Ако няма как да отидеш в друг клас ще ти дама няколко съвета:
Всичко зависи от теб, от това ти как приемеш и представиш нещата пред новите си съученици. Тези от стария ти клас има голяма вероятност да насочат подигравките към теб и в новия клас, за да покажат колко са "готини". Ако това стане недей да се сдухваш, или ревеш или бягаш.. Опитай се да го обърнеш на бъзик, колкото и тъпо да звучи това. И с мен едни преди време мн кофти се подиграваха, но аз се опитах да обърна всичко на шега и сега даже съм фр с тях.. И тези работи никой не ги приема толкова сериозно както преди, когато се ядосвах и ги избягвах. Те ще представят старите неща пред новия клас като нещо лошо, ти пък го представи като смешно, тъпо, безмислено, от което не ти пука и което даже прави тях смотани. Сега сиг си мислиш "Тая не знае кви ги говори.. мн е зле", и аз преди така си мислех като ме съветваха да го правя това, но стана)
Предолагам, че има и други начини да се избегне това, но не искам да казвам нищо, за което не съм сигурна. Казвам това, защото от личен опит съм го опитала и при мен действа. Айде успех, и бъди силна, това е най-важното.