- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предлагали ли сте на .....
Предлагали ли сте на някои да ходите (да станете гаджета) по скайп, и как реагира тои какво каза да или не![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Една ми отказа, на другия ден като я видях така яко и забих резачката в корема. изпопадаха и червата.
ти си мн зле човек секи тови коментар има убииство оффф малеееПървоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
![]()
Леле авторе на колко си ? Питам те сериозно..
Ъм аз никой не съм питала.. За мен това е смешно..
А ти питал/а ли си ? И какво попита..
Хей ти.. искаш ли да си станем гаджета ?
Интересно ми е.. Някой да ми отговори![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Еми така си прекарвам свободното време, нещо против?Първоначално написано от profear
трябва да се прегледаш честно.Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
явно бая те насират зада си толкова настървено псе.
Пий Бира За Да Станеш Човек
ха на 16 сам и ми стана любопитно ама не сам предлагалПървоначално написано от Jumbie483
по скайп
Глупаво и не се препоръчва. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
съм се пише с ЪПървоначално написано от profear
А иначе и да предложиш как ще го кажеш точно ??
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Напълно съгласна!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Аз лично ще се смея от сърце, ако някои ми предложи по скайп, а да не говорим аз да направя такава глупост. Няма начин
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не съм предлагала на никой по скайп!Смешно е![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
А във форум дали става? Някоя иска ли да ходи с мен?![]()
Амм авторе мисля, че нямаш 15 ...Кой в днешно време те пита "Искаш ли да си станем гаджета? " ...
![]()
Малко тъпо звучи нали?!
![]()
По темата ти: Не не съм предлагала, но ако говорим за рпавене на първата крачка .. (целувка) ... намеквала съм да ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мисля, че по оригинално и новаторско ще е ако съобщението бъде предадено от 4ти братовчед по майчина линия, той да го каже на сестра си, тя пък на нейна приятелка която пък да го каже на 6ти я ти братовчед по бащина линия, който пък на майка си, която пък е колежка на майката на гаджето, та я го казва предпожението на прекия ръководител, който пък има приятел с когото ти имаш връзка (5ти братовчеди), та жена му работи във вестник и пусна съобщение съответното гадже да се яви пред общината зада може най накрая да се видите.
щом си го прочел цялото значи си болен мозък
Пий Бира За Да Станеш Човек
Me3Първоначално написано от kobrichka
Не.![]()
nicolepcd
Не.И никога няма да го направя.А ако някой ме попита ще му кажа, че може да дойде на живо да ме попита![]()
Да прие![]()
не
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Ми да.Беше за ебавка де.Като цяло тъпа идея беше.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
тебе да не са те праели в моргатаПървоначално написано от NecroSadisticSadomiziers