.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    еми аз понякога се обличам цялата в черно или цялата в оранжево, или цялата в зелено друг път съчетавам различни неща, но все пак не е и много красиво когато всичко ти е в различен цвят или като не си подхождат цветовете. жълта блузка със жълт колан, нещо герданче в тон ии такива неща, с обувките също... за да си само в един цвят, то това си е някаква мания някаква
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Цитирай Първоначално написано от soif
    всеки има предпочитания към някой цвят , но чак целият гардероб.......
    +

Цитирай Първоначално написано от Annity
    еми аз понякога се обличам цялата в черно или цялата в оранжево, или цялата в зелено друг път съчетавам различни неща, но все пак не е и много красиво когато всичко ти е в различен цвят или като не си подхождат цветовете. жълта блузка със жълт колан, нещо герданче в тон ии такива неща, с обувките също... за да си само в един цвят, то това си е някаква мания някаква

да,бе
    ако си със син панталон,зелена блуза,розова чанта ,примерно, няма да е грозно,ако всичко е изчистено.

не е нужно да имаш още нещо в същия цвят
    говоря за по-спортния стил.

оранжеви обувки на ток и синя чанта например ще е голяма цигания

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Ами мисля,че е тъпо. :P Може той (цветът) да преобладава в гардеробът ти, но само в един цвят.
    ElinoOor

Оригинално е, но е малко трудно за постигане

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    аз се запознах с едно момиче, на което всичко и е розово - от бельото до куфара.
    и определено беше оригинална. но за себе си не бих направила този избор. единствено и само в черно мога да се облека от горе до долу и много обичам да излизам така, но както каза Бианка - не всеки ден.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

От нашия клас има едно момиче,което се облича само и единсвено в зелено.Всичко и е зелено ,даже и химикалите,тетрадките.Слаг а си зелена спира даже.Напълно всичко и е зелено.Като върви отдалеч все едно някакво петно се задава.И това е много години и надали ще се промени.
    Да се обличаш само в един и същи цвят е сешно,скучно,еднообразно и тъпоооооо.

тъпо е всичко да е в един и същи цвят, но си мисля че ако човек сложи коланче или шалче в друг цвят няма да е чак толкова зле.
    само трябва да се внимава при комбинацията на цветовете.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    тъпо е.
    черното е приемливо, де, но както казаха, не всеки ден.

На мен ми се струва интересно да се обличаш само в един и същи цвят.. но само от една страна.. от друга дори и да си сменяш дрехите по 2 пъти на ден разликата няма да се забелязва освен ако не си първо с потник и панталони а после с рокля иначе все едно всеки ден си само с едни и същи дрехи.. Ако харесваш някакъв определен цвят или 2-3 може те да преобладават, но не и всичко да ти е такова.. Или примерно днес да си в жълто, утре в зелено, после в розово ще е яко ама.. парички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си