- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 13 годишна забременя от...плувен басейн !
И така значи? Туристическата агенция и е виновна ,че 13 годишната и дъщеря се ''ръчка'' от малка..
??
Ама то да си луд не е лесна задача .
![]()
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Първоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Другия път като влиза в басейна да носи презарватив ....
Аз се напуших от една глътка вода ?![]()
![]()
Ne priznawam sistemata golemi i malki ima dwa wida hora dostoini i jalki ;]
Ееее,загорели хора,трябва да внимаваме с басейните,пък за джакузитата да не говорим..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Като гледам и майката къв кон с капаци е, сигурно и тя е забременяла от басейн.![]()
трудно ми е да повярвам
![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
до всички басейни - на входовете трябва да има противозачатъчни и презервативи .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mouth2mouth
Да,да... Като Айшето, което викаше на гинеколога: "Мойта клекнала да пика и дет са са таковали на тревата и тя фанала"
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
Ще си има малко фараонче![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
божее тва е най-голямата простотия дето сам чувала!? кой нормален човек ша си пусне спермата в басеиюйна?!!пак и тая наистина може да и е излязал касмета някаде
ужс !! или вечерта като са спали тая да се е измъкнала някаде и чики-чики да е праила
.. нз нз успех с гледането на детето само мога да и кажа ;xx
Искам да следя развитието на това делоАко можеше щях да съм в съда с кофа пуканки и кола и да гледам шоу
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
лол..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Абе айде бе,в басейн забременяла.Кой знае на кой е счупила патката от eбaне и се оправдава ся с басейна.
Баси..басейн изнасилвач.То по тая логика вече трябваше да раждам н-то дете.
"Баси..басейн изнасилвач"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тя е била на 13 ... това е МАлолетна а не непьлнолетна
децата от малки почват..ужассс
![]()
На мене ми е доста интересно, като чавето порасне как ше изглежда при тая смеска и още по какво ше му обяснине може цял живот да му говори, за щъркела
![]()
![]()
![]()
май така се е случило ..Първоначално написано от EarthShaker
![]()