.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    Там, където е сърцето...

Re: Крайно време беше

Цитирай Първоначално написано от Brutalkiller666
    Крайно време беше и аз да се оплескам..
    Така проблема
    Хода с едно момиче и тя непрекъснато ми повтаря че съм можел да права квот си искам с други момичета и подобни а аз постоянно я убеждавам че не е права че немога да права такива работи че имам принципи..че немога докато съм с едно момиче да съм с друго ама ето на...так се развиха нещата че ммм кръшнах й....разбрахме се с момичето че за тва няма да споменаваме ама онова гадното как му се викаше.....съвест почна да ме изяжда..кво да права..да си затрая ли или да посрещна това което ме очаква след като кажа на приятелката ми с дигната глава?
    А защо ти ги повтаря тези неща? Не живеете в един град или?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен
    Кажи й
    nicolepcd

Защо не четете малко вместо да пускате напразно коментари ? Разбрало се е вече..няма какво да си признава ;d

Да згащи ме...уплеска се работата...
    Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.

Цитирай Първоначално написано от Brutalkiller666
    Да згащи ме...уплеска се работата...
    Кофти работа..Никъв шанс ли няма вече да се оправят нещата ?

ъм Еди ?!?! WTF dude
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Каза че не е късно да оправа нещата..но пък на мене са ми е гузно да я погледна в очите..
    Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Може да те е проверявала колко държиш на нея..
    А майка ми ми е казвала, че изневяра не трябва да се казва. Защото така освен себе си нараняваш и другия човек, който започва да си мисли какво не е направил, къде е сгрешил и т.н. Според мен си затрай ако искаш да си с това момиче.
    тоест майка ти изневерява

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    тъп си
    А ти си само на 13. Пишката ти се не види още, за акъл да не говорим! Безполезен си в тази тема, не я нааквай
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Голям фен Аватара на Aicken
    щом ти е позволила - еби наред
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    София
    Не и казвай. Въпреки, че ти е позволила да си развяваш коня, на дали наистина го мисли и ще и стане кофти.

Цитирай Първоначално написано от FallOutGirl
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    тъп си
    А ти си само на 13. Пишката ти се не види още, за акъл да не говорим! Безполезен си в тази тема, не я нааквай
    Той е на 13 о_O

Ооо не знаех..немога да се занимавам с дете с почти 5 години по-малък от мене..под достойнството ми е...извинявай малко приятелче че те предизвиках да ти спукам главата..ако знаех че си такова мъниче нямаше да се занимавам с тебе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си