.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: Влиая се ..

Град
    нЯкъде таМ ..

Влиая се ..

Имам проблем ,, Влияа се от мнението на другите за мене
    Не мога да го избегна и даже не знам дали темата е за този раздел ..
    Просто съм много чувствителна имам си най - добра приятелка и още много който са ми много близки и въпреки това , когато чуя 'тази ми е антипатична' примерно и ми става много криво и то като го чуя от човек от койтодаже не харесвам !
    Примерно в класа ми сме 29 човека , тази година ми е първа и съм в много добри отношения със всички , обаче неска мойта приятелка ми каза 'Мимето каза , че не те харесва тебе' и на мене ми стана много гадно .. Не виждам причина във себе си някой да не ме харесва и мраза да се влияа от мнението на другите .. Как да спра да го правя ? Как да спре да ми пука ? Тъй като все пак си е нормално ..

Голям фен Аватара на lmao
    аз лично го "излекувах" това с много здрав непукизъм към такива хора
    оптай се да не се засягаш от такива мнения ами да се мотивираш и надъхваш относно това за което са те изкритикували
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Следващия път, когато някой ти каже "не те харесва еди-кой-си", отговори "Всеки има право да няма вкус". И си повярвай. Отговаряй с "какво да направя?", "не ме интересуват хора, които не ги интересувам" и след известно време повтаряне на тия раоти, ще ти стане навик и начин на мислене.
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Град
    Sofia
    И на мен привидно не ми пука какво мислят другите за мен,но се влияя от тях някак подсъзнателно

Цитирай Първоначално написано от Belair
    И на мен привидно не ми пука какво мислят другите за мен,но се влияя от тях някак подсъзнателно

Цитирай Първоначално написано от 130995
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Следващия път, когато някой ти каже "не те харесва еди-кой-си", отговори "Всеки има право да няма вкус". И си повярвай. Отговаряй с "какво да направя?", "не ме интересуват хора, които не ги интересувам" и след известно време повтаряне на тия раоти, ще ти стане навик и начин на мислене.
    съгласна съм. авторке, нали си чувала, че една лъжа, повторена 100 пъти, става истина ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    и аз бях така преди..ама нещо се пречупих и сега ми е добре
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Не може да очакваш всички да мислят позитивно за теб А и по-добре да те мразят отколкото да си им безразлична.

Град
    на ЛуНаТа
    абе хич да не ти пука..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Цитирай Първоначално написано от HIM_fenka
    Не може да очакваш всички да мислят позитивно за теб А и по-добре да те мразят отколкото да си им безразлична.
    Това ми хареса ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от lmao
    аз лично го "излекувах" това с много здрав непукизъм към такива хора
    оптай се да не се засягаш от такива мнения ами да се мотивираш и надъхваш относно това за което са те изкритикували
    +1 Просто да не ти пука.На мен ми казаха в очите,че ме мислят за двулична (незнам каква е причината),но на мене не ми пукаше....казаха ми го хора,които не са по- малко двулични от мен.Да си призная...даже повече

Re: Влиая се ..

Цитирай Първоначално написано от b3be
    Просто съм много чувствителна имам си най - добра приятелка и още много който са ми много близки и въпреки това , когато чуя 'тази ми е антипатична' примерно и ми става много криво и то като го чуя от човек от койтодаже не харесвам !
    Примерно в класа ми сме 29 човека , тази година ми е първа и съм в много добри отношения със всички , обаче неска мойта приятелка ми каза 'Мимето каза , че не те харесва тебе' и на мене ми стана много гадно .. Не виждам причина във себе си някой да не ме харесва и мраза да се влияа от мнението на другите .. Как да спра да го правя ? Как да спре да ми пука ? Тъй като все пак си е нормално ..
    И аз имам такъв проблем. Много приемам лично нещата... Но се опитвам да спазвам девиза: "Хорското мнение на моето погребение!". Но аз съм момче и понякога изкарвам дразнението си към такива хора в агресия... )което не е добре, знам)

Re: Влиая се ..

Цитирай Първоначално написано от noproblembitch
    Цитирай Първоначално написано от b3be
    И аз имам такъв проблем. Много приемам лично нещата... Но се опитвам да спазвам девиза: "Хорското мнение на моето погребение!". Но аз съм момче и понякога изкарвам дразнението си към такива хора в агресия... )което не е добре, знам)
    Всеки си има начини,за да игнорира хорскот мнение Но хубавото е,че осъзнаваш,че не е правилно

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    и аз бях така преди..ама нещо се пречупих и сега ми е добре
    Точно
    Ще мине време и ще разбереш,че тва дето го правиш е глупаво и няма хич да ти пука.Тва дето ще го кажа сигурно съм го казвала в половината от мненията ми. В крайна сметка не живееш за другите,а за себе си.Всеки гледа себе си,той да е добре и да е щастлив и не му пука как се чувстваш.Научи се и ти да живееш така,мн по-добре ще ти е. :P
    Има време,имаш желание,ще се научиш.

Открехни се! Не се затваряй в себе си. Не мисля, че давам мн правилен отговор, ама защо не потърсиш проблема в другите, а не в себе си?
    УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не може да се харесаш на всички. Няма значение кой какво казва, стига ти да не си съгласна с него. Ако започнеш да си мислиш, че може би е прав - тогава става лошо Винаги ще има говорещи хора, но се замисли..понякога и ти си казвала нещо по нечий адрес, нали? Просто такива сме си хората..

ПП: Тези изказвания, че не се харесваш на някой, влияят ли на самочувствието ти?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    нЯкъде таМ ..
    ^ Много .. Писна ми , когато се затворя в себе си , всички ми казват недей така .. Когато си повдигна самочувствието и чуя такива коментари ми става ужасно .. Сега много си говорим с това момиче , което го е казала и мисля , че е било няква такова не хрърчащо мнение ,, Обаче все пак .. Писна ми самочувствието ми да е на 0 , а всъщност да има за какво да ми е на 10 и въпреки това да се затварям в себе си .. Къде , къде по - зле от мене има и не им пука .. Искам и аз така

и аз бях така до скоро..ставаше ми криво когато някой ме погледне злобно или ми направи някакъв коментар но се опитвам да го променя и мисля че успявам..според мен решението е да намериш такава среда от хора в която да се чувстваш приятно..рано или късно ще се научиш да цениш и обичаш себе си ако си сред хора които умеят да те оценят и най-важното независимо какво говорят за теб помни че всичко е просто начин на комплексари да си развеселят дена защото немогат да направят нещо смислено Успех!
    Оптимистът вярва, че живее в най-добрия от всички възможни светове.
    Песимистът се страхува, че това е истина.

Малии какви са тия работи....Ве имай си самочувствие и хич да не ти пука...тези които имат самочувствие никой не им казва нищо в очите така че няма да има смисъл да се притисняваш...следващия път някоои като ти каже нещо му фъргаш един мръсен поглед и направо го почваш на пестници
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

И аз съм такава.. И плача,много често.. Просто ми става тъжно,понеже аз съм страшно весел човек,и се старая да съм мила със всички,да съм забавна,и искам да ме харесват.. Не зная как да го преодолея.. Пиша,за да видиш,че не си единствена. :P

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    еми да не ти пука просто си го набий в главата !щото не всички си допадаме и мене хора не са ме харесвали но не ме интересува нека всеки дамисли каквото ще за тебе откажи се то тва е станало като вреден навик! айде успех :P

Преди и на мен ми ставаше кофти , като чуя нещо лошо по мой адрес , но сега ми е все едно. Може би с времето това ще отмине
    Bon Jovi - Always

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си