- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- колко часа
колко часа киснете рпед компа
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Различно, но вечер като седна доста често се уливам...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ами напоследак малко повечко.. Мама ако има късмет да ме види вкъщи ми вика " Къде си, бе зомби "![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
не знам,
в последно време доста по-малко и дано е за добро
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Колко часа НЕмога да кажа с точност.Но много време....
Около 5-6 часа вечер най-много..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Когато съм в нас или спя,или седя на компютъра.Сега когато сме почивка не седя по толкова много часове иначе понякога прекалявам.
8-9 може би нещо такова
ако нямам планове за излизане стоя цял ден,е естествено от време ствам да се раздвижа и да яминаче като съм навън с приятели или с някой друг стоя само вечер 2-3 часа,а понякога сядам само за 15-20мин да си проверя някои неща и ставам
Първоначално написано от Rofl4e
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
около 2-3
Нещо подобно......Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
ем като няма какво да правя седя на компа ... има ли с какво да се занимавам не сядам или поне за по-малко![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
различно...
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
нямам идея но знам че е много! е сега пак не седя кой знае колко но преди като гледах свръхестествено никoй не можеше да ме изгони от моя звяр![]()
![]()
Зависи, нооо около 5-6 часа, особено вечееер няма ставане....
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Попринцип само вечер сядам за по-дълго ..През деня най-много малко NFS да поцъкам и толкова
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
2 часа максимум през деня и 3-4 вечерта.