- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 13 годишна забременя от...плувен басейн !
чета й на мама статията и тя само вика: " Я да видиш ти .. втория случай след Дева Мария"![]()
хаха ужас .. ;х
Хотелът не носи отговорност за такива неща. Изобщо това ми прилича на някое от ония американски дела, много се ядосвам като прочета за поредното безумно дело, започнато от някой нагъл тарикат.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Басейните се поддържат с високо съдържание на хлор. Не мисля, че един хотел би си позволил да гледа бактериален бульон в задния си двор. Пък и този басейн трябва да има копулационен орган, за да инфилтрира семенната си течност в малката "девствена" роза :Д.
Тъй като спермата се нуждае от алкална среда ....а хлорната вода определено не е такава ... със сигурност момиченцето е разтворило обятита си за някой 15-16 годишен посланник на любовта по света и у вас.
ПС: При все че дечурлигата стават все по свръхчовеци в процеса на еволюцията, залагам че гореспоменатото 13годишно има бюст поне 85-90. Ерекция посибъл
![]()
една циганка застанала на входа и вика ... "земай дете ... 5 хапчета само за 3 лева ... сега и само сега ... за тебе даже за 2,50 ти ги давам"Първоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
да и как се е получило !?
тая нещо и хлопа май
абе да и е честито и да го кръсти на мен ;дд
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ако е плувала в басейн със сперма може и да стане
иначе е ясно, че майката е яко заблудена
как убиваш течност?Първоначално написано от SunSmile
честито на печелившите
може басейн със сперма да е плувал в нея...Първоначално написано от WILD__BOY
Първоначално написано от WILD__BOY
ама и аз така съм го казала...
Имам предвид, че веществата, които се използват за поддръжка на басейните унищожават всички микроби, гъбични заболявания... Следователно сперматозоидчетата (ако е имало такива в басейна) не могат да живеят дълго ..
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Представям си в Черно море кво става![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
И аз така един път за малко да забременея в един басейн,ама видях плуващата крол "случайна сперма" отдалече и се отдалечих бързо,бързо,че да не ме хване и да стане лошо,та подгони другите...
Скукаааа...
Много сте забавни и оригинални всички...
The Spark
Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
а самият казус прилича на тема извадена от секс раздела
Без думи![]()
Пак може да е от басейн, ама не се знае кво е правила в басейна...![]()
![]()
тая майка откъде пада беее... Пък и ако момичето е било девствено, не, че е невъзможно, ама е малко вероятно дори и да е имало "случайна сперма" да успее да стигне до яйцеклетката...
Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
![]()
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
ххахахах....всеки луд с номера си!
![]()
![]()