.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Salon Multistylist 10 in 1

ползвали ли сте такава преса/маша ? и какво ви е мнението за нея..
    { } obicham te { }

ето тук може да я видите http://farm4.static.flickr.com/3617/...bf802841b2.jpg
    { } obicham te { }

Аз имам такава и съм супер доволна. Малко по-бавно загрява, но е много хубава и стават супер къдрици с другите приставки

а за изправянето как е ?
    { } obicham te { }

Амии аз по-рядко се изправям, но да ти кажа добре изправя. Всеки ден си изправям бретона и съм много доволна

Супер фен Аватара на sladkalady
    Ще ми кажете ли колко струва
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

ами една моя приятелка си я купи но беше преди няколко месеца за около 90 лв
    { } obicham te { }

Аз мойта я взех за 88,90лв

Много се колебая дали да си я взема, чувала съм че пресите, които имат мн сменяеми накрайници бързо се прецаквали .... А тази преставка черната,пласмасовата, която прилича на спирала за какво се използва и как?

аз си взех babyliss paris 10 in 1 и е абсолютно същата..смисъл приставките за къдрици за изправяне онея двети гумените.... и си я взех за около 80-90 лв само цвета и е бяло с розово.. Къдриците стават ВЪРХА

Мега фен
    аз я имам. за къдрици става що- годе, ама за изправяне не съм доволна. на моята коса изобщо не държи дълго. и освен това загрява бавно и не е достатъчно мощна. от професионалната ми за изправяне съм определено съм мноооого по- доволна.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Аз също я имам обаче присавката за къдренето преди ставаше много хубаво,държеше ми доста време,обаче вчера като пак се правих косата ми стана ужасна с нея,и я чаках около 20 мин да загрее....Нова трябва вече

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Имам такава.Доволна съм-има доста приставки и има 2 шноли.Използвам я често о не съм имала никога проблеми с нея.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    И аз имам такава ама не съм доволна. 4 пъти я връщах, защото приставката за изправяне постоянно се чупеше. Просто плочите се отделяха една от друга. За къдрици е добра, но ми се разглоби и приставката за най- малки къдрици. Мой съвет: ако искаш и къдрене и изправяне по - добре си вземи отделно маша и отделно преса.

Фен
    Град
    Plovdiv
    и аз я имам ,къдриците стават уникални,а за изправяне не мога да ти кажа, защото косата ми е изключително права

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами аз съм виждала доста професионалистки да ползват точно тези на Philips. Явно са хубави, но от личен опит нищо не мога да кажа

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на teenems
    пресата иска да загрее около 5 мин някъде ,за да може да ти направи косата добре .
    аз я имам от декември и съм доволна
    къдриците стават много хубави и са няколко приставки за къдрици
    а за изправянето изправя така сякаш косата ти е наистина права ,не като онея с "професионалните" дето изглеждат като изгладени ризи ..
    изчакваш около 5 мин и после изправяш или къдриш много лесно
    аз я купих за 80 лв
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си