- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Страх от новото училище =(
БЪДИ ТВЪРДА...
Никога не си мисли за миналото... мисли за бъдещето... покажи им, че си по-силна
И мен ме биеха/обиждаха всеки ден в 5-ти клас ,защото бях малко по дебеличък ;д . Обаче аз не се предадох борих се и лека полека се сприятелих с ,ако може така да се каже , тартора на всички , направих му там 1 услуга , за която той ми беше благодарен и така станахме приятели лека полека и мога да ви кажа , че от тогава нямах никакви проблеми.Опитай се да отвърнеш на лошото с доброТи можеби им се връзваш , евентуално ги обиждаш или просто виждат как рухваш психически. Трябва човек да бъде маалко лицемер (в добрия смисъл на думата) Да гледа своята полза . При най-малката възможност да се мушнеш при някой от тях и да си върнеш стария живот.
Та за мен . . вече в 9-ти клас няма и помен от дебеланкото , който бях в 5-ти клас. Имам репутация , приятели , много познати и връзки . Тъй че не се предавайте ;р Лека полека всичко се нарежда![]()
Роден да бъде злобен. .
Ванеса, бягай от тях колкото може по-далече!
В твоя случай не е важно даскалото, важна е психиката ти.
Сички дет ти казват да си твърда понятие си нямат какво си преживяла.
Бягай и се спасявай.
Идиотите ще си намерят майстора, ама да не е късно за теб!
Бягството не е спасение , но за нейния случай мисля ,че си дяволски прав ;хПървоначално написано от kopcheto
Роден да бъде злобен. .
От една страна не си струва да си пропиляваш метаното учиилище(ако е такова), заради такива хора. Но от друга, аз примерно няма да издържа всеки ден на такива подигравки. Подай документи за второ класиране, ако не си приета на първо желание, мястото ти не се губи. Но въпраки всичко, може да са се променили. И преди в моя клас имае доста подигравки, но колкото по-големи ставахме, толкова повече намаляваха.
Според мене си от ония аутсайдери дет нито говорят нито нищо...или пък си много куха или незнам има причина.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Бегай се гръмни бе!
Трява ли да е кифла, та да са доволни некои говедца?
Или ти си от тея дет тормозят, а?
Първоначално написано от eXpl0d3
Незнам , приятел . Прав си ,че може да има няк'ва друга причина , ама недей така със закюченията . .
По принцип и аз не ги обичам тия дет само мълчът и се делят от останалите , ама виж ,че момичето казва ,че е поддържала контакт със много деца от класа й , тъй че няма да е от тези хора , които споменаваш![]()
Роден да бъде злобен. .
Бягството НИКОГА не е спасение... ако избяга сега, ще бяга винаги
тапак тя ако е пекана нали ше си праят ташак до едно време и ше спрат а и ако не беше забила щеше да има някой приятел/приятелка която/който да я защити ... бавен ли си и от нашия клас имаме 2 такива с едната даже и дума не съм си казал.Първоначално написано от kopcheto
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Не се предавай...щом ще си в такъв клас не се мести...това лято се опитай поне малко самочувствие да вдигнеш и ако ти се отварят да знаеш как да ги затъпиш...не си мисли,че вечно ще ти се подиграват..просто бъди себе си и ги затъпявай..все някога ще спрат..знам го от личен опит.. а пък те няма да са единствените в класа ..гледай да се сприятелиш с всички така ще разберат каква си и ще те защитават..не се крий по лошо е![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
Ей , ей в коя гимназия си приета мацко :P Споко всичко ще е нарет ако трябва свиркай ще ударя едно рамоПървоначално написано от vanesa0pld
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
и аз съм на това мнение ..Първоначално написано от nefchi_bs
нале знаеш .. Те ми се смият,защото съм различен.. Аз им се смия , защото са еднкви.. !!
![]()
УСПЕХ !!
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
Файт бак,бе!Като се правят на смешни просто си оставаш със съзнанието,че си много повече от тях.Аз ако все се свивах и се влияех от това,което ми говореха съучениците ми в осми клас досега да са ме смачкали не веднъж,а 10 пъти.Винаги им отвръщах с високо вдигната глава.Бори се,дори без да знаеш колко дълго ще продължи.Ще има ефект,веднъж щом видят,че имаш необходимото самочувствие,ще си променят мнението.
Ако няма някой от "твоята порода" в класа,намираш си някаква извънкласна дейност,която те забавлява и те кара да се чувстваш добре.Приемаш,че онези просто не са като теб и точка.
Съгласна съм! Отвръщай на всеки удар, не им взимай подигравките навътре. Щом се насилиш да отвърнеш, ще разбереш че на тези "сладурани" им е точно толкова, да им се опълчиш. Те са те тероризирали и са ти се подигравали, защото виждат ,че се пречупваш и че ти е гадно.То няма как да не ти е гадно, ама не им го показвай. Писнало ми е от такива! И аз бях седми клас, ама слава богу не съм имала такива проблеми. Сама се отделих накрая на годината щото ми бяха "приятели" точно такива, но късно го разбрах, а и никога не съм била от тях. Та една от тез мои "любимки" се опита да ми каже нещо около седмица след като спрях да дружа с тях и аз отвърнах,вярно че и аз не си държа устата затворена много, много, ама исках да ти кажа,че им е толква. И като ни свърши караницата или по-точно спора, въпросната "аз нося само скъпи дрешки,ооо аз съм повече от всички" се разреваПървоначално написано от plmn
Така че няма да им се плашиш. Ходи с високовдигната глава и не се притеснявай. И не позволявай на никой да стигне до теб!
Слънце,чуй какво ще ти кажа.
Това е твоят шанс да започнеш всичко от начало.И аз съм имала подобни на твоите проблеми,но мен и бая ме биеха.няма значение,минало е.Рядко се сещам за това изобщо.Дори когато се сетя,още по-рядко ми се случва да си спомням какво съм чувствала тогава.Защото съм преминала на друго ниво - блокирам спомените до такава степен,че си ги спомням само като част от..филм да речем.
Твоята тежка и отговорна задача е да се справиш сега - да си създадеш нов имидж и т.н. Да,трудно ще е ,особено,ако има някой пзнат наоколо.Но!Да,чувала съм много мои все още учащи приятели и познати да ми се оплакват от фешъни и лигльовци.Но ето,щом има кой да ми се оплаква,значи навсякъде има хора,които да са различни от тях.Намери тези хора.Прав път на другите.А и все в един момент ще им дойде акъла.Игнор и бъди търпелива.Знай,че в крайна сметка ти си победителя.Наистина.А и в един момент трябва да се отърсиш от страховете си.Направиш ли го и покажеш ли самочувствие,никой няма да те закача пряко.Нужно е време,не става от раз,много вероятно е да направиш лошо първо впечатление.Но както съм се убедила - първото впечатление много често е грешно.Ще ги убедиш в това,когато си готова.
Успех!
Ако мен ме обидят без причина просто казвам "И ти си (Някакъв недостатък), ама аз нищо не ти казвам нали", но мен рядко ме обиждат, защото хората (приятелите) с които се движа не са такива.![]()
Божеее ... всички тея,които казват "Не обръщай внимание там си да учиш" не са добре ! Правилно ама то вече няма за кога да чакаш 2,3 класирване .. дано ги заличат от земята тея изверги![]()
Ако това, което казвате е истина, то да те е страх да пратиш детето си на училище. Завърших тая година средно образование, но откакто се помня, не съм чувал за такива истории в училищата, в които съм бил, хората си бяха свестни. Наистина ли е толкова зле положението?
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Как може да търпиш такова отношение,ако ти не им покажеш,че нямат право да се държат с теб така няма кой друг.![]()
Като ти се подиграва за предния зъб, избий нейния.
К'во се глезиш?
Дееба поколението...
Е тва е няма какво да добавяПървоначално написано от SolusChristus
Ми разведри се...........Според мен не всичко идва от това петънце!Отиди по магазинчетата преобрази гардероба си , ако ти се харесваш,тогава и другите ще те харесват (от личен опит го казвам)! Едва ли в новия ти клас ще бъдат само бифшите ти съученици!Казваи им мнението си и не се страхувай да го изразяваш!Кажи на родителите си или на някой близък,роднина!!Късмет ти пожелавам![]()
Когато си в клас пълен с такива шибани комплексарчета има само 1 начин.Спечели респекти главно страхопочитание
.Второто повече работа върши.
Имам опит.
мене не ме е страх от нищо! някога бях слабак,преди мн време,но вече...вече съм се превърнал в бойна машина! ВСЕКИ КОЙТО СЕ ОПИТА ДА МЕ ЦЕНЗУРИРА,ВЕДНАГА УДАР В МУТРАТА ЩЕ ИНКАСИРА!