Нали знаеш като имаш една любима песен и започваш постоянно да я слушаш... след време просто вече не можеш да я траеш... и колкото и да се мъчиш, понеже знаеш, че ти е била любима преди... повече не ти доставя същото удоволствие като преди като я чуеш... дори може да те отвръщава. Същата работа и с дрехите... любим цвят ама до време, след товаще ти писне и няма и да го поглеждаш. Много еднообразно и определено не ми харесва. Пък и така много се ограничаваш...
Иначе, през зимата нося по-тъмни цветове а през лятото по-ярки, но това не е същото![]()
Това от една страна може да си е някакъв собствен стил на обличане, но не мисля, че един човек може да се носи всеки ден облечен в един цвят от горе до долу.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
според мен е тъпо и смешно
не бих се обличала само в един цвят
не ме блазни мисълта да ми казват 'розовото момиче' или нещо подобно
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Имам една приятелка,която познавам от 4 години и през това време не съм я видяла в някакъв друг цвят освен черен.Смисъл за младо момиче да се почерни,някак не ми харесва.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Не мога да се обличам само в един цвят, но нямам нищо против някой друг да го прави. Звучи доста добре.
Оригинално звучи, ама не бих се занимавала всеки ден да си подбирам облеклото... да си сменя целия гардероб само в един цвят всичко... не знам, скучно е![]()
nicolepcd
всеки има предпочитания към някой цвят , но чак целият гардероб.......![]()
Не ме кефи, отначало хората си казват "а, гледай цялата/целия е в еди си какъв цвят" но като всеки ден си с едни и същи на цвят дрехи става еднообразно, скучно ии незнам просто трябва да има разнообразие![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Да и според е много грозно всичко да е в един цвят.Първоначално написано от allergic