- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маша-преса DOMO
Имам един въпрос за тази маша-преса - http://www.techno-bg.com/web/uredi/c...d=1109&cat=362 . Ще помоля, ако някой я използва да ми отговори добра ли е или е поредният боклук и дали може да прави едри къдрици, каквито стават с маша. Имам предвид това -----> http://vbox7.com/play:859b31de . Благодаря предварително! :P
Пълен боклук е ! Само ще си направиш косата на нищо , и нервите ще ти отидат на кино , защото пресата е изключително слаба и нищо не става :P
Това е боклук!
Боклук,ама боклук.Само по цената ще го познаеш.
Нищо не прави.Бях си купила подобна - надеждата поне да прави вафлички,защото ми бяха казали,че не изправя,а моята е само за изправяне и си мислех,че на тая поне приставките и за "къдрене" ще вършат работа...Ама е пълен боклук.
Не си купувай такава.
Така да си накъдриш косата посмъртно не става с тоя боклук. Точно тея преси бяха първите, които излезнаха на пазара преди години. Не давай пари за простотии .. събери повече и си купи нормална преса!
Аз съм си къдрила така косата обаче за целта ти трябва тънка преса.
Такава ми беше първата преса,дори беше по - евтина.Няма никаква защита,не е керамична,ще се изправяш сигурно 2-3 часа и то не става хубаво.Аз и използвам само едните приставки,за да си правя вафлички в корените.Само за това става.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ако искаш да останеш без коса си купи тази преса... Просто от километри й личи какъв велик боклук е !
най-старата ми беше такава..става само за вафлички..за изправянето просто забрави![]()
{ }obicham te
{ }
Дам,аз имам същата.Че е боклук,боклук е ,но поне вафличките стават![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Само за вафлички става, една приятелка ме прави с такава![]()
и аз имам такава-боклук е,не съм доволна имам я от 2г. и сигурно в годината я ползвам 5-6 пъти и то само за изправяне,не искам да я ползвам всеки ден щото само от едно изправяне и почва да ми цъфти,а представям си ако я ползвам всеки ден аз за 1 седмица половината ми коса ще е нацъфтяла,затова преса не позвам бих си купила от Техномаркет-Филипс за 100лв отколкото тая да ползвам да си увреждам косата
Моята е същата, но на Elite и е зелено-синкава няк'фа..
Не използвам вафличките, 'щото не са хубави толкова ситни, само за изправяне я използвам, което ми отнема не повече от 20-тина минути за цялата коса, обаче се "изправям" с тая най-едрата приставкаТя самата преса си е слабичка и то си седи като изправено.. 'щото пък самата права приставка е много зле.. според мене!..
П.С. Това ми е втората такава преса (една и съща демек).. смятайте..
П.С. 2 Най-добре си вземи тази тънката черната, керамична е и хем ще можеш да се изправяш, хем да се къдриш![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..