- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Крайно време беше
А защо ти ги повтаря тези неща? Не живеете в един град или?Първоначално написано от Brutalkiller666
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Кажи й![]()
nicolepcd
Защо не четете малко вместо да пускате напразно коментари ? Разбрало се е вече..няма какво да си признава ;d
Да згащи ме...уплеска се работата...
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
Кофти работа..Никъв шанс ли няма вече да се оправят нещата ?Първоначално написано от Brutalkiller666
ъм Еди ?!?! WTF dude![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Каза че не е късно да оправа нещата..но пък на мене са ми е гузно да я погледна в очите..
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
тоест майка ти изневеряваПървоначално написано от tItEufFf
![]()
![]()
А ти си само на 13. Пишката ти се не види още, за акъл да не говорим! Безполезен си в тази тема, не я нааквайПървоначално написано от Jingles
![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
щом ти е позволила - еби наред
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Не и казвай. Въпреки, че ти е позволила да си развяваш коня, на дали наистина го мисли и ще и стане кофти.
Той е на 13 о_OПървоначално написано от FallOutGirl
Ооо не знаех..немога да се занимавам с дете с почти 5 години по-малък от мене..под достойнството ми е...извинявай малко приятелче че те предизвиках да ти спукам главата..ако знаех че си такова мъниче нямаше да се занимавам с тебе...