.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Гадното Късо Гемче

Имам късо гемче . На 16 години съм. Решил съм да го махам. Но как мислите дали да се обрежа или само гема. А иначе някой да каже за колко време зарастват и двете защото заминавам на море през август ( по средата) и дали да не изчакам след него, заради водата (все пак ще ходя в България на море. Ако може ми кажете нещичко и следкато зарастне. Дайте съвет да се оперирам или да чакам?

а и ако може ми кажете ако знаете доктори в Благоевград

+ ако може Баткодоки да ми пише

Град
    София
    Първо, глупако, няма значение дали си в България! В същото Черно море можеш да плуваш и в Турция и в Румъния, и в Украйна и т.н. Най-добре доктор може да ти каже за колко време зараства, но е хубаво да мине време, за да се затворят изцяло шевовете, за да няма опасност от инфекция!
    Don't tell me what I can or can't do !

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Първо, глупако,
    мензис?

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Първо, глупако,
    мензис?
    сигурно. А иначе т'ва за България го казах защото съм бил в много по-чисти морета ...

В Румъния или Грузия си бил на по-чисти моретА...уфф
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    В Румъния или Грузия си бил на по-чисти моретА...уфф
    говора за Испания Италия Гърция дори .....

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Гадното Късо Гемче

Цитирай Първоначално написано от lupi
    Имам късо гемче . На 16 години съм. Решил съм да го махам. Но как мислите дали да се обрежа или само гема. А иначе някой да каже за колко време зарастват и двете защото заминавам на море през август ( по средата) и дали да не изчакам след него, заради водата (все пак ще ходя в България на море. Ако може ми кажете нещичко и следкато зарастне. Дайте съвет да се оперирам или да чакам?
    е как на тая "преклонна" възраст - 16, разбра, че е ТОЧНО "гемче", а не Фимоза?!

Re: Гадното Късо Гемче

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от lupi
    е как на тая "преклонна" възраст - 16, разбра, че е ТОЧНО "гемче", а не Фимоза?!
    еми май е и лека фимоза защото като е еректирал като се опитам да го заголя усещам опъване около главичката ( иначе я оголвам ) а иначе като се опитам да дръпна надолу осещам опъване в гема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си