- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво мразите в родителите си
какво мразите във вашите родители, освем да ви се карат
------------------------------------------------------------------------
аз мразя да ме сравняват с друг...например : ти има6 5.50 пък И. има 6.00 ..що не беше като нея ...![]()
буууум от моя страна
![]()
Ами за начинът им на мислене
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Никога не съм имала проблеми с това. Даже аз като кажа "ама виж другите колко имат" мамсито вика да спра да се сравнявам с другите ..Първоначално написано от ameli
Нищо не мразя в тях.
![]()
прекалено мн съм ограничавана,а не го заслужавам..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
на моменти ненавиждам характерите им
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не харесвам това, че са склонни да ме сравняват с друг /когато става дума за превъзходство/, но пък не позволяват аз да ги срамнявам с чуждите родители.Преди този проблем по-често се появяваше, сега-не.
Другото, което е -прекаленото притеснение, излишното драматизиране, заяждането за супер дребните неща, да питат постоянно къде съм, с кого съм и т.н.
Ама не се оплаквам, имам добри родители.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Че въпреки видимо да отричат винаги са по -загрижени за едното дете (ако са 2 или 3 етц). В моя случай ... сестра ми получава много повече грижи ... и винаги е трябвало да се справям едва ли не сам ... но...
Същото ,за майка си.....Първоначално написано от Jumbie483
Баща ми винаги ме подценява...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не ме изслушват.![]()
нищо не МРАЗЯ в родителите си.![]()
Не мразя нищо в тях..Дразнят ме понякога,но на кои родителите му не го дразнят ? ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
^+
Мен много ме дразни,тати като готви,защото прави гадости...![]()
Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
и майка ми е същата-се забурква някви буламачи
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Най-отговорно казвам, че нищо не ме дразни. Мама е много разбран човек, не ми се меси в живота и не ме сравнява с никого.
Еми майка ми много мразя,когато почне да крещи и не се спира а татко когато ме пита сто пъти едно и също нещо![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
Не може да се каже,че мразя нещо в тях,но понякога наистина много ме дразнят,но това си е нормално.![]()
Първоначално написано от bubblebabe
Нищо не мразя,обаче понякога са в състояние да ме изкарат извън нерви.
А може би това,че тати е малко стипсав![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Нищо не МРАЗЯ. Обаче хич не ми харесва че някак си винаги са си мислели за мен все едно съм с 2-3 години по-малък. Мислят, че всичко си е останало същото от времето, в което те са били на моята възраст.
Абсолютно.Първоначално написано от todor943
Reality is wrong. Dreams are for real
Понякога мразя у майка си това,че се влияе лесно от чуждото мнение или използва мисленето на другите родители,за да ми забрани нещо,а просто не ми се доверянав.![]()
У баща си мразя това,че е властен човек и трудно или почти НИКОГА не си променя решенията.![]()
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
В майка ми ВСИЧКО МРАЗЯ във баща ми апсолютно НИЩО!![]()
Keep Smiling (sun)