- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 13 годишна забременя от...плувен басейн !
спасителят ще да е виновен...
преди няколко дена се върнах от море...страх ме е хора...страх ме е...![]()
'Мамо, мамо, къде е моят татко?'
'Не зная, детето ми..сигурно още се оттича някъде..'![]()
What you give is what you get!
И аз!Първоначално написано от Extremescream
![]()
Уби ме с тва!Първоначално написано от izrodee
как ще спа ся? Само ще се хиля
!!!!
абе хора, спермата извън човешкия организъм губи свойствата си за по-малко от секунда. тая наред ли е да забременее в басейна..![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
[quote="veronicarassate"]Първоначално написано от izrodee
![]()
![]()
![]()
Хммм..а с морето как вървят нещата?
Да знам другия път като ходя кви мерки да вземам![]()
[quote="YourPoison"]Първоначално написано от veronicarassate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това за разговора ме уби
![]()
Досега не се бях замисляла за този вид забременяванеама сега нещо не ми се влиза в морето
Веднъж както си плувам аз, покрай мене плува презерватив, щах да се удавя като го видях, на дълбоко бях и се стресирах
Но в морето кво ли не няма, веднъж и на лайно се натъкнах - както си плувам, нещо ми замирисва и се обръщам и гледам лайно, олелеее удар щях да получа, оттогава не ходя по къмпинги. Както и да е де, малко се отклоних, но все пак исках да споделя
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
yezz , да и е ЧЕСТИТО !
и успех в търсенето на бащата![]()
![]()
![]()
![]()
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
Първоначално написано от PainMonopoly
квот и да мислите е възможно..майка ми също чете статията,а на нея поне мога да й повярвам на думите щот е мед. сестра...1 на милион е,но е възможно..и явно тази единица е била тва момиче...ми да й е честито![]()
Майкооо вече дори и в басейните не е безопасно да си останеш непокътнат.![]()
![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Няма ли нова информация за тая![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Ъъъъ, ужас. Според мен обаче не е от басейна, а от дъщерята, демек майката не е знаела какво прави тя през цялото време.![]()
Ем честито и! Има и по-великолепни случки - войник го прострелват в тестиса а от там куршума в яйцеклетката на една мед. сестра... и бебчето готово!
Абе некой недоклатен модерНатор не мое ли да тури тая емотиконкаДа не се ослушват, ами веднага да я внедряват, че бАрзам.
![]()