Накратко.
Снощи бях на рожден ден на гаджето. Тя има една комшийка, която познавам само по лице и никога не съм имал нито искам да имам нещо общо с нея. Същата комшийка беше на беседката пред входа когато си тръгвах към 12 часа вечерта. Докато излизах ми каза ‘здрасти’ и аз повече от учтивост отвърнах. После обаче ме повика по име и ми каза да седна да ми кажела нещо важно. Може би защото бях подпийнал се съгласих и седнах.
Виж какво - каза ми тя - отдавна те искам, но ти не ме забелязваш.
Ами ходя с комшийката ти - за това - казвам аз.
Това не ме интересува ! Искам те само за секс - не за гадже.
Е да ама аз не искам - понечих да стана
Ако ме срежеш - ще и кажа, че си ме изчукал. Ако се изчукаме - ще си остане само между нас. Ти решаваш.
Станах и си тръгнах без да кажа нищо.
Ето сега дилемата ми: Ако я изчукам, което не виждам как ще стане защото е рядко противна мацка - може и да си замълчи. Ако не я .... ще каже на гаджето ми, че съм я ... . Няма как да и докажа че не съм. Практически и в двата случая бих отричал пред гаджето, а да не говорим, че тръгне ли, че съм имал нещо с нея няма да смея да се покажа от подигравки.
На практика ако беше хубаво момиче и не познаваше гаджето ми - нямаше да се замислям изобщо, но при това положение е малко кофти ситуацията.
Не искам съвети - сам ще си реша проблема.
Кажете си само мнението или ако сте имали нещо подобно - как сте се оправили. Имам срок да си помисля до понеделник.
Пускам и анкета...