- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ши зема ножа и ще се хвърля от покрива
офф гаджето ти е лудапогови с нея и и обясни как стоят нещата
Само не разбрах защо ще хабиш ножа....![]()
![]()
![]()
По темата: Зарежи я и всички ще са доволни.![]()
Според мен не е сигурно дали тя да иска да те зареже, щом ти казва, че е грозна, че не си щастлив с нея .. Аз бях в същото положение като нейното постоянно се карахме с мойта приятелка тя плачеше не бяхме щастливи (сега незнам как стоят при вас нещата) и аз също и казвах, че с друг може да е по-щастлива от колкто с мен. Тя ми викаше, че го казвам, защото искам да я зарежа, но небеше така. Така че помисли си дали това е истина дали наистина сте щастливи заедно и ще разбереш дали го казва, за да те зареже. И тогава чак взимаи мерки ..
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven..
За да се коли докато пада..Първоначално написано от Jingles
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Първоначално написано от bebe7o
преди да се хвърли от покрива ша гръмне с ножа 1 път![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Страда от липса на внимание..?![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
хахах да ти имам проблемите! ... Ами да, покрива е решениетоПървоначално написано от haritov
Да дойда да те бутна ако искаш? Деца....
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Докато пада да си среже гърлотоПървоначално написано от Jingles
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Сега е в някакаъв такъв период,повтаряй й че греши и бъди по-убедителен и всичко ще отшуми,споко.
Може и наистина да мисли, това, което ти е казала. От личен опит знам, че момчетата си мислите, че вече ни е писнало от вас и затова ви казваме подобни неща, но не винаги е така!
може външно да няма такива признаци, но ниското й самочувствие вероятно е причината
Май някой си търси повод да се раздели с теб.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Еми или си търси причина ти да скъсаш с нея, да не те къса тя или е в кофти период. Говори с нея
P.S. избирай или ножа или покрива, за какво са ти и двете?![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Кажи йоу, йоу бейби, ти си моята кучка и си мноу яка. Shake that ass!!![]()
![]()
![]()
![]()
Сега по темата, май яко се е филмирала. Сядай и говори с нея на четири очи. Лошото е, че няма как да ти дам съвет точно какво и как да я питаш, зада можеш да пресечеш това, което ще започне. А то вероятно ще е колко съм грозна и така нататък. Измисли начин да пресечеш този тип излияния.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Еми, то зависи колко е високоПървоначално написано от haritov
![]()
nicolepcd
зависи на какво ще падна и не си мислете че онова на картинката е светеща показалка тва ми е ножаПървоначално написано от elsy
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
Доста е големичък
![]()
nicolepcd